Tantra massage & relatietherapie Oss

Precies zoals jij wenst

Dé manier om weer optimaal te kunnen ontspannen, is het ondergaan van een tantra massage in de omgeving van Oss. Deze vorm van massage therapie vind je bij Tantra-Atma. Ik bied hier individuele behandelingen aan en relatietherapie. Mijn energetische therapie is gebaseerd op Tibetaanse Boeddhistische tantra. Hierbij staat de balans tussen lichaam en geest centraal. Wil jij ook (weer) in balans raken? Maak dan een afspraak met mij.. Je bereikt me voor relatietherapie vanuit Oss via onderstaande contactgegevens. Je bent bij mij altijd van harte welkom voor een massagetherapie uit Oss.

Volledige overgave tijdens massage therapie

Graag vertel ik je wat meer over tantra. Tantra massage is een zeer intieme en liefdevolle vorm van massage therapie. Het is daarom ook zeer van belang dat je je volledig over durft te geven. Pas dan zul je er zelf ook optimaal van kunnen genieten. Is Tibetaanse Boeddhistische tantra voor jou nog nieuw? Dan neem ik je stap voor stap mee in de wereld. Op die manier kunnen wij precies die energetische therapie samenstellen die bij jou past. Of bij jullie, want ik bied ook relatietherapie aan. Heb jij je al een beetje ingelezen in Oss in de wereld van tantra? Of wil jij juist in het diepe springen en positief verrast worden? Geef gerust aan vanuit Oss waar jij behoefte aan hebt.

Oss

Denk na over relatietherapie in Oss

Relatietherapie in de vorm van tantra massage kan ontzettend veel bij je of jullie losmaken. Wellicht voelt het straks als een eyeopener. Of misschien haalt het je even uit je comfortzone. Maar je zult merken dat je naderhand toch stukken ontspannender en gelukkiger terugrijdt door tantra naar Oss. Als je een eerste afspraak ter kennismaking met me maakt, zullen wij samen precies de juiste tantra therapie creëren. Ik zal je bijvoorbeeld vragen in het kader van relatietherapie:

  • Ben je al bekend met tantra?
  • Wat zijn jouw verwachtingen?
  • Waar ligt jouw grens qua overgave?
  • Heb je last van eventuele blokkades?
  • Wil je alleen of als stel behandeld worden?

Straks weer ontspannen terug na een massagetherapie naar Oss

Wil jij ook afscheid nemen van jouw fysieke of emotionele blokkades? Van die nare pijn? Die vervelende onzekerheid? En die zware ballast? Maak dan (samen) een afspraak met Tantra-Atma. Mijn telefoonnummer is 06-29064111. Daar mag je me altijd op bereiken. Mailen kan naar johan@tantra-atma.nl. Nadat ik je liefdevol heb behandeld in de vorm van een tantra massage, rijd je straks weer volop in balans terug naar Oss!