Tibetaanse tantra

Amsterdam

Een leven zonder angsten voor de toekomst.

Het energetische lichaam

Het energetische lichaam is een verzamelnaam voor alle energiestromen in het lichaam. Werken met dit energetische lichaam en de basisgedachte is dat elke fysieke ziekte of klacht veroorzaakt wordt door een verstoring of onbalans op fysiek, emotioneel of mentaal niveau. In Aziatische landen is het energetisch lichaam veel meer geïntegreerd in religie en gezondheid zoals onder andere in het Tibetaans Boeddhisme.

Tibetaanse tantra iets voor jou?

Wat tantrische massage in de traditie van het Tibetaans Boeddhisme voor jou kan betekenen:

Op het gebied van tantra is er een heel groot aanbod van allerlei stromingen, visies, gedachten, rituelen en allemaal dienen ze een doel.

Maar wat als je gewoon individueel geluk wilt ervaren…. Of wat als je genoeg hebt van je traumatisch verleden en je niet meer wil praten, niet meer in woorden of gedachten terug wil naar een grijs verleden, geen behandelingen vanuit ratio of uren schudden op muziek. Wat als je toe bent aan een transformatie in je leven en dat je lijf schreeuwt om bevrijding van alles wat je niet meer dient, wat als je lichaam uit de overleving wil en de pijn en angst achter zich wil laten… dat al je cellen zich willen ontspannen om in het nu aanwezig te zijn…

Massage op basis van eeuwenoude traditie

Dan is er een expertise van een eeuwenoude traditie, de expertise van een Tibetaanse tantrische massage. De expertise van een toegewijde tantrik die jou vanuit compassie en mededogen de hand reikt. Een hand vol met kennis, ervaring en intuïtie gebaseerd op de dharma van de mens. Een tantrik met een wil dat elk levend wezen vervuld mag zijn met innerlijke vrede en geluk….. een tantrik die weet waar de energie blokkeert en deze weer kan laten stromen op een manier dat jij het kan bevatten en aankan. Geen new age praktijken als kundalini of kali awakening maar een liefdevolle behandeling van non dualiteit.. de eeuwenoude traditie van de vajrayana tantra met de prana (levensenergie) als leidraad…

Onbalans van een mens wordt voor een groot deel bepaald door conditioneringen, trauma’s en blokkades op het fysieke en emotionele lichaam, het Boeddhisme spreekt bij onbalans over de drie vergiften: onwetendheid, aversie en begeerte.
De Tibetaanse Tantra massage is gericht op het brengen van balans op het energetisch lichaam. Door middel van het activeren van prana (levensenergie) met als gevolg dat energiebanen, chakra’s en meridianen in balans komen, waardoor deze vrij kunnen worden gemaakt van kalapas (blokkades).
Een Tantra massage sessie is niet altijd zomaar een pleziertje voor meer genot of extase maar deze sessies hebben een veel diepere werking en bestrijken een veel breder terrein. Lichaam en geest komen meer in harmonie waardoor je gezonder, krachtiger en stralender wordt.
Tantra beoogt uiteindelijk dat je steeds meer vrij wordt, los van allerlei denk constructies, verlangens, aversie of seksuele issues die jou in onbalans brengen en je laten overleven in plaats van te leven.

Coaching en begeleiding

Tantra is eigenlijk heel eenvoudig en zegt: “ kom in balans en blijf in balans”.
In balans komen kunnen we door hierboven genoemde massage sessie te ervaren echter in balans blijven is meestal lastiger. Als tantra nog niet begrepen is roept het allerlei vragen op die een antwoord en uitleg behoeven. Daarvoor is er de coaching en begeleiding gebaseerd op de Dharma wat zoveel betekent als de drager/ondersteuner. Coaching is dus een tweede handreiking van Tantra-atma om in het dagelijks leven zoveel mogelijk in balans te blijven. Coaching wordt los en in combinatie met massage sessies aangeboden, er is zowel individueel als relatie coaching mogelijk.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht/data workshop

Uw ervaring in tantra

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Kies ook voor Tibetaanse tantra

Bent u geïnteresseerd geraakt in een tantra massage waarmee ik u kan helpen? Neemt u dan telefonisch contact op met 06-29064111. Liever mailen? Dat kan naar johan@tantra-atma.nl.

Tantra-Atma is aangesloten bij klachtenportaal zorg