Tantra Vlaanderen

Welkom op de pagina “Tantra Vlaanderen”.

Tantra Vlaanderen is gekoppeld aan de website van Tantra-Atma om u te informeren over de mogelijkheden van tantra en Tantra lessen in Vlaanderen en Nederland. De vorm van deze tantra stroming is vanuit het Tibetaans tantrisch Boeddhisme die zich kenmerkt op de authentieke vorm en visie van tantra.

Mijn naam is Johan Raaimakers en al vele jaren actief in de wereld van tantra. In mijn praktijk bij Eindhoven geef ik tantrische sessies en daarnaast verzorg ik tantra massage lessen in België en Nederland. Er is steeds meer interesse in België voor tantra lessen waardoor de zuivere tantra steeds meer in het licht komt. In mijn praktijk en op de lessen zijn steevast mensen uit België aanwezig wat ik zie als een verrijking. Samen met een tantrische kennis heb ik toen Tantra Vlaanderen opgericht om ook in België mijn visie te introduceren. Dit heeft geleid naar diverse workshops in onder andere Turnhout, Antwerpen, Hasselt Holsbeel en Lubbeek.

Tantra Vlaanderen

  • Wil jij graag leren hoe je een tantrische prana flow massage geeft ?
  • Wil jij verdieping in je relatie doormiddel van massage ?
  • Wil jij je persoonlijk ontwikkelen in contact met een ander door massage ?
  • Wil jij zuivere en heldere massage technieken leren ?
  • Wil jij leren met je gevoel te masseren en te verbinden ?
  • Wil jij je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam ontdekken ?
  • Wil jij op een veilige manier de confrontatie aangaan met jou lichaam en geest ?

Dan ben je van harte welkom op de Tibetaanse tantrische massagelessen van “Tantra-Atma” Kijk op de link voor alle workshops in Nederland en België: https://www.tantra-atma.nl/workshops-evenementen-2/

Johan Raaimakers ​Tantristisch masseur en coach in de Tibetaanse Boeddhistische stroming Kum Nye.
Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk (massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies vanuit de Kum Nye traditie. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans.

Johan Raaimakers

Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep ik me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. En omdat ik in zuid Nederland woon en werk heb ik ook vele Belgische klanten mogen ontvangen, en heb diverse workshops mogen geven op Belgisch grondgebied.

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl