Tantra massage & relatietherapie Sint Oedenrode

Kom in balans

Wist je dat je in Sint Oedenrode de mogelijkheid hebt om weer helemaal in balans te komen? Bij massagestudio Tantra-Atma in Sint Oedenrode laat je je lichaam en geest volledig onderdompelen in de wereld van energetische therapie. Of je dit nou wenst in de vorm van massage therapie, relatietherapie of via één behandeling van Tibetaanse Boeddhistische tantra, bij mij in Sint Oedenrode ben je van harte welkom. Lees verder als je meer wilt weten over tantra. Of maak direct een afspraak door telefoonnummer 06-29064111 te bellen.

Wat wij bieden in Sint Oedenrode

Voordat ik jouw lichaam en geest in balans breng, vertel ik je graag meer over tantra. Wie ben ik? Mijn naam is Johan Raaimakers, tantristisch masseur in de Tibetaanse Boeddhistische stroming. Ik bied in Sint Oedenrode tantra massage aan. Simpel gezegd staat tantra voor ‘Kom in balans en blijf balans’. Door middel van een tantra massage kun je heerlijk in balans komen. Dit kan bijvoorbeeld zeer geschikt toegepast worden binnen relatietherapie. Ook als je individueel behoefte hebt aan massage therapie maak ik daar graag tijd voor vrij. Echter, om in balans te blijven is het van belang de Tibetaanse Boeddhistische tantra echt goed te begrijpen. Geen zorgen, ook daar help ik je bij in Sint Oedenrode. Ik ben namelijk niet alleen jouw masseur, maar ook jouw coach. Ik begeleid je één te worden met tantra.

Sint Oedenrode

De oorsprong

Tantra massage valt onder de energetische therapie. Wat houdt dit in? Met het energetische lichaam worden alle energiestromen in het lichaam bedoeld. Idealiter stromen deze onverstoord en ongedwongen door je lichaam. Het kan echter voorkomen dat hier een onbalans in plaatsvindt. Door fysieke, mentale of emotionele blokkades. Mijn massages lossen deze verstoringen op. Wil je weten of deze vorm van behandeling in Sint Oedenrode ook iets voor jou is? Kijk dan of je één van onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden:

  • Wil jij je grenzen verkennen?
  • Wil jij echte verbinding ervaren?
  • Wil jij liefdevol behandeld worden?
  • Wil jij meer balans in je lichaam en geest?
  • Wil jij je overgeven in een veilige omgeving?

Maak dan een afspraak met Tantra-Atma.

Contactgegevens Tantra-Atma in Sint Oedenrode

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met mij via telefoonnummer 06-29064111. Mailen mag naar johan@tantra-atma.nl. Ik heet je graag persoonlijk welkom in Sint Oedenrode voor een heerlijke en ontspannende massage.