Blog

Alle evenementen van Tantra-Atma

Tantra-Atma biedt diverse workshops en evenementen die afgestemd zijn op verschillende behoeftes en ervaring in Tantra en massage. De evenementen variëren van beginners tot gevorderde met diepgang en verbreding van het tantrisch pad. Zo hebben we:

– De Tibetaanse Tantra massage workshops zie hier de visie

 – De Tantra massage specials workshops zie hier de visie

– De tantra & Massage training zie hier de visie

– De First-Date Tantra evenementen zie hier de visie

– De Tantra-Atma Wheel of Consent zie hier de visie

De tantrische massage worden gegeven en ontvangen op een matras op de grond. Dit vergt voor de gever voldoende souplesse, doorzetting en uithoudingsvermogen. Hieronder volgen alle aankomende workshops met het betreffende thema.

* VOL Van 19 tot 21 april “Shiva & Shakti Sacred sexuality weekend” in België 

Tantra is erg populair geworden in het Westen en we haasten ons om Tantrische technieken te leren in de hoop ons erotische leven wat meer pit te geven. Maar tantra is geen techniek maar een levensvorm en een kunst. Techniek is niet meer dan dat, techniek is niet de ware kunst. Bij tantra gebruik je je hart en je bewust-zijn, je blijft alert in contact met jezelf en de ander. Wanneer je een formule of techniek probeert te onthouden vergeet je misschien de aandacht van wat hier en nu nodig is. Maar relax…… wat te doen zal worden onthuld op deze workshop van Johan en Chandra.

In een Shiva & Shakti weekend geven wij de geheimen vrij van de seksualiteit van de man en de vrouw. Zie het als een seksuele voorlichting voor volwassenen in theorie en praktijk. Rode oortje van hoe het ook anders kan en van wat je wellicht nog niet wist. Theorie wordt versterkt door praktische oefeningen te denken aan yoni en lingam ceremonie en verdiepende Yoni en lingam massage gericht op healing en vereniging van de Shiva en Shakti energieën. De eerste dag gebruiken we om te landen en te conecten met de groep en partner massage oefeningen. Zaterdag nemen wij je mee in de mannelijke seksualiteit, en de zondag is de shakti dag met theorie en praktische oefeningen over de vrouwelijke seksualiteit. Dit weekend is voor zowel de man als de vrouw een bron van nieuwe en waardevolle informatie, waarvan menig deelnemer in het verleden verbaasd ons als feedback gaf: “Dat we dit nu pas weten, dit moet iedereen ervaren, zo waardevol!” Deelname alleen als liefdes koppel. Meer info: klik hier

Locatie: Drogenhof België

* Nog 1 koppel welkom Van 26 tot 28 april 2024 Retreat: “Heilige Seksualiteit”

Dan verzorgen Johan en Chandra een verassende weekend waar je veel gaat leren over jezelf. We nemen jullie mee in deze intieme en heilige reis van de Heilige Seksualiteit, een reis naar binnen in jezelf en vandaaruit gaan we langzaam en afgestemd liefdevol verbinden met je liefdespartner.

De tijd is aangebroken dat de Heilige Seksualiteit weer mag terugkeren. De wereld van nu vraagt om liefdevolle, krachtige vrouwen en mannen, die zichzelf in hun unieke waarheid en openheid durven laten zien en vrij willen zijn van diep opgeslagen emoties en patronen. We onderzoeken in gezamenlijkheid waar de energie mogelijk blokkeert en werken samen naar een magische manier om deze mogelijk geblokkeerde energie zichtbaar te maken zodat deze energie weer kan gaan stromen. Binnen het retreat van de heilige seksualiteit staat de beweging van energie centraal. Oude imprints, overtuigingen en blokkades kunnen losgelaten en getransformeerd worden. En precies dát is de essentie van dit retreat. Meer info en aanmelden klik hier

Locatie: Centrum Meeuwenveen Havelte.

* VOL 4 mei Prana Flow massage dag voor singles en (gelegenheid) koppels

Deze dag is een mooie inkijk in de Tibetaans tantrische prana flow massage. We gaan ervaren hoe het is om de mannelijke energie (Shiva) en de vrouwelijke energie (Parvati) zodanig op te wekken om deze energie later te polariseren (te mengen) waardoor prana energie ontstaat. Binnen de stroming van het Tibetaans tantrisch boeddhisme brengt de prana ons naar de kern van ons geluk, de polariteit van Shiva en Parvati en de onvoorwaardelijke liefde en compassie voor alle levende wezens. Deze massage gaat 2 uur duren waarbij we het eerste uur bezig zijn om op de rugzijde de prana op te wekken en te verdelen door het lichaam. Het andere uur besteden we aan de voorkant waar we veel werken op de chakra’s maar waar we zeker de flow volgen van het moment. Hierbij zullen we als gever een weg moeten vinden in wat zich aandient, we sturen aan om te volgen wat zich aandient… Alles is welkom in deze massage maar we volgen de prana met als 4 pijlers: vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid. Dat is de kracht en schoonheid van deze intense Tibetaanse Tantra Massage uit de Kum Nye traditie. De massage word stap voor stap begeleid. Kosten 125 euro p.p. of 250 per koppel. We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur. Meer info: https://www.tantra-atma.nl/first-date/  Aanmelden klik hier

