Tantra massage & relatietherapie Helmond

Ontspannen in de vorm van tantra op een heerlijke manier

Droom jij van relatietherapie in Helmond of van eeen tantra massage? Dat begrijp ik heel goed. Ik ben tantristisch masseur en draag de naam Johan Raaimakers. In Sint Oedenrode bied ik massage therapie aan bij massagestudio Tantra-Atma. Deze therapie, of het nou individuele behandelingen zijn of relatietherapie, is gebaseerd op Tibetaanse Boeddhistische tantra. Dat betekent dat het een vorm is van energetische therapie. Kortom, gericht op de energiestromen in het lichaam en de geest. Mijn massages brengen jouw energiestromen weer in balans. Heb jij hier behoefte aan in Helmond? Stap dan ook in de veilige en liefdevolle wereld van tantra. Te vinden op slechts een half uurtje van Helmond!

Geef je volledig over

Als je kennis wilt maken met energetische therapie is het erg belangrijk de achtergrond van tantra een beetje te begrijpen. Immers, pas als je je volledig over kunt geven aan de Tibetaanse Boeddhistische tantra zullen de effecten 100% merkbaar zijn. Tantra massage werkt namelijk als volgt. Het brengt weer balans in energiestromen van jouw lichaam en geest. Heb je last van blokkades? Mentaal, emotioneel of fysiek? Dan is mijn massage therapie dé manier om die blokkades te laten verdwijnen. Hebben jij en jouw partner in Helmond behoefte aan liefdevolle relatietherapie? Ook dan zijn mijn massages een erg fijne manier om dichter bij elkaar te komen. En bij jezelf uiteraard. Maak een vrijblijvende afspraak vanuit Helmond met Tantra-Atma.

Helmond

Verlang jij naar tantra of relatietherapie in Helmond?

Tantra massage is een overkoepelende term. Het omvat verschillende massagevormen. Zo kan het een uitkomst bieden voor relatietherapie. Vanuit Helmond kun je natuurlijk al op deze website meer te weten te komen over mijn massages. Maar wil je weten of deze relatietherapie of tantra bij u past? Maak dan een persoonlijke afspraak en voel je weer lekker in Helmond door tantra. De volgende vragen komen aan bod:

  1. Heb je last van blokkades?
  2. Liggen die op emotioneel, mentaal en/of fysiek niveau?
  3. Wat kan tantra voor jou betekenen?
  4. Welke massagevorm past het beste bij jou?
  5. In hoeverre kun en wil jij jezelf overgeven aan de therapie?

Neem contact op voor relatietherapie in de buurt van Helmond

Kortom, voor al je pijn, schaamte, ballast en blokkades kun je terecht bij Tantra-Atma. Ik breng jouw energiestromen graag weer in balans door middel van massage therapie. Je kunt met mij kennismaken door een afspraak met me te maken via 06-29064111. Als je eerst nog even liever mailt, dan mag jouw mailtje naar johan@tantra-atma.nl. Ik zie jou graag een een bezoekje brengen aan mijn studio vanuit Helmond voor relatietherapie en/of een energetische therapie!