Tantra zomerweken Frankrijk

Sadhaka is een kleinschalige cursusorganisatie met creatieve en spirituele vakanties in Frankrijk en Nederland. Initiatiefnemer is het ex-paar Chandra Benjamins (beeldend docent) en Wim Molinello (yogadocent).  In de maanden juli en augustus verzorgen zij sinds 2004 in midden Frankrijk o.a. Yogatrainingen Bewustzijn, Tantra Yoga cursussen, Kunstweken en Combiweken Yoga en Creatief. Met een team van vrijwilligers hebben zij een voormalige watermolen in midden Frankrijk omgetoverd tot Sadhaka’s Centrum voor Persoonlijke groei en Bewust-Zijn. Een welkomen thuis voor inmiddels duizenden Sadhaka gasten. https://www.sadhaka.nl/

Op deze plek is een droom in vervulling gekomen van duurzaam en natuurlijk leven in volle vrijheid. Inmiddels komt het kraanwater uit een natuurlijke bron dat verwarmd word door zonnepanelen. Er is een sauna, een moestuin, bakken ze eigen brood, maken meel en muesli van biologisch graan, zijn er eieren van eigen kippen, is er een fruitboomgaard en bessentuin aangelegd en een zwemmeer voor een zomerse duik.

Johan Raaimakers, tantristisch masseur in de Tibetaanse Boeddhistische Kum Nye stroming.

Met al meer dan 10 jaar onlosmakelijk verboden met Sadhaka neem ik jullie weer mee op een tantrisch massage avontuur in Frankrijk. Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk (massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). In deze periode heb ik geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage heeft op ons lichaam. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel.

Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow. Ook maak ik gebruik van duo yoga technieken en meditatieve technieken in een massage voor een stabiele basis voor het geven van tantristische sessie. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages. En hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep mij in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt in het lichaam. Voelen en ervaren.

Dit is het aanbod van Tantra-Atma van 2024

Verblijfkosten Sadhaka

Dit zijn de all in verblijfkosten van Sadhaka voor het seizoen van 2024.

!! Op deze prijs komt nog de cursusprijs die varieert per cursus tussen de 300 en 350 euro.

  • 6 persoons kamer 540 euro plus cursusprijs
  • 4 persoons kamer 590 euro plus cursusprijs
  • 3  persoons kamer 640 euro plus cursusprijs
  • 2  persoons kamer 700 euro plus cursusprijs
  • 1  persoons kamer 800 euro plus cursusprijs
  • Eigen tent 575 euro plus cursusprijs
  • Eigen caravan/camper 615 euro plus cursusprijs
  • Sadhaka tent 695 euro plus cursusprijs (bij 2 personen 30 euro korting)
  • Sadhaka caravan 735 euro plus cursusprijs (bij 2 personen 30 euro korting)

Voor meer info over Sadhaka klik hier

Inschrijven kan via deze link van Sadhaka https://www.sadhaka.nl/agenda/

Je ontvangt daarna een mail van Sadhaka met een verzoek van een aanbetaling en de nodige informatie.

 

CURSISTEN VERTELLEN OVER JOHAN

– Ik vond de Tibetaanse Tantra Massage cursus in Frankrijk echt fantastisch. Ik heb Johan als begeleider ervaren als integer, geaard, liefdevol, krachtig en zacht tegelijkertijd: super fijn. Ik ben heel praktisch ingesteld dus ik vond het heerlijk dat we gelijk aan de slag gingen. Verblijven op centrum Sadhaka maakte het helemaal áf, een ideale combinatie zou ik zeggen. (Wendy Doeleman)

– Johan knows how to bring somebody a bit closer to some of the secrets of Tibetian Tantra. I am still overwhelmed from the love, the flow and the support and trust. I am impressed by the perfect way of teaching Johan has shown. There had been the wonderful manifestation of love and beauty, which we have seen during the demonstrations of Johan and princess Francis. (Alexander)

– I thank Johan so much for spreading such beautiful, deep and loving knowledge that will enrich me for the rest of my life I feel already. I feel the Tibetan Tantra Massage cours at Sadhaka has had a huge influence on me and my way of being and flowing through life. Even more connected then before, to an abundant and endless source of love within. (Johan B)

– Johan is in staat vanuit een krachtig zelf-bewust-Zijn en op een liefdevolle, gelijkwaardige maar ook uitnodigende manier in contact te gaan met de ander. (Desire)

Empowering people to move forward…