Blog

Tantra Massage Specials

Deze tantra massage specials van Tantra-Atma zijn speciaal voor gevorderde gevers en ontvangers. Ben jij al wat langer bekent met tantra massage, energie werk, intimiteit en bewustwording dan zijn deze specials een mooie aanvulling voor jou ervaring.

We gaan in deze specials dieper in op diverse lagen van ons bewustzijn en bliss-lichaam. De massage duren minimaal 2 uur en als ontvanger moet je jouw triggers kennen en bekend zijn met energie werk. Je moet jezelf kunnen dragen op alle vlakken maar vooral emotioneel. Als gever ben je soepel van lichaam en kan je voor een langere tijd in meditatie houding (kleermakers zit) zitten. En in de Japanse houding (op je voeten/hurken) kunnen zitten.  Kortom je komt als ervaren koppel of gelegenheid koppel om te verdiepen. De prijs van deze specials dagworkshops zijn 300 euro per koppel. We begeleiden live stap voor stap de massage en meditatie die er aan vooraf gaat. We beginnen om 10 uur en eindigen om 17 uur en tussen de middag is er een vegetarische lunch, thee en fruit. De locatie vind je bij de omschrijving en data. Wij verzorgen matrasjes met overtrek, meditatie kussens en een flesje reukloze neutrale massage olie. Wat jezelf meeneemt is een sarong en grote handdoeken om matras en kussens te beschermen tegen olie.

Hieronder de komende data van 2023:

Locatie: Centrum van Meeuwenveen Havelte

* Van 27 oktober tot 1 november Tantra & Massage Special week 

Tantra heeft vele vormen die uitgaan van een balans, ying/yang, Shiva/Shakti, mannelijk/vrouwelijk, aarde/universum. Maar ook stilte en beweging, passief en actief, geven en ontvangen zijn onderdelen in tantra. Tantra omvat alles en is één met alles…. Het blijven filosofiesche woorden en de ervaring gaat daaraan voorbij. “Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niks weet” (Socrates).

Deze retreat is een retreat die mij persoonlijk veel ruimte geeft in mijn hart en hogere chakra’s, terwijl mijn onderste chakra’s en mijn ratio het heel spannend vinden. Angst heb ik niet want ik heb geleerd te vertrouwen en dat de mooiste workshops ontstaan in het moment van overgave. De leidraad die ik heb is de prana, en het vertrouwen wie zich geroepen voelt hier bij zal zijn. We gaan voor gelijkwaardigheid alsof we met zijn allen in een Tantra & Massage laboratorium zitten. We zullen diepere lagen gaan verkennen, donker en licht zullen hierin hand in hand gaan, van angst naar bliss, van under-ground naar higher-ground en alles daartussen…… Diegene die zich geroepen voelen deel te nemen hebben een innerlijke JA en kunnen zichzelf dragen, hebben verantwoording voor zichzelf en de groep, kunnen in de overgave en kunnen zakken in zelfliefde en zelfkennis van geest, spirit en lichaam.  Meer informatie over deze retreat vind je hier: https://www.tantra-atma.nl/tantra-massage-special-week/

Locatie: Centrum van Meeuwenveen Havelte

* VOL Zaterdag 11 november Fire Snake Massage in Nijnsel

In verre tijden waren er tempels die door vrouwen werden gerund waarin tempelpriesteressen in massages seksuele energie gebruikte om te genezen, los te laten en te reinigen. Het unieke van deze massage is dat ongeacht het geslacht, zowel de gever als de ontvanger tijdens het hele ritueel in hun vrouwelijke essentie zijn. Bij deze massage wordt ons hele lichaam betrokken. We drukken het slangenaspect uit door middel van slangachtige massagebewegingen en vuur massage. Aanraking is bewust, diep, langzaam en verstrengeld. Seksuele energie wordt geactiveerd en getransformeerd. Het hele proces lanceert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Maar ook opent zich een extatische ervaring en ontvouwt nieuwe poorten van waarneming.