Locatie: Opt’Hof  Villebraken 10 Nijnsel (st-Oedenrode)

* VOL 5 mei combi dag workshop Inner-Flow & 5-Elementen massage

Om de fysieke lat niet te hoog te leggen maar de intensiteit wel te behouden deze mooie combinatie. Twee verschillende massage vormen combineren op één dag om de energie en de ervaring te verhogen. Massage ervaring is geen noodzaak maar wel dat je komt als koppel, dit is van belang vanwege de intensiteit van de massage. Iedereen is welkom als koppel m/v m/m v/v. In de ochten geven en ontvangen we de Inner-Flow massage van ongeveer 1 uur. We verhogen, door vurige massage, de energie rondom de billen en de benen op de achterkant van het lichaam. We laten daarna deze energie omhoog stromen met lange bewegingen over het lichaam. Aan de voorzijde masseren we het bekken en bovenbenen voor nog meer vuur om die energie te verbinden met het hart en hogere chakra’s. Na de lunchpauze geven en ontvangen we de 5- elementen massage. Op meeslepende muziek worden de 5 elementen aarde. water. vuur. lucht en ether in het lichaam geactiveerd. Na een uitleg gaan we zelf masseren en ontvangen. De gehele uitdaging is om de vijf elementen met elkaar in verbinding te brengen, zonder lagen uit te sluiten zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt. Ik zal beide massages met de groep simultaan begeleiden, je volg mij dus met alle stappen zodat de ontvangen een mooie en diepere ervaring man hebben.

Prijs 250 euro per koppel all in vegetarische lunch. We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur. Aanmelden via dit formulier. Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie. Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel.

* VOL Van 9 tot 12 mei “First-Date” Tantra Retreat (Hemelvaart) voor singles 

Een lang tantrisch moment voor jezelf, met elkaar speciaal voor single mannen en vrouwen, dat is het “First-Date Tantra Hemelvaart retreat”. Samen te connecten, te praten en te luisteren, te dansen en te masseren, grenzen te voelen en misschien wel te verleggen. Eén ding hebben we hierin allemaal gemeen, we zijn single en willen iets met tantra ontdekken en ervaren.

Als single aanmelden voor een tantra workshop is vaak een grote stap terwijl er wel de behoefte is. Onbekende en onverwachte situaties kunnen het voor jou onveilig maken terwijl je je kwetsbaar opsteld. In dit weekend ben je welkom in alles wie jij bent, je komt leren en ervaren.

Wat we al weten of gedaan hebben binnen de tantra is niet belangrijk. Iedereen die interesse heeft, of al op het tantrisch pad loopt is welkom. Belangrijk is de verbinding en gelijkwaardigheid naar elkaar toe, samen met de doelloosheid die leid naar een nieuwe ervaring. Van 9 tot 12 mei 2023 in Havelte. Prijs 595 euro per persoon all in. Meer info klik hier

Locatie: Centrum Meeuwenveen Havelte.

* van 18 tot 20 mei First-Date single Pinkster weekend

Na een zeer geslaagd en sfeervol Paasweekend en een volgeboekt Hemelvaart weekend heb ik van wegen de grote interesse een extra First-Date tantrisch Pinksterweekend ingelast voor singles M/V …..

Een lang tantrisch weekend voor jezelf en met elkaar speciaal voor single mannen en vrouwen, dat is het “First-Date Tantra Pinkster retreat”. Een weekend om te vieren om samen te zijn met gelijkgestemden, samen te connecten, te praten en te luisteren, te dansen en te masseren, grenzen te verleggen en te het leven te laten stromen. Eén ding hebben we hierin allemaal gemeen; we zijn single en willen iets ontdekken en ervaren met tantra. In het Pinkster weekend van zaterdag 18 mei 12 uur tot maandag 20 mei 15 uur in Havelte.

Als single aanmelden voor een tantra workshop is vaak een grote stap terwijl er wel de behoefte is. Onbekende en onverwachte situaties kunnen het voor jou onveilig maken terwijl je je kwetsbaar opstelt. In dit weekend ben je welkom in alles wie jij bent, je komt leren en ervaren. Wat we al weten of gedaan hebben binnen de tantra is niet belangrijk. Iedereen die interesse heeft, of al op het tantrisch pad loopt is welkom. Belangrijk is de verbinding en gelijkwaardigheid naar elkaar toe, samen met de doelloosheid die leid naar een nieuwe ervaring. Van 18 tot 20 mei 2023 in Havelte. Prijs 445 euro per persoon all in. Meer info: klik hier

Locatie: Centrum Meeuwenveen Havelte.

