Tantra massage & relatietherapie Tilburg

Vind je balans (terug) door tantra

Ben jij vanuit Tilburg op zoek naar ontspannende energetische therapie? Dan is het verstandig kennis te maken met Tantra-Atma, in Sint Oedenrode. De massage therapie die hier wordt aangeboden, is gebaseerd op Tibetaanse Boeddhistische tantra. Ik, tantristisch masseur Johan Raaimakers, volg al sinds 2010 diverse opleidingen op het gebied van tantra. Heb jij in Tilburg behoefte aan individuele begeleiding in de vorm van tantra massage? Of wil jij jullie relatie verder helpen dankzij relatietherapie? Rijd dan voor relatietherapie vanuit Tilburg naar Sint Oedenrode voor een fijne tantristische behandeling in de vorm van een tantra massage!

Al ervaring met tantra massage?

Heb jij al ervaring met tantra? Of wordt dit jouw eerste keer? Ik neem je rustig, op jouw tempo, mee in de wereld van de Tibetaanse Boeddhistische tantra. Een tantra massage werkt namelijk pas optimaal, als je ook begrijpt wat deze vorm van massage therapie precies inhoudt. Als je uit Tilburg mij voor de eerste bezoekt, dan leg ik je uit wat tantra met je kan doen. Het is een energetische therapie die balans in jouw lichaam en geest kan brengen. Hierdoor kun je beter afstand nemen van pijn, verdriet, angst, schaamte en andere negatieve energieën. Ook in relatietherapie is het erg belangrijk dat alle energiestromen weer goed in balans raken. Zowel voor jezelf als jullie samen. Klinkt dit jou of jullie interessant? Maak dan snel een afspraak vanuit Tilburg voor relatietherapie, zodat ik voldoende tijd en energie vrij kan maken.

Tilburg

Kom vanuit Tilburg naar mij voor relatietherapie

Er zijn diverse soorten massages te ondergaan bij Tantra-Atma. Weet je nog niet welke vorm bij jou past? Maak dan eerst een afspraak om kennis te maken met mij een samen te kijken wat voor tantra massage bij u past. Ik neem je stap voor stap mee in de harmonieuze wereld van tantra massage. Samen bepalen wij welke massagevorm jou het meeste genot en geluk kan bieden. Vanuit Tilburg heb je de keus uit onder andere de volgende massages:

  • Sveda
  • Vedisch
  • Kashmir
  • Duo Yoga
  • Deblocking/Deamoring

Interesse in relatietherapie nabij Tilburg?

Heb jij behoefte aan een veilige plek? Een liefdevolle behandeling? En een heerlijk gevoel van balans? Maak dan snel een afspraak voor een tantra massage vanuit Tilburg. Je bereikt mij persoonlijk door te bellen naar telefoonnummer 06-29064111. Stuur je liever een e-mail? Die mag dan naar e-mailadres johan@tantra-atma.nl gezonden worden. Ik kijk uit naar onze ontmoeting. We gaan samen kijken wat voor vorm van een tantra massage je of jullie kan helpen ten aanzien van relatietherapie. Je bent voor een tantra massage uit Tilburg altijd bij me welkom!