Mogelijkheden

Amsterdam

Een leven zonder verleden dat je beperkt.

Tantra Atma biedt een groot aantal diensten aan (massages, lessen, coaching en begeleiding). Ik kan daarbij putten uit een groot aantal technieken en mogelijkheden die inzetbaar zijn afhankelijk van de situatie zoals die zich gedurende een sessie ontwikkelt. Op deze pagina treft je een overzicht van de verschillende diensten aan.

De kosten per 1-10-2021 voor een massage zijn:

Afspraak tijd:                               massage tijd:                             Prijs:

2.0-2.5 uur                                    1.5 uur                                     150 euro

2.5-3.0 uur                                     2 uur                                      180 euro

Eerste kennismaking massage:

2.5 uur                                           1.5 uur                                    130 euro

Kennismakingmassage

De kennismakingsmassage is een tantrische prana flow massage en is een ontdekkingstocht in vertrouwen en overgave, het ervaren van de prana energie in je zelf en in verbinding met de ander. Diepe ontspanning kan gevoeld worden tot versmelting in de energie van onvoorwaardelijke liefde.

Op maat en op balans massage

Bij een "op maat en op balans" massage kijken we wat nodig is en waar de probleem punten zitten. Samen bespreken we de massage zoveel mogelijk om doelgerichter te werk te gaan.

Rãta Mandira,

‘’Rãta Mandira’’ “een nacht in de tempel”. In Indiase en Boeddhistische ashrams waren vaak speciale ruimtes aanwezig voor massage sessies die ‘’Mandira’’ (tempel) werden genoemd. Na een sessie in de avond was er dan de mogelijkheid om te overnachten in diezelfde ruimte. In de ochtend deed men dan mee met de meditatie en na het ontbijt ging men weer hun eigen weg.

Sveda massage

De Sveda massage is de massage waar ik de levensenergie (prana) opwek en is eigenlijk de voorbereiding op de tantra massage. Na het contact maken wek ik eerst de shiva energie op dat is de mannelijke energie die zich voornamelijk op de bovenrug bevindt, daarna ga ik naar de onderrug billen en benen waar ik de vrouwelijke, parvati/shakti, energie opwek.

Vedische massage

Als tegenhanger op de Sveda massage techniek die vrij stevig kan zijn is de Vedische massage wat zachter. Onze huid is ons grootste orgaan en met de Vedische massage wordt deze gestimuleerd.

Kashmir massage

Uit de Kashmir traditie gebruik ik vaak de zachte aanraking en volg de energie van kruin tot teen als deze zich verdeelt na de Sveda massage. Afwisselend met het stimuleren van de energie verdeel ik deze energie met Kashmir techniek over het hele lichaam tot in de diepste cellen.

Deblocking / deamoring /de-armouring massage

Deblocking / deamoring massage technieken worden ingezet als er trauma’s, blokkades of hardnekkige conditioneringen of aversie aanwezig is in de onderste chakra’s en bekkengebied.

Duo yoga

De duo yoga techniek kan ik onder andere inzetten bij het brengen tot overgave. Maar ook in de overgave zelf, is deze massage bijzonder helend.

Meditatieve massage

Bij een meditatieve massage wordt een techniek toegepast van aanhoudende zachte bewegingen of schommelen/draaien. Een meditatieve massage zet ik vaak in op het einde van een diepgaande massage waarbij de overgave totaal aanwezig is en er een grote stroming is van prana in een staat van Metta (liefdevolle vriendelijkheid).

Tantra massage sessie

In een Tantra massage sessie kunnen alle technieken aan bod komen, wat op dat moment wenselijk is en daadwerkelijk een reden van toepassing heeft en binnen de metta-ji valt kan ingezet worden.

  • 1
  • 2

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht/data workshop

Uw ervaring in tantra

Ik ga akkoord met de privacy verklaring