* VOL 25 mei Intimacy Flow Massage (incl. yoni/lingam) met Susanne 

Aanraken, aangeraakt en geraakt worden, dat is de essentie van deze helende massage dag retreat. In een intieme setting neemt ik jullie mee op een tantrische massagereis waarin je helemaal kunt ontspannen, in overgave en vertrouwen. We werken in de flow van Prana om het goddelijke te ervaren. Tijdens dit retreat wordt het gehele lichaam gemasseerd (incl. yoni en lingam) en worden marmapunten (drukpunten vergelijkbaar met de acupunctuurpunten) gestimuleerd. De Intimacy flow massage werkt daardoor op het hele energiesysteem. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt door de massage geactiveerd. De energie die loskomt, werkt als een katalysator om blokkades los te maken en te transformeren. Het lichaam weet wat het moet doen om terug te keren naar die originele staat. Een tantramassage is kwetsbaar, daarom ben ik zeer voorzichtig en zorgvuldig. Het helpt je je aandacht naar binnen te richten om het goddelijke in jezelf te vinden. LET OP: Deze massage-dag is alleen voor koppels die in een liefdesrelatie zitten! Dit om de veiligheid in de hoogste vorm te kunnen waarborgen want zonder veiligheid is er geen écht contact. Wil je meer lezen? Kijk dan op mijn website. Hopelijk tot ziens, Liefs Susanne

Prijs 300 euro per koppel all in incl. 100% neutrale massageolie (geschikt voor yoni en lingam) We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur Aanmelden via dit formulier. Je ontvangt daarna een mail voor de betaling en informatie. Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel

* 26 mei Queen & King 4 handen massage dag voor koppels en singles

De unieke combinatie voor single mannen en vrouwen en koppels om een 4 handen massage te ontvangen en te geven. We maken 3 tallen waarbij elke combinatie mogelijk is: 3 singles of een koppel met een single. Je mag dus, maar hoeft niet, als koppel te splitsen. Dus als je als koppel samen blijft krijg je er een man of vrouw bij waarvan het lot bepaald of dat een man of vrouw is. Elk 3 tal zal dan wel uit minimaal 2 mannen en een vrouw bestaan of andersom. Na de loting/samenstelling van jullie 3-tal zal één van jullie de king of queen zijn en de andere 2 dienaren. Dat draait dan steeds door na een massage +/- 1.15 uur. De ontvangende Queen of King mag dan in overleg wensen wat hij wil ontvangen. Dit alles wel in consent met de 2 dienaren en onder begeleiding en steun van ons team. Uitleg en bijzonderheden word vooraf gegeven,  yoni of lingam worden niet gemasseerd. Na de kennismaking en het vormen van het 3-tal zullen we 1 keer gaan masseren voor de pauze. Na de pauze draaien we door voor een andere Queen of King.

Prijs 125 euro per persoon all in vegetarische lunch en incl. 100% neutrale massageolie. We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur. Aanmelden via dit formulier. Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie. Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel.

* 1 en 2  juni Prana Flow Massage weekend

De prana flow is mijn basis tantra massage vanuit de visie van het Tibetaans Boeddhisme. Prana energie wordt opgewekt door middel van de mannelijke en de vrouwelijke zones op het lichaam te activeren en te mengen tot één prana energie. Deze prana energie is het neutrale (non dualistisch) fundament voor hoe de massage verder verloopt. Je kan deelnemen als (gelegenheid) koppel m/v m/m v/v of als single waarbij ik jullie op voorhand aan elkaar zal voorstellen. Op zaterdag zullen we de massage in onderdelen geven en ontvangen. Zaterdag voormiddag ontvang en geef je een basis massage op de rugzijde. Namiddag geef en ontvang je de basis massage op de voor zijde. Op zondag ontvang of geef je in de ochtend een totale massage van 2 uur voor en achterzijde plus extra diepgang in enkele onderdelen. Na de pauze herhalen we dit en wisselen we van geven of ontvangen. Meer informatie over deze massagevorm en visie klik hier.

De 2 dagen zijn inclusief mijn 2 boeken als naslagwerk per koppel en massage olie. In de pauzen hebben we een verzorgde vegetarische lunch op zaterdag en zondag. We beginnen per dag om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde van de 2 dagen is 17 uur. De prijs voor de 2 dagen all inclusief is 500 euro als koppel. Bij aanmelding zal ik een lijst met B&B mogelijkheden doorgeven voor eventuele overnachting in de omgeving.

Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel.

* VOL Van 7 tot 9 juni “Shiva & Shakti Sacred sexuality weekend” Havelte

Tantra is erg populair geworden in het Westen en we haasten ons om Tantrische technieken te leren in de hoop ons erotische leven wat meer pit te geven. Maar tantra is geen techniek maar een levensvorm en een kunst. Techniek is niet meer dan dat, techniek is niet de ware kunst. Bij tantra gebruik je je hart en je bewust-zijn, je blijft alert in contact met jezelf en de ander. Wanneer je een formule of techniek probeert te onthouden vergeet je misschien de aandacht van wat hier en nu nodig is. Maar relax…… wat te doen zal worden onthuld op deze workshop van Johan en Chandra.

