Namaste…

Amsterdam

Voor een leven dat rust, innerlijke vrede en verlichting brengt.

Balans

“Balans” dat is eigenlijk in één woord de betekenis van Tantra voor mij….
Als je in balans bent zijn daardoor ook al je handelingen in balans en zijn deze per definitie goed.

Tantra masseur

Mijn naam is Johan Raaimakers, Tantristisch masseur in de Tibetaanse Boeddhistische stroming. Door middel van verschillende massagetechnieken streef ik er naar lichaam en geest in balans te brengen.

Opleiding

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die heeft geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda.
Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk, theorie, yoga en meditatie. Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn.

Ervaring en verdere ontwikkeling

Massagetechnieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde “het brengen van balans”.
Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in de Oosterse en Tibetaanse tradities en visies.
Ik assisteerde bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam en volgde daar ook diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa, ik werk regelmatig als gast body-worker op diverse evenementen o.a. jaarlijks op de “One Dance Tribe” in Hawaii en Duitsland. Ook werk ik nauw samen met een collega uit Munchen bij diverse cursussen en opleidingen.

Praktijk

Mijn praktijk is in sint Oedenrode bij Eindhoven en er is een mogelijkheid om van centraal station Eindhoven of Den Bosch opgehaald en gebracht te worden.

Werkgebied

In principe kunnen mensen uit het hele land een tantra massage van mij krijgen. Wel ben ik vaak te vinden in Sint Oedenrode, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Helmond, Oss, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht/data workshop

Uw ervaring in tantra

Ik ga akkoord met de privacy verklaring