Tantra massage & relatietherapie Breda

Diverse vormen

Dichtbij Breda, in Sint Oedenrode, vind je Tantra-Atma. Bij deze massagestudio kun je terecht voor diverse vormen van massage therapie en relatietherapie. Al deze massages zijn gebaseerd op Tibetaanse Boeddhistische tantra. Ik spreek daarom ook wel van tantra massage. Wie ben ik? Mijn naam is Johan Raaimakers. Sinds enkele jaren ben ik tantristisch masseur. Hier heb ik diverse opleidingen voor gevolgd. En ben ik alle achtergrond, technieken en mogelijkheden meester in de energetische therapie. Daardoor kan ik jou individueel (terug) in balans brengen. Maar bied ik ook tantristische relatietherapie aan. Je vindt Tantra-Atma op slechts drie kwartier van Breda. Ik neem ik je graag mee in de wonderlijke wereld van tantra. Maak dus snel een afspraak voor een tantra massage of relatietherapie vanuit Breda!

De achtergrond van tantra massage

Graag leg ik je nu alvast wat meer uit over tantra. Ik ben gespecialiseerd in de Tibetaanse Boeddhistische tantra. Deze vorm van energetische therapie is gericht op het in balans brengen van je lichaam en geest. Het zorgt er voor dat al jouw energiebanen weer harmonieus kunnen stromen. Zonder blokkades. En zonder pijn. Ben je benieuwd wat een tantra massage voor jou kan betekenen? Maak dan vanuit Breda een vrijblijvende eerste afspraak. Dit is dan ook hét moment om vragen te stellen over deze massage therapie. Zeker als je kiest voor tantristische relatietherapie is het van belang dat jullie allebei openstaan voor deze liefdevolle behandeling. Breng snel vanuit Breda een bezoekje aan Tantra-Atma voor een tantra massage.

Breda

Wat voor tantra massage past bij jou in Breda?

Misschien denk je in Breda al wel eens over tantra massage. Wat zal het met je doen? Hoe zul je het vinden? Wat zal er voor je veranderen na enkele behandelingen? Zoals gezegd neem ik je graag stap voor stap mee in deze wereld. Voor iedereen werkt wat anders. Zo kun je onder andere bij mij terecht voor de volgende massagevormen:

  • Sveda; energieopwekkend
  • Kashmir; voor totale overgave
  • Vedisch; stevig en ontspannend
  • Duo Yoga; ontspannend en reinigend
  • Deblocking/Deamoring; intiem en deblokkerend

Tantra en relatietherapie rondom Breda

Heb jij last van mentale of fysieke blokkades? Heb jij behoefte aan een liefdevolle behandeling? In een veilige en vertrouwde omgeving? Dit kan in de vorm van relatietherapie, of een tantra massage kan uitkomst bieden. Ik leer je graag kennismaken met deze prettige vorm van therapie. Geïnteresseerd in Tantra-Atma? Maak een afspraak voor een tantra massage of relatietherapie met mij via telefoonnummer 06-29064111. Of mail je wensen en vragen over tantra massage naar johan@tantra-atma.nl. Je vindt mij slechts op drie kwartier rijden van Breda!