In een Shiva & Shakti weekend geven wij de geheimen vrij van de seksualiteit van de man en de vrouw. Zie het als een seksuele voorlichting voor volwassenen in theorie en praktijk. Rode oortje van hoe het ook anders kan en van wat je wellicht nog niet wist. Theorie wordt versterkt door praktische oefeningen te denken aan yoni en lingam ceremonie en verdiepende Yoni en lingam massage gericht op healing en vereniging van de Shiva en Shakti energieën. De eerste dag gebruiken we om te landen en te conecten met de groep en partner massage oefeningen. Zaterdag nemen wij je mee in de mannelijke seksualiteit, en de zondag is de shakti dag met theorie en praktische oefeningen over de vrouwelijke seksualiteit. Dit weekend is voor zowel de man als de vrouw een bron van nieuwe en waardevolle informatie, waarvan menig deelnemer in het verleden verbaasd ons als feedback gaf: “Dat we dit nu pas weten, dit moet iedereen ervaren, zo waardevol!” Deelname alleen als liefdes koppel. Meer info: klik hier

Locatie: Centrum Meeuwenveen Havelte.

* Van 21 tot 23 juni Tantra & Massage Experience weekend

Een weekend Tantra & Massage ontdekken en samen genieten van het leven. Een all-in-one ontdekkingsreis voor singles en koppels die samen willen leren, willen verbinden, willen genieten en relaxen. Dat is de energie van dit weekend waar we gaan ervaren wat tantra allemaal kan zijn en ook weer niet. Wellicht grenzen verleggen, nieuwe dingen ontdekken door buiten jou comfort zone te kijken. Dit allemaal binnen een veilige omgeving want voor groei moet er veiligheid en vertrouwen zijn. Want: Zonder veiligheid geen contact, zonder contact geen intimiteit, zonder intimiteit geen liefde, zonder liefde geen seksualiteit, zonder liefde en seksualiteit geen levenslust!

Zoals ik al zij is iedereen welkom, als koppel of gelegenheid koppel kunnen jullie direct inschrijven en heb je altijd zekerheid van deelname. Als single man of vrouw aanmelding kom je op een lijst van singles. Als ik een man en vrouw heb, waarvan ik denk dat die een mooie match zou kunnen zijn, zal ik jullie vooraf aan elkaar voorstellen om kennis te maken. Als jullie beiden een goed gevoel hebben kan ik jullie als gelegenheid koppel inschrijven. Je kan dan het weekend samen masseren maar ook is er nog steeds de mogelijkheid om te wisselen van partner van andere (gelegenheid) koppels. Deze keuze is er er en jullie zijn vrij dit te doen om te ervaren. Om alles transparant en veilig te houden kijken steeds in het moment wat de behoefte is en wat niet.

Meer info klik hier  Locatie: Centrum Meeuwenveen Havelte.

* Van 4 tot 7 juli Vrouwen-Retreat met Susanne Quartel

Kom thuis bij jezelf en ontdek de magie van jouw vrouw zijn. Alle magie zit al in jouzelf. Je mag haar ontdekken zonder onderweg te verdwalen. Tijdens dit transformerende en lichaamsgerichte retreat kom je via diepe healing bij jouw innerlijke kracht en unieke essentie. Je mag loslaten wat niet meer dient en thuiskomen in je lijf. Door opnieuw in verbinding te gaan met jouw vrouwelijke energie, je lichaam en je sensualiteit ontdek je jouw vrouw-zijn in al haar facetten. Dit doe je in een groep gelijkgestemde vrouwen. Van oudsher kwamen vrouwen al samen voor magisch krachtwerk en ook nu blijkt nog steeds dat de energie van het collectief de sterkste werking heeft. Meer informatie: klik hier

Locatie: Centrum Meeuwenveen Havelte.

* Van 16 tot 21 juli Masterclass Tantra-Massage in Havelte

Een verdiepende masterclass tantrische massages uit de visie en technieken van de Tibetaanse boeddhistische tantra Kum Ney. Ben jij masseur, wil jij je verdiepen in tantriche massages of hou jij van tantra massages geven dan is dit een mooie kans om meerder technieken te leren in één masterclass. De Prana-Flow massage is hiervan de basis aangevuld met duo massage technieken. Maar ook andere verdiepende massages komen voorbij zoals de 5 elementen massage, Fire-Snake massage, Inner-Flow massage en technieken met yoni en lingam massage.

Tantra is een “way of life” en is een keuze die gepaard gaat met transformatie in jouw dagelijks leven. Ik ga 6 dagen samen met jullie aan de slag om mijn kennis over te dragen die ik in de opgelopen 15 jaar hebben opgedaan. Deze masterclass is voor iedereen die is geïnteresseerd in tantra en massage en in het bijzonder voor mensen die zich daar verder in willen verdiepen. We oefenen op elkaar om van elkaars aanraking te leren en gebruiken onszelf als leermodel. Ervaring met massage en of lichaamswerk is een pre. Een soepel lichaam is … en emotionele stabiliteit is van belang voor deze masterclass! Meer informatie klik hier

Locatie: Centrum Meeuwenveen Havelte.