De fire-snake massage begint met hoofdmassage en het aarden van het lichaam. Hierdoor kan de ontvanger ontspannen en in de overgave om zichzelf toe te staan ​​op te lossen in de ruimte en het hart bloot te leggen. In de staat van diepe ontspanning en loslaten kan men oude wonden en verdriet loslaten. Shakti-energie wordt geactiveerd. Levenskrachtenergie begint te stromen en trilt met elke cel van ons lichaam en verspreidt zich in alle richtingen. Deze fire-snake massage is veel meer dan alleen een methode. Het is een spirituele oefening die een diepe intieme verbinding viert door aanraking. We hebben de volledige aanwezigheid nodig in jouw lichaam en voor een andere persoon. Daarom ervaren we daarnaast ook een meditatie die de mogelijkheid geven om deze  tantrische massage op een juiste manier te ontvangen en te geven om te openen naar de gelukzaligheid en vreugde. Het is een geweldige manier om een fysiek en energetisch lichaam los te laten en te activeren. We beginnen om 10 uur en eindigen om 17 uur en tussen de middag is er een vegetarische lunch, thee en fruit. Prijs 300 euro per koppel all in incl. 100% neutrale massageolie. Aanmelden via dit formulier

Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel

* VOL 2 december Intimacy Flow Massage (met yoni en lingam) met Susanne

De essentie van deze mooie en helende workshop is geven, ontvangen en “geraakt” worden. We gaan in de flow van Prana werken om het goddelijke te ervaren. Tijdens deze workshop wordt het gehele lichaam gemasseerd (incl. yoni en lingam) en worden marmapunten (drukpunten vergelijkbaar met de acupunctuurpunten) gestimuleerd. De Intimacy flow massage werkt daardoor op het hele energiesysteem. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt door de massage geactiveerd. De energie die loskomt, werkt als een katalysator om blokkades los te maken en te transformeren. Het lichaam weet wat het moet doen om terug te keren naar die originele staat.

In een intieme setting neem ik jullie mee op een tantrische massage reis waarin je helemaal kunt ontspannen, in overgave en vertrouwen. Je komt volledig in balans met deze massage, waarin verschillende stromingen en technieken gebruikt worden. Ik maak gebruik van klassieke massage, stevige deep tissue-massage in combinatie met vloeiende en ritmische flow-bewegingen vanuit de Ayurvedische en Tantrische leer. Tantramassage is een energetische geneeswijze waarbij ook seksuele energie aandacht krijgt. Seksuele energie in deze therapeutische vorm kan je transformeren omdat het een enorme kracht heeft om op alle lagen van je systeem te komen. Ik gebruik deze energie om mijn holistische benadering vorm te geven. Een tantramassage is kwetsbaar, daarom ben ik zeer voorzichtig en zorgvuldig. Het helpt je je aandacht naar binnen te richten om het goddelijke in jezelf te vinden. En we worden uitgenodigd om de krampachtigheid waarmee we onze seksuele energie en levensenergie onder controle houden los te laten. En in plaats daarvan te doorvoelen, te ontmoeten, te herkennen en te omarmen.

En weet: ” Zonder veiligheid geen contact, zonder contact geen intimiteit, zonder intimiteit geen liefde, zonder liefde geen seksualiteit, zonder liefde en seksualiteit geen levenslust!”

Prijs 300 euro per koppel all in incl. 100% neutrale massageolie (geschikt voor yoni en lingam) We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur. Einde om 17 uur. Aanmelden via dit formulier Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie. Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel

*  Zaterdag 9 december Kashmir Massage in st-Oedenrode met Johan. 

Ik heb ondervonden dat de Kashmir massage op verschillende manieren word gegeven en geschreven. De Kashmir massage van deze workshop heeft de visie van Daniel Odier en ik weet dat vele ernaar uitkijken om deze te volgen.

In deze Kashmir massage special gaan we de poort openen naar wat je lichaam al weet. We gaan ons lichaam terugbrengen naar een oorspronkelijke staat; orgastisch, levendig, extatisch en verbonden. Je gaat een diepe verbinding in jezelf ervaren en je openstellen voor de innerlijke, sensuele stroom van levensenergie en gelukzaligheid ervaren in je hele wezen.

Kasjmir tantra massage, ook wel Shiva Shakti genoemd is ontstaan ​​in Noord-India. Vanuit de oude traditie van het Kasjmir Shaivisme. Het is een prachtig sensueel massageritueel dat hart, lichaam en geest combineert. Het activeert en reinigt de chakra’s en opent de sensuele stroom van levensenergie. Een Kashmir massage is niet zomaar een massage, maar een bewuste belichaamde spirituele oefening. Het is intenser dan andere soorten massage omdat het een stroom van energie door specifieke lichaamshoudingen sterk activeert.

