Tantra massage & relatietherapie Amsterdam

Jij bepaalt de grenzen

Als je in Amsterdam behoefte hebt aan tantra massage, nodig ik je graag uit bij Tantra-Atma. Ik bied hier diverse massages aan volgens Tibetaanse Boeddhistische tantra. Mijn naam is Johan Raaimakers. Ik werk als tantristisch masseur. Voor iedereen is er wel een geschikte massage therapie. Ik bespreek namelijk eerst uitvoerig met jou wat tantra precies inhoudt. Vervolgens bepalen we samen welke energetische therapie het beste bij jou past. Of welke relatietherapie het meeste kan doen voor jullie relatie. Weet jij in Amsterdam al wat je wenst? Wat je nodig hebt? Of waar jouw lichaam of geest behoefte aan heeft? Benader mij dan vanuit Amsterdam voor bijvoorbeeld relatietherapie.

Een kennismaking met relatietherapie en tantra massage

Als tantra massage nieuw voor jou is, dan komt altijd dat eerste moment van kennismaken. Die eerste aanraking. Die eerste grens, die misschien wel verlegd mag worden. Maar laten we bij het begin beginnen. Mijn massage therapie valt onder de energetische therapie. Het is namelijk gebaseerd op Tibetaanse Boeddhistische tantra. De liefdevolle leer die de ultieme balans tussen lichaam en geest centraal heeft staan. Heb jij last van blokkades? Fysiek en/of mentaal? Dan haal ik graag deze narigheid, pijn of onzekerheid bij je weg. Op een veilige, lieve en vertrouwelijke manier. Hebben jij en je partner in Amsterdam al eens aan tantra gedacht voor relatietherapie? Ook daarvoor kunnen jullie bij mij terecht. Ik leer jullie jezelf en vooral elkaar weer op een nieuwe manier kennen. Wat je wens ook is in Amsterdam; ik bied je graag de oplossing.

Amsterdam

Is de stap vanuit Amsterdam je nog iets te groot?

Tantra massage is een bijzondere vorm van aanraking, intimiteit en vertrouwen. Het zijn aspecten die belangrijk zijn op het gebied van relatietherapie. Het is daarom niet vreemd als je het nog een beetje spannend vindt deze stap te zetten. Laat me jou gerust stellen. Alvorens de therapievorm bepaald is en de behandeling plaatsvindt, maken we eerst rustig kennis met elkaar. Ik geef je de tijd alle vragen te stellen die je nu misschien nog in Amsterdam hebt. Zo bespreken we tijdens die eerste kennismaking onder andere het volgende:

  • Potentiële resultaten
  • Achtergrond van tantra
  • Mogelijkheden in massages
  • Verschillende therapievormen
  • Vrijheden en grenzen in openheid

Maak kennis met relatietherapie vanuit Amsterdam

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van relatietherapie? Neem dan vrijblijvend contact met Tantra-Atma op. Je mag me te allen tijde bellen op telefoonnummer 06-29064111. Of stuur een mailtje naar johan@tantra-atma.nl. Dan bespreken we rustig wanneer we een eerste afspraak kunnen plannen. Ik kijk nu al uit naar jouw bezoekje vanuit Amsterdam!