* 28 juli start Sadhaka zomer tantra cursus weeken in Frankrijk

Sadhaka is een kleinschalige cursusorganisatie met creatieve en spirituele vakanties in Frankrijk en Nederland. Initiatiefnemer is het ex-paar Chandra Benjamins (beeldend docent) en Wim Molinello (yogadocent). In de maanden juli en augustus verzorgen zij sinds 2004 in midden Frankrijk o.a. Yogatrainingen Bewustzijn, Tantra Yoga cursussen, Kunstweken en Combiweken Yoga en Creatief. Met een team van vrijwilligers hebben zij een voormalige watermolen in midden Frankrijk omgetoverd tot Sadhaka’s Centrum voor Persoonlijke groei en Bewust-Zijn. Een welkomen thuis voor inmiddels duizenden Sadhaka gasten.

Dit is het aanbod van Tantra-Atma van 2024 bij Sadhaka Frankrijk

* Van 28 juli tot 3 augustus: First-Date Tantric Touch week voor singles in Frankrijk, prijs p.p. 300 euro plus Sadhaka verblijfkosten https://www.tantra-atma.nl/the-art-of-tantric-touch/

* Van 4 tot 10 augustus: Prana & Amor Tantra & Tango week in Frankrijk. prijs p.p. 350 euro plus Sadhaka verblijfkosten https://www.tantra-atma.nl/tantra-tango-frankrijk/

* Van 11 tot 17 augustus: Tibetaanse massage week in Frankrijk, prijs p.p. 300 euro plus Sadhaka verblijfkosten https://www.tantra-atma.nl/tibetaanse-cursus-frankrijk/

* 31 augustus combi dag workshop Inner-Flow & 5-Elementen massage

Om de fysieke lat niet te hoog te leggen maar de intensiteit wel te behouden deze mooie combinatie. Twee verschillende massage vormen combineren op één dag om de energie en de ervaring te verhogen. Massage ervaring is geen noodzaak maar wel dat je komt als koppel, dit is van belang vanwege de intensiteit van de massage. Iedereen is welkom als koppel m/v m/m v/v. In de ochten geven en ontvangen we de Inner-Flow massage van ongeveer 1 uur. We verhogen, door vurige massage, de energie rondom de billen en de benen op de achterkant van het lichaam. We laten daarna deze energie omhoog stromen met lange bewegingen over het lichaam. Aan de voorzijde masseren we het bekken en bovenbenen voor nog meer vuur om die energie te verbinden met het hart en hogere chakra’s. Na de lunchpauze geven en ontvangen we de 5- elementen massage. Op meeslepende muziek worden de 5 elementen aarde. water. vuur. lucht en ether in het lichaam geactiveerd. Na een uitleg gaan we zelf masseren en ontvangen. De gehele uitdaging is om de vijf elementen met elkaar in verbinding te brengen, zonder lagen uit te sluiten zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt. Ik zal beide massages met de groep simultaan begeleiden, je volg mij dus met alle stappen zodat de ontvangen een mooie en diepere ervaring man hebben.

Prijs 250 euro per koppel all in vegetarische lunch. We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur. Aanmelden via dit formulier. Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie. Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel.

* 1 september Fire Snake Massage in Nijnsel

In verre tijden waren er tempels die door vrouwen werden gerund waarin tempelpriesteressen in massages seksuele energie gebruikte om te genezen, los te laten en te reinigen. Het unieke van deze massage is dat ongeacht het geslacht, zowel de gever als de ontvanger tijdens het hele ritueel in hun vrouwelijke essentie zijn. Bij deze massage wordt ons hele lichaam betrokken. We drukken het slangenaspect uit door middel van slangachtige massagebewegingen en vuur massage. Aanraking is bewust, diep, langzaam en verstrengeld. Seksuele energie wordt geactiveerd en getransformeerd. Het hele proces lanceert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Maar ook opent zich een extatische ervaring en ontvouwt nieuwe poorten van waarneming.

De fire-snake massage begint met hoofdmassage en het aarden van het lichaam. Hierdoor kan de ontvanger ontspannen en in de overgave om zichzelf toe te staan ​​op te lossen in de ruimte en het hart bloot te leggen. In de staat van diepe ontspanning en loslaten kan men oude wonden en verdriet loslaten. Shakti-energie wordt geactiveerd. Levenskrachtenergie begint te stromen en trilt met elke cel van ons lichaam en verspreidt zich in alle richtingen. Deze fire-snake massage is veel meer dan alleen een methode. Het is een spirituele oefening die een diepe intieme verbinding viert door aanraking. We hebben de volledige aanwezigheid nodig in jouw lichaam en voor een andere persoon. Daarom ervaren we daarnaast ook een meditatie die de mogelijkheid geven om deze  tantrische massage op een juiste manier te ontvangen en te geven om te openen naar de gelukzaligheid en vreugde. Het is een geweldige manier om een fysiek en energetisch lichaam los te laten en te activeren.

Prijs 300 euro per koppel all in vegetarische lunch en incl. 100% neutrale massageolie. We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur. Aanmelden via dit formulier. Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie. Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel.