Prijs 300 euro per koppel all in incl. 100% neutrale massageolie. We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur. Aanmelden via dit formulier. Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie. Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel

Wie zijn Johan en Susanne:

Susanne Quartel (www.susannequartel.nl)

Met expertise in bewustwording, zelfverwerkelijking, sjamanisme en tantra/heilige seksualiteit werk ik in mijn praktijk in Arnhem. Ik werk therapeutisch, energetisch, intuïtief en vooral in het moment. Ik geloof heilig in de kracht van eenvoud en mijn werkwijze en mijn manier van lesgeven is dan ook afgestemd, doelgericht en no-nonsense.

Naast de opleiding MWD en de opleiding Holistisch Energetisch Therapeut heb ik (en volg ik nog steeds) allerlei trainingen, cursussen gevolgd in NL en in het buitenland. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik gestopt met mijn reguliere baan binnen de Jeugdbescherming Gelderland om mij volledig te richten op mijn sjamanistische en tantrische pad. De meer dan 12 jaar ervaring in de Jeugdzorg, aangevuld met mijn eigen levenservaringen en vele reizen hebben mij gevormd tot een geaarde, no-nonsense en deskundig therapeut en tantra teacher.

Tantra is voor mij streven naar perfecte balans, het ontwaken van het individuele bewustzijn. In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantra in een sjamanistische reis. Ik was meteen positief getriggerd en ben begonnen aan mijn innerlijke tantrische reis. Inmiddels 12 jaar later ben ik geïnspireerd en opgeleid door verschillende tantra teachers in het buitenland. En ik denk dat ik er prima in ben geslaagd om deze zeer oude tantrische teachings om te zetten naar meer westerse teachings zoals tantrische leefwijze, heilige seksualiteit en tantra healing & massages.

Johan Raaimakers (Tantra-atma.nl)

Ik neem jullie mee op tantrisch massage avontuur. Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk (massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). In deze periode heb ik geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage heeft op ons lichaam. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch.

Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow. Ook maak ik gebruik van duo yoga technieken en meditatieve technieken in een massage voor een stabiele basis voor het geven van tantristische sessie. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages. En hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep mij in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt in het lichaam.

Voor wie en aanmelden

Deze massage workshop specials zijn alleen voor (gelegenheid)koppels met de nodige ervaring in tantra massage en lichaams lichaamswerk. Met andere woorden, je kan je alleen aanmelden als koppel of gelegenheidskoppel. Dit om de veiligheid in de hoogste vorm te kunnen waarborgen want zonder veiligheid is er geen écht contact.

Prijs voor dagworkshops zijn 300 euro per koppel all in incl. 100% neutrale massageolie (geschikt voor yoni en lingam)

Aanmelden via dit formulier Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie

 

Liefs,

Susanne & Johan

 

Aankomende nieuwe specials (data volgen):

  • Prana Flow Massage special met Johan

Deze dag is een mooie inkijk in de Tibetaans tantrische prana flow massage. We gaan ervaren hoe het is om de mannelijke energie (Shiva) en de vrouwelijke energie (Parvati) zodanig op te wekken om deze energie later te polariseren (te mengen) waardoor prana energie ontstaat. Binnen de stroming van het Tibetaans tantrisch boeddhisme brengt de prana ons naar de kern van ons geluk, de polariteit van Shiva en Parvati en de onvoorwaardelijke liefde en compassie voor alle levende wezens. Deze massage gaat ruim 2 uur duren waarbij we het eerste uur bezig zijn om op de rugzijde de prana op te wekken en te verdelen door het lichaam. Het andere uur besteden we aan de voorkant waar we veel werken op de chakra’s maar waar we zeker de flow volgen van het moment. Steeds zullen we delen van de Kum Ney duo yoga integreren. We zetten spiergroepen en meridianen op spanning en masseren deze. Hierbij zullen we als gever een weg moeten vinden in wat zich aandient, we sturen aan om te volgen wat zich aandient… Alles is welkom in deze massage maar we volgen de prana met als 4 pijlers: vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid. Dat is de kracht en schoonheid van deze intense Tibetaanse Tantra Massage uit de Kum Nye traditie.

 

About Johan Raaimakers