Tantra workshop

In verbinding staan

Wil jij meer in verbinding komen staan met jezelf, je partner en de wereld om je heen? Duik dan eens in de wereld van Tantra en volg een Tantra workshop. Een dergelijke workshop laat je ervaren hoe het is om lichaam en geest in balans te brengen. Voelen, aanraken overgave, vertrouwen en seksualiteit zijn thema’s die in de cursus aan bod zullen komen. Wil jij weten of een dergelijke Tantra cursus voor jou is weggelegd? Meld je dan nu aan!

Wat is Tantra eigenlijk?

De kern van de werkelijke betekenis van Tantra wordt vaak niet goed begrepen. Tantra, van oorsprong uit India, gaat om het laten stromen van je vitale levensenergie die door jouw lichaam stroomt. Je kunt je, door de beslommeringen van het dagelijkse leven verzetten tegen deze levensenergie, ook wel prana genoemd, maar bij een Tantra workshop zul je leren om hierin juist mee te werken. Met als doel jouw leven dieper, rijker en bewuster te leven. Leidraad is altijd een massage of tantrisch fysiek contact, om deze prana te laten stromen. Door deze energie aan te wakkeren zul jij jezelf en jouw partner dieper ervaren. Het activeert emoties en verlangens, liefde, kracht en kwaliteiten.

tantra cursus

Wat leer je tijdens onze Tantra Workshop?

Tijdens de workshop van Tantra Atma leer je om de mannelijke energie (Shiva) en de vrouwelijke energie (Parvati) op te wekken en deze met elkaar te laten mengen. Dat doen we door middel van Tantra massage. Op deze wijze ontstaat prana energie. Zowel voor de gever als voor de ontvanger van de massage, komen emoties, begeerte, sensualiteit en aversie aan bod.

Voor wie is de Tantra cursus bedoeld?

Eigenlijk is onze Tantra cursus geschikt voor iedereen. Een aantal redenen om een Tantra workshop bij Tantra Atma te volgen op een rij:

  • Als je jouw geest en lichaam in balans wilt laten komen
  • Als je individueel geluk wilt ervaren
  • Als je een traumatische ervaring heb
  • Als je in verbinding wil komen met jezelf en je partner
  • Als je los wil komen van allerlei strikte denkpatronen

Tantra workshop

Maak eens kennis met Tantra Atma!

Wil jij ook kennismaken met de wereld van Tantra? Dan is de Tantra workshop van Tantra Atma zeker iets voor jou. Volg nu al de cursus vanaf € 50,- per les. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop of over Tantra? Neem dan contact op door te bellen naar: 06-29064111. Graag staan we jou te woord over onze Tantra workshop.