* Van 27 tot 29 september Gay Retreat Tantra Weekend

Het Gay Retreat Tantra Weekend is een uniek moment om met gelijkgestemde gay en bi mannen samen te zijn en de mannelijke intimiteit en tantrische energie te beleven. Je hebt een paar dagen voor jezelf, zonder moeten, zonder hectiek, zonder sociale verplichtingen en dagelijkse beslommeringen. Het Gay Retreat Tantra Weekend is een ontspannings-driedaagse voor gay en bi mannen van alle leeftijden. De focus van het weekend ligt op het onbevangen en anders leren kijken naar intimiteit (fysiek, seksueel, emotioneel, spiritueel) en vooral het leren/durven beleven van intimiteit met gelijkgestemde gay/bi mannen. Het weekend is voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Meer info: https://www.gay-retreat-weekend.nl/

Locatie: Centrum Meeuwenveen Havelte.

* 5 oktober Queen & King 4 handen massage dag voor koppels en singles

De unieke combinatie voor single mannen en vrouwen en koppels om een 4 handen massage te ontvangen en te geven. We maken 3 tallen waarbij elke combinatie mogelijk is: 3 singles of een koppel met een single. Je mag dus, maar hoeft niet, als koppel te splitsen. Dus als je als koppel samen blijft krijg je er een man of vrouw bij waarvan het lot bepaald of dat een man of vrouw is. Elk 3 tal zal dan wel uit minimaal 2 mannen en een vrouw bestaan of andersom. Na de loting/samenstelling van jullie 3-tal zal één van jullie de king of queen zijn en de andere 2 dienaren. Dat draait dan steeds door na een massage +/- 1.15 uur. De ontvangende Queen of King mag dan in overleg wensen wat hij wil ontvangen. Dit alles wel in consent met de 2 dienaren en onder begeleiding en steun van ons team. Uitleg en bijzonderheden word vooraf gegeven,  yoni of lingam worden niet gemasseerd. Na de kennismaking en het vormen van het 3-tal zullen we 1 keer gaan masseren voor de pauze. Na de pauze draaien we door voor een andere Queen of King.

Prijs 125 euro per persoon all in vegetarische lunch en incl. 100% neutrale massageolie. We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur. Aanmelden via dit formulier. Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie.

Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel.

* Van 31 oktober tot 3 november een lang First-Date single weekend in België

Het tweede First-Date single tantra & massage weekend in België. In dit lange weekend nodig ik 10 single mannen en 10 single vrouwen uit om deel te nemen met dit unieke concept binnen de tantra. Of je nu nieuw bent in de tantra wereld of dat je al wat stappen hebt gemaakt. We hebben allemaal 1 ding gemeen: we zijn single en nieuwsgierig wat tantra & massage en het weekend je gaat brengen

Een mooi tantrisch moment met elkaar speciaal voor single vrouwen en mannen. Een weekend om te vieren, om met gelijkgestemden samen te zijn, te connecten, te praten, te luisteren, te dansen en te masseren. Afgestemd op jezelf, de innerlijke beweging voelen, grenzen te voelen, te ervaren en misschien wel te verleggen. Eén ding hebben we hierin allemaal gemeen; we zijn single met een open en beschikbare hart. Willen iets ontdekken en ervaren met onszelf, de ander en met tantra. Als single aanmelden voor een tantra workshop is vaak een grote stap terwijl er vaak wel de behoefte is. Onbekende en onverwachte situaties kunnen het voor jou onveilig maken terwijl je je kwetsbaar opstelt. In dit weekend ben je welkom in alles wie jij bent, je komt leren en ervaren. Wat we al weten of gedaan hebben binnen de tantra is niet belangrijk. Iedereen die interesse heeft, resoneert op dit retreat of al op het tantrische pad beweegt is welkom: klik hier

Locatie: Lubbeek Drogenhof België

* 15 november Prana Flow massage dag voor singles en (gelegenheid) koppels

Deze dag is een mooie inkijk in de Tibetaans tantrische prana flow massage. We gaan ervaren hoe het is om de mannelijke energie (Shiva) en de vrouwelijke energie (Parvati) zodanig op te wekken om deze energie later te polariseren (te mengen) waardoor prana energie ontstaat. Binnen de stroming van het Tibetaans tantrisch boeddhisme brengt de prana ons naar de kern van ons geluk, de polariteit van Shiva en Parvati en de onvoorwaardelijke liefde en compassie voor alle levende wezens. Deze massage gaat 2 uur duren waarbij we het eerste uur bezig zijn om op de rugzijde de prana op te wekken en te verdelen door het lichaam. Het andere uur besteden we aan de voorkant waar we veel werken op de chakra’s maar waar we zeker de flow volgen van het moment. Hierbij zullen we als gever een weg moeten vinden in wat zich aandient, we sturen aan om te volgen wat zich aandient… Alles is welkom in deze massage maar we volgen de prana met als 4 pijlers: vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid. Dat is de kracht en schoonheid van deze intense Tibetaanse Tantra Massage uit de Kum Nye traditie. De massage word stap voor stap begeleid. Kosten 125 euro p.p. of 250 per koppel. We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur. Meer info: https://www.tantra-atma.nl/first-date/  Aanmelden klik hier

