Tantra massage & relatietherapie Utrecht

Tantra afgestemd op jouw wensen

Overweeg jij je te verdiepen in tantra massage in Utrecht? Ik begrijp dat heel goed. Mijn naam is Johan Raaimakers. Ik ben tantristisch masseur. In mijn studio genaamd Tantra-Atma bied ik massage therapie aan. Gebaseerd op Tibetaanse Boeddhistische tantra. Deze leer gaat uit van het in balans brengen van lichamelijke en mentale energiestromen. Ben jij hier naar op zoek? Of zijn jullie op zoek naar het versterken van jullie relatie. Relatietherapie kan een uitkomst bieden. Maak kennis met mijn energetische therapie. Ik bied deze jou graag aan. Graag hoor ik waar jij behoefte aan hebt qua relatietherapie in Utrecht. Je kunt mij vanuit Utrecht altijd bereiken voor een tantra massage via onderstaande contactgegevens.

Voordat we beginnen met relatietherapie voor Utrecht

Voordat een tantra massage plaatsvindt, is het zeer van belang dat de gever en ontvanger elkaar goed kennen. Tantra is namelijk een erg liefdevolle en intieme vorm van massage therapie. Pas als wij ons beide veilig en vertrouwd bij elkaar voelen, kunnen we het optimale uit deze energetische therapie halen. Dat geldt natuurlijk ook bij relatietherapie. Willen jij en je partner zich onder laten dompelen in de wereld van Tibetaanse Boeddhistische tantra? Zorg dan dat jullie er met volle overgave van kunnen en willen genieten. Bespreek dit anders alvast even in Utrecht. Heb jij in Utrecht behoefte aan een individuele kennismaking hiermee? Dan ben ik er voor je. Ik laat je graag kennismaken met deze mooie vorm van ontspanning.

Utrecht

Neem afstand van angst en twijfels door relatietherapie in Utrecht

Als tantra massage nog compleet nieuw voor je is, dan kan het misschien ietwat spannend zijn. Zeker de eerste keer. Ben jij misschien een beetje bang voor wat je te overkomen staat? Of voel je enige twijfels of jij deze stap wel durft te zetten? Laat die gevoelens los. Bij mij ben je in goede handen. Er gebeurt niets wat jij niet wilt. Maak eerst rustig kennis met me. Maak hiervoor een afspraak vanuit Utrecht. Dan bespreken wij rustig het volgende:

  • Wat is tantra?
  • Waar heb jij behoefte aan?
  • Waar liggen jouw grenzen?
  • Welke blokkades wil je kwijt?
  • Wat willen jullie als stel bereiken?

Geniet door tantra weer in Utrecht

Mijn tantra massage voor u uit Utrecht is gemaakt om in balans te komen én in balans te blijven. Na een bezoekje aan Tantra-Atma zul je weer beter kunnen genieten. Of jullie natuurlijk, als jullie relatietherapie ondergaan zijn. Van kleine geluksmomentjes, je eigen lichaam en eventueel elkaar. Heb jij hier ook behoefte aan? Bel mij dan voor een afspraak op 06-29064111. Of stuur een e-mail naar johan@tantra-atma.nl. Ik help jou graag weer genieten in Utrecht, of waar dan ook!