tantra massage & relatietherapie Eindhoven

Harmonie door relatietherapie en tantra

Wist jij dat je op slechts 20 minuutjes van Eindhoven heerlijke energetische therapie kunt ondergaan? Bij Tantra-Atma, in Sint Oedenrode. Ik, masseur Johan Raaimakers, heet jou hier graag van harte welkom. ‘Voor welke massage therapie rijd ik straks vanuit Eindhoven naar Sint Oedenrode?’, vraag jij je misschien af. Massages gebaseerd op Tibetaanse Boeddhistische tantra. Dé liefdevolle leer waarbij het in balans raken centraal staat. Zowel individueel als in een relatie. Wil jij op een heerlijke manier energetisch in harmonie raken? Of voel jij dat jouw relatie sterker wordt van tantristische relatietherapie? Kom dan vanuit Eindhoven naar Tantra-Atma voor relatietherapie. Voor een veilige en verbindende kennismaking met tantra.

Uw eerste ervaring met tantra..

Ben je nog onbekend met tantra? Dan kan onze eerste kennismaking wellicht wat spannend zijn. Misschien haalt jouw eerste tantra massage je zelfs een beetje uit je comfortzone. Maar begrijp dat deze massage therapie altijd even wennen is. Voor iedereen. Het is dan ook niet niks: balans aanbrengen in lichaam en geest. Het is een onderdeel van relatietherapie. Als jij besluit vanuit Eindhoven een bezoekje te brengen aan Tantra-Atma, leg ik je eerst wat meer uit over tantra. Het is immers van belang goed te begrijpen hoe Tibetaanse Boeddhistische tantra werkt, wil je je er volledig aan over kunnen geven. Tantra massage is gebaseerd energetische therapie. De energiestromen van jouw lichaam moeten weer in balans worden gebracht. Deze massages kunnen tot groot persoonlijk genot en geluk leiden. Maar ook relaties worden perfect geholpen met tantristische relatietherapie. Heb je behoefte aan relatietherapie in Eindhoven? Geef het aan mij door en ik help jou of jullie verder.

Eindhoven

Je weer lekker voelen door tantra in Eindhoven?

Zoals gezegd, tantra massage gaat over balans. Mis jij dit? Dan kan er sprake zijn van disbalans. Een blokkade. Wil jij weer die vrijheid voelen? Die liefde voor jezelf? Die veiligheid? Kom dan vanuit Eindhoven naar Sint Oedenrode. Ik vang je op en introduceer jou in de wereld van tantristische massages. Deze zijn volgens velen:

  • Liefdevolle behandelingen
  • Echte verbindingen
  • Grensverleggend
  • Harmonieus
  • Veilig

Je beter voelen door relatietherapie en tantra als je terugrijdt naar Eindhoven

Zoals gezegd, een eerste tantra behandeling kan nogal een openbaring zijn. Graag laat ik jou ontdekken welk verschil mijn massages je laten ervaren. Het verschil tussen de eerste keer dat je naar Tantra-Atma reed en de weg terug nam richting huis. Je zult je direct in meer balans voelen door deze vorm van tantra. Lichter, levendiger en liefdevol. Het is een succesvolle manier van relatietherapie. Bel mij persoonlijk via telefoonnummer 06-29064111. Of stuur je vraag of verzoek naar johan@tantra-atma.nl. Ik wacht jouw komst voor relatietherapie vanuit Eindhoven met veel plezier op.