Locatie: Opt’Hof  Villebraken 10 Nijnsel (st-Oedenrode)

* Van 22 tot 24 november Tantra & Massage Experience weekend

Een weekend Tantra & Massage ontdekken en samen genieten van het leven. Een all-in-one ontdekkingsreis voor singles en koppels die samen willen leren, willen verbinden, willen genieten en relaxen. Dat is de energie van dit weekend waar we gaan ervaren wat tantra allemaal kan zijn en ook weer niet. Wellicht grenzen verleggen, nieuwe dingen ontdekken door buiten jou comfort zone te kijken. Dit allemaal binnen een veilige omgeving want voor groei moet er veiligheid en vertrouwen zijn. Want: Zonder veiligheid geen contact, zonder contact geen intimiteit, zonder intimiteit geen liefde, zonder liefde geen seksualiteit, zonder liefde en seksualiteit geen levenslust!

Zoals ik al zij is iedereen welkom, als koppel of gelegenheid koppel kunnen jullie direct inschrijven en heb je altijd zekerheid van deelname. Als single man of vrouw aanmelding kom je op een lijst van singles. Als ik een man en vrouw heb, waarvan ik denk dat die een mooie match zou kunnen zijn, zal ik jullie vooraf aan elkaar voorstellen om kennis te maken. Als jullie beiden een goed gevoel hebben kan ik jullie als gelegenheid koppel inschrijven. Je kan dan het weekend samen masseren maar ook is er nog steeds de mogelijkheid om te wisselen van partner van andere (gelegenheid) koppels. Deze keuze is er er en jullie zijn vrij dit te doen om te ervaren. Om alles transparant en veilig te houden kijken steeds in het moment wat de behoefte is en wat niet.

Meer info klik hier  Locatie: Centrum Meeuwenveen Havelte.

* 29 november Fire Snake Massage in Nijnsel

In verre tijden waren er tempels die door vrouwen werden gerund waarin tempelpriesteressen in massages seksuele energie gebruikte om te genezen, los te laten en te reinigen. Het unieke van deze massage is dat ongeacht het geslacht, zowel de gever als de ontvanger tijdens het hele ritueel in hun vrouwelijke essentie zijn. Bij deze massage wordt ons hele lichaam betrokken. We drukken het slangenaspect uit door middel van slangachtige massagebewegingen en vuur massage. Aanraking is bewust, diep, langzaam en verstrengeld. Seksuele energie wordt geactiveerd en getransformeerd. Het hele proces lanceert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Maar ook opent zich een extatische ervaring en ontvouwt nieuwe poorten van waarneming.

De fire-snake massage begint met hoofdmassage en het aarden van het lichaam. Hierdoor kan de ontvanger ontspannen en in de overgave om zichzelf toe te staan ​​op te lossen in de ruimte en het hart bloot te leggen. In de staat van diepe ontspanning en loslaten kan men oude wonden en verdriet loslaten. Shakti-energie wordt geactiveerd. Levenskrachtenergie begint te stromen en trilt met elke cel van ons lichaam en verspreidt zich in alle richtingen. Deze fire-snake massage is veel meer dan alleen een methode. Het is een spirituele oefening die een diepe intieme verbinding viert door aanraking. We hebben de volledige aanwezigheid nodig in jouw lichaam en voor een andere persoon. Daarom ervaren we daarnaast ook een meditatie die de mogelijkheid geven om deze  tantrische massage op een juiste manier te ontvangen en te geven om te openen naar de gelukzaligheid en vreugde. Het is een geweldige manier om een fysiek en energetisch lichaam los te laten en te activeren.

Prijs 300 euro per koppel all in vegetarische lunch en incl. 100% neutrale massageolie. We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur. Aanmelden via dit formulier. Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie. Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel.

* 30 nov. en 1 dec. Gay-Retreat evenement Nijnsel (info volgt)

prana en verbinding* Van 6 tot 8 december “Prana & Verbinding” Tibetaans tantra massage  weekend.

Een 3 daags weekend waar we de Tibetaanse prana Flow massage gaan leren. Steeds afgewisseld van geven en ontvanger bouwen we op naar een complete Tibetaanse tantrische lichaamsmassage. Welkom ben je als koppel of single. De single deelnemers probeer ik vooraf aan elkaar voor te stellen of de klik er is dit weekend samen te doen. Op de zaterdag avond gaan we spelen met touw, dat is een shibari vorm voor overgave en eliding nemen. Een liefdevolle manier om contact te maken met touw als tool.

De tantrische massages trilogie “Prana & Verbinding”, uit de visie van het Tibetaans Boeddhisme, geeft je een handreiking in de technieken en bewustwording van een tantra massage. De lessen geven je een helder moment van bewust zijn en voelen, even een tussenlanding maken en in contact komen met een ander of juist met jezelf. De massage trilogie brengt je een duurzame ervaring met als boodschap hoe belangrijk het is om in een authentiek contact te zijn. Een zuiver contact, voorbij alle dogma’s, conditioneringen of rationele gedachten voortkomend uit ons ego of pakhuis bewustzijn (opgeslagen herinneringen) even naar de achtergrond verdwijnen. Naast het ervaren van dit contact is het geven en ontvangen van een tantrische massage ook gewoon heel ontspannend, fijn en verbindend.

