Blog

Boek Cadeau

“Wat Tantra voor jou kan betekenen”

“Tantra Massage in Theorie”

“Ik geloof in Liefde”

Zoals ik altijd in mijn lessen vertel is er altijd een gever en een ontvanger die elkaar nodig hebben om een verbinding te maken. Een liefdevol gebaar in de vorm van een leerzaam, en boeiend boek is altijd welkom, leuk om te ontvangen en te geven. Een cadeau als waardering of gewoon om iemand te laten weten dat je om die persoon geeft. Vrijgevigheid is een gewaardeerd en liefdevol gebaar…….. voor een ander of gewoon voor jezelf.

Nieuw is het boek “Tantra Massage in Theorie” wat half mei beschikbaar komt. Vele hebben een workshop massage bij me gevolgd. Deze zijn meestal gericht op ervarende wijsheid en daardoor was achteraf vaak de vraag: “wat hebben we nu eigenlijk gedaan”. Door de intensiviteit van de les was men vaak de techniek en werkwijze achteraf weer kwijt. Toen ben ik van diverse massages een stappenplan gaan maken wat uiteindelijk een boek is geworden. In dit boek staan stap voor stap diverse mooie tantrische massages uitgeschreven. Daarnaast ga ik dieper in op tantra massage en dat het niet zomaar een techniek is die je leert maar door massage in praktijk te brengen het jou als gever en ontvanger verder kan brengen dan je denken zou.

Er zijn 3 keuzes om te bestellingen:

1) Het boek van Johan Raaimakers “Wat Tantra voor jou kan betekenen”. Er is een groot aanbod op het gebied van tantra, vele stromingen van even zoveel beoefenaars en goeroes en allemaal hebben ze hun welgemeende visie en dienen zij een bepaald doel. Deze informatie over tantra is geschreven vanuit persoonlijke ervaring hand in hand met de visie van de Tibetaanse Boeddhistische tantra met als basis de Kum-Nye.

2) Het boek van Johan Raaimakers “Tantra massages in Theorie” Stap voor stap diverse mooie uitgeschreven tantrische massages. Daarnaast ga ik dieper in op tantra massage en dat het niet zomaar een techniek is die je leert.

3) Het boek “Ik geloof in Liefde” van mijn dierbare vriendin Yvonne vd Heuvel. Liefde! De afgelopen jaren heeft de (spirituele) weg van liefhebben mijn hart enorm geraakt. Een weg waarin je liefde de bron van je bestaan maakt en ontdekt: (veel) meer liefde ervaren is mogelijk, in elke omstandigheid, met of zonder relatie. Ik wilde die weg gaan leven, met vallen en opstaan, probeerde er elke dag opnieuw voor te kiezen. Dwars door blijdschap en verdriet werd het voor mij de mooiste weg die er is. Ik heb er een boek over geschreven: ik geloof in Liefde. Een cadeau boordevol liefde voor mensen mét en zonder relatie… De opbrengst van jullie liefdevolle vrijgevigheid gaat 100% naar Stichting ik geloof in Liefde. 

Vrijgevigheid en Dana

Vanuit het Boeddhisme is aandacht de zeldzaamste en zuiverste vorm van vrijgevigheid waarbij dana staat voor generositeit oftewel goedgeefsheid. Het is de eerste van de zes perfecties  en één van de meest basale beginselen van het boeddhisme. Dana wil dus zeggen dat jij als gever zelf mag bepalen welk bedrag je geeft voor dit boek cadeau, de prijs ligt in jou waarde en goedgeefsheid. Daarin is normaal gesproken geen minimum of maximum bedrag. Het boek wordt zorgvuldig verpakt en per post bezorgt. We hanteren daarom een minimum bedrag van 5 euro per boek wat de verpakking en bezorgkosten van het boek cadeau is.

Extra boodschap en hint

Als extra boodschap aan de ontvanger kunnen we een persoonlijk bericht meesturen (van de afzender aan de ontvanger). Bij de aanvraag kan je een tekst maken die we dan als brief verpakt meesturen in het boek cadeau. Of je doet jezelf dit cadeau als ondersteuning voor de sangha of de stichting.

Vind je dit een sympathiek idee en wil je jezelf of een ander dit boek cadeau doen kan dat als volgt:

Aanvraag/bestellen

Via het formulier kan je jou keuze maken, boek 1 – 2 of 3. Na het versturen van het formulier krijg je een bericht met de bankgegevens om de dana over te maken. Daarna versturen we zorgvuldig het boek cadeau naar de opgegeven afzender.

Dank voor het gebruik maken en de dana voor deze boek actie….

Johan Raaimakers

Yvonne van de Heuvel

Tantra-Atma

Empowering people to move forward…Ik ga akkoord met de privacy verklaring

About Johan Raaimakers