Blog

Tantra Vlaanderen

Welkom op de pagina “Tantra Vlaanderen”.

Tantra Vlaanderen is gekoppeld aan de website van Tantra-Atma om u te informeren over de mogelijkheden van tantra en Tantra lessen in Vlaanderen. De vorm van tantra is die vanuit het Tibetaans tantrisch Boeddhisme die zich kenmerkt op de authentieke vorm en visie van tantra.

Mijn naam is Johan Raaimakers en al vele jaren actief in de wereld van tantra. In mijn praktijk bij Eindhoven geef ik tantrische sessies en daarnaast verzorg ik tantra massage lessen. In mijn praktijk en op de lessen waren altijd steevast mensen uit Belgisch Vlaanderen aanwezig. Samen met een goede klant en kennis heb ik toen Tantra Vlaanderen opgericht om ook in Belgie deze mooie visie te introduceren. Dit heeft geleid naar diverse workshops in onder andere Turnhout en Bassevelde. Binnenkort zullen er ook Tibetaans tantrische massagelessen komen nabij Antwerpen en in Gent.

Op deze site vind u alle informatie over individuele sessies en voor diverse lessen gegeven in Nederland en Belgie.

Voor Belgie zijn de volgende data gepland:

17 juni Workshop tantische massage ‘Prana & Verbinding” Bassevelde Belgie

14 en 15 juli Tantra massage workshop weekend Deurne

2, 16 en 30 september optie massage trilogie najaar 2018 in Eindhoven

In de zomer hebben we in Frankrijk mooie lesweken in combinatie met u vakantie:

28 juli-4 augustus Tantra & Shibari cursusweek Frankrijk

 

12-19 augustus Tibetaanse massage cursusweek in Frankrijk

Ook zal Tantra-Atma aanwezig zijn met een workshop op het eerste tantra festival in Belgie op 21 mei https://www.tantrafestival.be/

U vind hier meer informatie over diverse lessen.

En hier de agenda voor alle geplande lessen

TANTRA-ATMA

JOHAN RAAIMAKERS

Tantristisch masseur en coach in de Tibetaanse Boeddhistische stroming Kum Nye.

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk (massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies vanuit de Kum Nye traditie. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans.

Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep ik me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Ik heb ervaringen opgedaan bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam. Ik volgde daar diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa. Ik werk regelmatig als gast masseur op diverse evenementen en ik werk nauw samen met een collega uit München bij diverse cursussen en opleidingen waarbij “De Shift” een jaarlijks hoogtepunt is. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. En omdat ik in zuid Nederland woon en werk heb ik ook vele Belgische klanten mogen ontvangen, en heb in 2017 ook diverse workshops gegeven op Belgisch grondgebied. De Tibetaanse tantra massage trilogie “Prana & Verbinding” en “De speeltuin van prana” en de “Tantra & Shibari” workshops zijn daar mooie voorbeelden van

Voor tantra Belgie en tantra Vlaanderen kunt u terecht bij Tantra-Atma

In liefde, licht en balans,

 

Johan Raaimakers

www.tantra-atma.nl

Dus voor tantra Antwerpen tantra Turnhout Tantra Gent tantra Hasselt  tantra Antwerpen tantra Hasselt Tantra Turnhout tantra Gent  Tantra Brugge tantra Diksmuide tantra Hoogstraten tantra Geel tantra Genk tantra Ieper tantra Lommel tantra Sint-Truiden en voor tantra les of workshop Belgie en Vlaanderen Antwerpen Brugge Genk.

About Johan Raaimakers