Blog

Tantra Vlaanderen

Welkom op de pagina “Tantra Vlaanderen”.

Tantra Vlaanderen is gekoppeld aan de website van Tantra-Atma om u te informeren over de mogelijkheden van tantra en Tantra lessen in Vlaanderen en Nederland. De vorm van deze tantra stroming is vanuit het Tibetaans tantrisch Boeddhisme die zich kenmerkt op de authentieke vorm en visie van tantra.

Mijn naam is Johan Raaimakers en al vele jaren actief in de wereld van tantra. In mijn praktijk bij Eindhoven geef ik tantrische sessies en daarnaast verzorg ik tantra massage lessen in België en Nederland. In mijn praktijk en op de lessen waren altijd steevast mensen uit Belgisch Vlaanderen aanwezig. Samen met een goede klant en kennis heb ik toen Tantra Vlaanderen opgericht om ook in België deze mooie visie te introduceren. Dit heeft geleid naar diverse workshops in onder andere Turnhout, Antwerpen, Hasselt en Bassevelde. Binnenkort zullen er ook Tibetaans tantrische massagelessen komen nabij Gent.

  • Wil jij graag leren hoe je een tantrische prana flow massage geeft ?
  • Wil jij verdieping in je relatie doormiddel van massage ?
  • Wil jij je persoonlijk ontwikkelen in contact met een ander door massage ?
  • Wil jij zuivere en heldere massage technieken leren ?
  • Wil jij leren met je gevoel te masseren en te verbinden ?
  • Wil jij je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam ontdekken ?
  • Wil jij op een veilige manier de confrontatie aangaan met jou lichaam en geest ?

Dan ben je van harte welkom op de Tibetaanse tantrische massagelessen van “Tantra-Atma” waar je dit alles kan leren en ervaren vanuit de tantrische Kum Nye en Vajrayana stroming. Kijk op de link voor alle workshops in Nederland https://www.tantra-atma.nl/workshops-evenementen-2/

Bekijk hier de korte film van Tantra-Atma en Desire-Center voor een indruk van een tantrische massage.

Johan Raaimakers Tantristisch masseur en coach in de Tibetaanse Boeddhistische stroming Kum Nye.

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk (massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies vanuit de Kum Nye traditie. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans.

Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep ik me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Ik heb ervaringen opgedaan bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam. Ik volgde daar diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa. Ik werk regelmatig als gast masseur op diverse evenementen en ik werk nauw samen met een collega uit München bij diverse cursussen en opleidingen waarbij “De Shift” een jaarlijks hoogtepunt is. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. En omdat ik in zuid Nederland woon en werk heb ik ook vele Belgische klanten mogen ontvangen, en heb in 2017 ook diverse workshops gegeven op Belgisch grondgebied. De Tibetaanse tantra massage trilogie “Prana & Verbinding” en “De speeltuin van prana” en de “Tantra & Shibari” workshops zijn daar mooie voorbeelden van

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl

About Johan Raaimakers