Tantra massage & relatietherapie Den Bosch

Energetisch in balans komen

Dichtbij Den Bosch, in Sint Oedenrode, vind je Tantra-Atma. Hier ben je van harte welkom als je weer helemaal in reine met jezelf wilt komen. Ik, Johan Raaimakers – tantristisch masseur – bied namelijk energetische therapie aan. Voel jij jezelf in Den Bosch wel eens stressvol, moe of in disbalans? Dan kan mijn massage therapie uitkomst bieden. Al mijn massages zijn namelijk gebaseerd op de Tibetaanse Boeddhistische tantra. ‘Kom in balans en blijf balans’. Daar streef ik naar. Wil jij ook energetisch in balans raken? Individueel of in relatietherapie? Breng dan vanuit Den Bosch een bezoekje aan mijn massagestudio voor een heerlijke tantra massage of relatietherapie. Ik neem je graag mee in de wereld van tantra…

Informatie over tantra

Tantra is de liefdevolle leer die lichaam en geest in balans brengt. Dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar tantra massage is simpelweg een uiterst effectieve vorm van massage therapie. Natuurlijk, in het begin kan tantra je even uit je comfortzone halen. Maar al snel daarna merk je hoe Tibetaanse Boeddhistische tantra jou compleet in harmonie brengt. Met jezelf en eventueel de ander. Dit in het geval van relatietherapie. Heb jij relatietherapie al eens overwogen in Den Bosch? Kaart het gewoon weer eens aan bij jouw wederhelft. Dan zul je zien dat het na een eerste bezoekje vanuit Den Bosch, naar de misschien nog onbekende tantra massage, al snel zal leiden tot een heerlijke, regelmatige energetische therapie.

Den Bosch

Loop jij rond in Den Bosch met vragen over een tantra massage

Wil jij eerst zeker weten of een tantra massage iets voor jou is? Kan relatietherapie voor u in Den Bosch uitkomst bieden? Ga na of je enig ongemak voelt. Mijn behandelingen zijn namelijk gericht op balans. Balans binnen de energiestromen van jouw lichaam. Ervaar jij enige stress, onzekerheid, ongemak, schaamte, ballast of pijn? Dan is er sprake van disbalans. Laat mij deze narigheid bij je weghalen. Loop jij in Den Bosch rond met de volgende wensen? Maak dan een afspraak met mij. Wil jij:

  • Liefdevol behandeld worden?
  • Voelen wat echte verbinding is?
  • Grenzen verkennen en verleggen?
  • Balans vinden in je lichaam en geest?
  • Ervaren hoe een veilige omgeving voelt?

Zet dan de stap en maak kennis met Tantra-Atma. Een tantra massage doet wonderen!

Een tantra massage of relatietherapie rondom Den Bosch?

Heb jij ook behoefte aan dat fijne, liefdevolle gevoel van harmonie? Breng dan een bezoekje aan Tantra-Atma voor een tantra massage of relatietherapie. Ik maak graag kennis met je. Je bereikt mij direct via telefoonnummer 06-29064111. Als je liever mailt mag je een mailtje sturen naar johan@tantra-atma.nl. Onthoud, Den Bosch ligt maar een half uurtje verwijderd van licht, liefde en balans.