Blog

Boek Cadeau

Boek 1: “Wat Tantra voor jou kan betekenen”

Boek 2: “Tantra Massage in Theorie”

Zoals ik altijd in mijn lessen vertel is er altijd een gever en een ontvanger die elkaar nodig hebben om een verbinding te maken. Een liefdevol gebaar in de vorm van een leerzaam boek is altijd welkom, leuk om te ontvangen en te geven. Een cadeau voor jezelf of als een cadeau voor een ander als vrijgevigheid en liefdevol gebaar.

Boek 2 “Tantra Massage in Theorie”.

Velen hebben een workshop tantramassage bij mij gevolgd en deze zijn vooral gericht op ervarende wijsheid. Daardoor was achteraf vaak de vraag: “wat hebben we nu eigenlijk gedaan”. Door de intensiviteit van de les was men vaak de techniek en werkwijze achteraf weer kwijt. Toen ben ik van diverse massages een stappenplan gaan maken wat uiteindelijk een boek is geworden. In dit boek staan stap voor stap diverse mooie tantrische massages uitgeschreven. Daarnaast ga ik dieper in op tantra massage en dat het niet zomaar een techniek is die je leert maar door massage in praktijk te brengen het jou als gever en ontvanger verder kan brengen dan je denken zou.

 

Er zijn 2 keuzes om te bestellingen:

1) Het boek “Wat Tantra voor jou kan betekenen”. Er is een groot aanbod op het gebied van tantra, vele stromingen van even zoveel beoefenaars en goeroes en allemaal hebben ze hun welgemeende visie en dienen zij een bepaald doel. Deze informatie over tantra is geschreven vanuit persoonlijke ervaring hand in hand met de visie van de Tibetaanse Boeddhistische tantra met als basis de Kum-Nye.

2) Het nieuwe boek “Tantra massages in Theorie” Stap voor stap diverse mooie uitgeschreven tantrische massages. Daarnaast ga ik dieper in op tantra massage en dat het niet zomaar een techniek is die je leert. Dit boek is een upaya ofwel een vaardig middel, wat niet hecht aan het waarheidsgehalte maar aan de effectiviteit en de transformerende kracht in de praktijk ervan.

Vrijgevigheid en Dana

Vanuit het Boeddhisme is aandacht de zeldzaamste en zuiverste vorm van vrijgevigheid waarbij dana staat voor generositeit oftewel goedgeefsheid. Het is de eerste van de zes perfecties  en één van de meest basale beginselen van het boeddhisme. Dana wil dus zeggen dat jij als gever zelf mag bepalen welk bedrag je geeft voor dit boek cadeau, de prijs ligt in jou waarde en goedgeefsheid. Daarin is normaal gesproken geen minimum of maximum bedrag. Het boek wordt zorgvuldig verpakt en per post bezorgt. We hanteren daarom een minimum bedrag van 5 euro per boek wat de verpakking en bezorgkosten van het boek cadeau is.

Extra boodschap en hint

Als u het boek cadeau doet aan een ander kan er een extra persoonlijke boodschap worden mee verzonden (van de afzender aan de ontvanger). Bij de aanvraag kan je een tekst maken die ik dan als brief verpakt meesturen in het boek cadeau.

Vind je dit een sympathiek idee en wil je jezelf of een ander dit boek cadeau doen kan dat als volgt:

Aanvraag/bestellen

Via het formulier kan je jou keuze maken, boek 1 of boek 2. Na het versturen van het formulier krijg je een bericht met de bankgegevens om de dana over te maken. Daarna versturen we zorgvuldig het boek cadeau naar de opgegeven afzender.

Dank voor de dana en ik wens ieder veel leesplezier en inspiratie toe op het pad van tantra,

Johan Raaimakers

Tantra-Atma

Empowering people to move forward…    Ik ga akkoord met de privacy verklaring

    About Johan Raaimakers