Blog

Blog krachtige man

Krachtige man (Shiva)….

Een feit is dat de meeste mannen zich niet beseffen dat ze alleen maar een fractie ervaren van de seksuele potentie van een vrouw (Shakti). Door onwetendheid, hoe om te gaan met vrouwelijke energieën, omzeilen zij onbewust de ongelooflijke heilige sensuele rijkdom die diep in het lichaam van een vrouw aanwezig is.

Het erkennen en aanbidden van deze goddelijke energieën heeft hierin niets te maken met het ego of persoonlijkheid van een vrouw. Ook heeft het niets te maken met genderrollen of onderdanigheid. Het is gebaseerd op dit feit; als een man zich volledig openstelt en toewijdt aan de kracht van de seksuele Shakti energie zal hij niet alleen de hoogten van erotisch plezier ervaren, maar schenkt zichzelf ook de kracht voor zijn eigen volledige goddelijke mannelijke bewustzijn.

Toewijding aan de essentie van het goddelijke vrouwelijke is de fakkeltocht voor een man om zijn geestelijk en lichamelijk doel op aarde te realiseren. Als hij vertrouwt en toegewijd is voor dit doel is hij de meest geëvolueerde man die hij kan zijn. Hij hoeft niet perfect te zijn of alles zelf te hebben bedacht. Hij hoeft alleen de Shakti te ontmoeten met een resonantie in zijn hart dat zegt; “door mezelf te wijden aan het liefhebben van jou vrouwelijke kracht  weet ik dat u uw lichaam zich zal openstellen en me voor altijd zal veranderen”

Als ik tot de Shakti kom met de bereidheid om te groeien en haar te eren, met een openhartige kwetsbare houding, zal dit ten goede komen voor het spirituele en persoonlijke potentieel van ons beiden. Dan zullen wij de meest opwindende heilige seksuele kracht ooit samen ervaring. Hierdoor zullen de lagen van verdediging, de verharde schil van wantrouwen, zelfbescherming en emotionele pijn langzaam gaan oplossen. Deze in jaren opgebouwde lagen zullen wegvallen en worden vervangen door de meest krachtige en erotische aard van een Shiva. Als deze beschermende lagen rond de seksuele kern geleidelijk wegvallen, krijg ik via de Shakti energie de meest transformerende sleutel tot mijn eigen mannelijke vooruitgang en evolutie. Er is dan niets anders meer dat mij aanmoedigt om mijn mannelijke energie in te zetten in deze wereld.

Het Geheim

Het geheim van een krachtige man is dat hij een pijler is van zijn bewustzijn en in staat is gecentreerd te blijven in alle tegenstellingen van het leven. Het aanvaarden van zijn macht en kwetsbaarheid in hetzelfde moment. Het aanvaarden van zijn dierlijk instinct en zijn intellectuele verfijning. Hij is dan in staat om met een vrouw om te gaan die de belichaming is van tegenstellingen, een Shakti met daarin alle gevarieerde en vloeibare vormen van de vrouwelijke natuur veranderend met eb en vloed geregeerd door de maan. Het grootste geschenk voor een man is als hij in staat is om het zuivere vuur van bewustheid te zijn en het orgasme van de Shakti te katapulten voorbij de geest in een transcendente werkelijkheid, dat Shiva Shakti begeleid in de pracht van een multie-orgasme.

Het geheim van een krachtige vrouw is dat ze open oog heeft voor haar liefdevolle, toegewijde, emotionele en psychische capaciteiten. Ze is vloeibaar als water, en is daardoor in staat om verandering gemakkelijk te accepteren en mee te gaan met de stroom, dat is de weg van yin. Ze hunkert niets zo veel als het vinden van een man of een god tot wie ze zich volledig kan overgeven. Loslaten en bezeten worden door het goddelijke mannelijke is haar diepste extase. Ze is in staat om los te laten, omdat haar hart de troon is, de zetel van de liefde. En elke vrouw weet diep van binnen, dat God liefde is, en dat de liefde God is, omdat de verblijfplaats en de essentie van ‘’goddelijkheid’’ te vinden is in haar hart. Ze kan zich veroorloven om liefdevol zijn, te geven en te verzorgen vanuit haar hart.

Het gevolg

Mannen, hou je van een vrouw op deze wijze is er het natuurlijke gevolg dat je gedragen wordt door het Universum voor al jou levensdoelen die mannelijke potentie vereisen. Je wordt gedwongen uit je schuilplaatsen en comfortzones te komen om jezelf over de rand van je angsten heen te zetten. Met als algemeen bewustzijnsdoel jou aanwezigheid als de wijze mannelijke krijger in deze wereld. Het ervaren van deze volledige transformatie zal jou niet alleen sturen naar fysieke en spirituele orgasmes van kosmische proporties maar het zal jou letterlijk ejaculeren in je mannelijke doel van het Leven.

Stel je nu een momentje voor in wat voor een geweldige wereld we zouden leven, als mannen en vrouwen in hun ware tegengestelde en toch complementaire aard zouden zijn …

 

Johan Raaimakers

 

Tantra-Atma

About Johan Raaimakers