Van vrijdag 6 december 18 uur tot zondag 8 december 17 uur 3 dagen all in verzorgt weekend. 850 euro per koppel. Meer info: https://www.tantra-atma.nl/trilogie-2/

Locatie: Meeuwenveen Havelte

* Van 20 tot 23 december single tantra retreat Havelte 

De informatie volgt nog!

Locatie: Meeuwenveen Havelte

* Van 1 maart Vrouwentraining voor professionals (Susanne)

In deze training nodig ik vrouwen uit die bereid zijn in hun diepte te zakken. Die hun vrouwelijk potentieel willen ontwaken, sensueel leiderschap willen belichamen en die zich willen ontwikkelen als begeleider van processen rond bewustzijn, vrouw-zijn, heilige seksualiteit, heilige rituelen en ceremonies. Meer info: Vrouwentraining!

 

Komende events:

* First-Date Tantra Retreat Havelte 

Een mooiere start van de zomer kan je je niet wensen op deze 5 daagse “First-Date” Tantra retreat speciaal voor singles van 25 tot 45 jaar. Een lekker lang tantrisch moment voor jezelf en met elkaar, voor single mannen en vrouwen. Een retreat om te vieren, om met gelijkgestemden samen te zijn, samen te connecten, te praten en te luisteren, te dansen en te masseren, grenzen te verleggen en het leven te laten stromen. Eén ding hebben we hierin allemaal gemeen; we zijn single en willen iets ontdekken en ervaren met tantra.

Als single aanmelden voor een tantra workshop is vaak een grote stap terwijl er wel de behoefte is. Onbekende en onverwachte situaties kunnen het voor jou onveilig maken terwijl je je kwetsbaar opstelt. In dit weekend ben je welkom in alles wie jij bent, je komt leren en ervaren maar vooral wat kom jij  inbrengen! Want samen met jou inbreng en die van anderen creëren we de veiligheid die nodig is om te groeien en to shine. In de mooie bosrijke omgeving van Centrum Meeuwenveen in Havelte zullen we samen dit mooi weekend gaan neerzetten. Wat we al weten of gedaan hebben binnen de tantra is niet belangrijk. Iedereen die interesse heeft, of al op het tantrisch pad loopt is welkom. Belangrijk is de verbinding en gelijkwaardigheid naar elkaar toe, samen met de doelloosheid die leid naar een nieuwe ervaring.

trilogie “Prana & Verbinding” 

De Trilogie “Prana & Verbinding” is een mooie tantra massage lessen reeks met Tibetaanse tantrische inhoud. Drie dagen Tibetaanse tantra massage les voor maximaal 8 koppels. Deze tantrische massages trilogie in de visie van het Tibetaans Boeddhisme geeft je een handreiking in bewustwording. De massage trilogie brengt je een duurzame ervaring met als boodschap hoe belangrijk het is om in een authentiek contact te zijn. Een zuiver contact, voorbij alle dogma’s, conditioneringen of rationele gedachten voortkomend uit ons ego of pakhuis bewustzijn (opgeslagen herinneringen). Naast het ervaren van dit contact is het geven en ontvangen van een tantrische massage ook gewoon heel ontspannend, fijn en verbindend. Single inschrijving ga ik vooraf per mail aan elkaar koppelen zodat jullie op voorhand je gelegenheid partner al kennen. Inloop vanaf 09.30 uur en we starten om 10.00 uur, einde rond 17 uur, prijs 720 euro per koppel.

Blind-Date geblinddoekte massage dag 

We gaan een intuïtieve massage geven en geblinddoekt ontvangen dus zonder te weten wie jou masseert. Bij binnenkomst ontmoeten we elkaar allemaal om kennis te maken en te connecten. Bij aanvang gaan als eerst de Shiva’s (mannen) een geblinddoekte massage ontvangen van de Shakti’s (vrouwen). Wij als team leiden het koppel maken voor jullie door middel van loting. Natuurlijk is alles zonder verbaal contact zodat het een geheim zal blijven wie jou heeft gemasseerd. Na de middag pauze zullen we wisselen van ontvangen naar geven en maken we als team weer nieuwe koppels waarvan de ontvanger dan weer niet weet wie hem of haar masseert. Ik zal simultaan de massage begeleiden en gaat vooral op intuïtie. De inhoud van de massage is het cadeau van onvoorwaardelijke aanraken en ontvangen. De kosten voor deze Blind-Date massage dag zijn 125 euro per persoon incl. verzorgde lunch en gebruik van de sauna na afloop. Inloop vanaf o9.30 uur en we starten om 10.00 uur. Einde rond 17 uur waarna de sauna warm is voor nog meer ontspanning tot 19 uur.

Locatie: Opt’Hof  Villebraken 10 Nijnsel (st-Oedenrode) 
About Johan Raaimakers