Namaste

Johan Raaimakers

Tantra masseur

Mijn naam is Johan Raaimakers, tantra masseur in de Tibetaanse Boeddhistische stroming. Door middel van verschillende massagetechnieken streef ik om lichaam en geest in balans te brengen.

Opleiding

Sinds 2010 volgde ik diverse intensieve massage opleidingen en samen met de opgedane ervaring hebben deze geleid tot de kennis van nu. Mijn voornaamste opleiding tot tantra masseur is uit de Tibetaans Boeddhistische tantra stroming  en de Kum Nye traditie bij tantra Lotus. Hier was veel aandacht voor praktijk, theorie, yoga en meditatie. Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op ons fysieke, emotioneel en geestelijk welzijn.

Ervaring en verdere ontwikkeling

Massagetechnieken als Sveda, Vedische en prana-flow en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een sessie geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde “het brengen van balans”. Nog steeds verdiep ik me in Oosterse en Tibetaanse tradities, visies en wijsheden. Ik volg met regelmaat scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en werk ik samen met diverse binnen en buitenlandse collega uit diverse tantrische stromingen.

Regels binnen een tantra massage

Als energetisch tantra masseur begrijp ik het vermogen om anderen positief te beïnvloeden of te healen. Ben in dienst van de ontvanger en neem niet uit eigen behoefte. Om de kracht van een massage te kunnen ontvangen sluit ik aan op de behoefte van de ontvanger. Ik werk vanuit een geaarde, gecentreerde en zuivere basis. Ik draag mijn verantwoording om voor jou een veilige bedding te creëren zodat de massage kan integreren zonder schade of gevaar voor hun fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Ik ken de tantrische principes als karma, compassie, nederigheid en toewijding binnen en buiten een tantra sessie.

Meer lezen over tantra massage en visie klik hier