Ritual of the Fire-Snake

De Fire-Snake tantra-massage binnen ons aanbod van tantrische massages is vrij mysterieus. Het is een massage die sterk verbonden is met tempelkunsten uit het matriarchaattijdperk. Het is geavanceerd werk met het lichaam en vereist oefening van iemand die de massage geeft. We kunnen het vuur in de ontvangende persoon moeilijk wakker maken als we niet het vuur in onszelf aanwezig is en stroomt. Het unieke van deze massage is dat ongeacht het geslacht, zowel de gever als de ontvanger tijdens het hele ritueel in hun vrouwelijke essentie zijn ofwel de Kundalini Shakti-bewustwording.

 

In de eerste plaats gaat het bij deze massage om het ontwaken van het vuur en de Kundalini Shakti energie. Kundalini Shakti doet elke cel in het lichaam vibreren en wordt gevoeld als hete energie. Deze tantrische massage nodigt je uit om het perspectief te verbreden van deze evolutionaire Kundalini Shakti energie zowel als gever als ontvanger. Vuur verbrandt en reinigt, de Fire Snake massage is dus een sterke zuivering van het fysieke lichaam waarin onze geblokkeerde emoties zitten. Nog een uitwerking van de Fire-Snake massage is het vrijgeven van krachtige zuivere seksuele energie uit de lagere chakra’s. Het is uiterst belangrijk om deze pure en vitale energie te herwinnen en je te ontdoen van zware onderdrukte energieën.

Ritual of the Fire-Snake

Voor wie?

We raden de Fire-Snake massage aan voor meer gevorderde gevers en ontvanger van lichaam/bewustzijn werk. Om diepere resultaten te bereiken in lichaamswerk is veel oefening nodig. Wanneer energiekanalen open zijn kunnen we energie opnemen maar ook doorgeven en verspreiden. Deze massage gaat over je eigen vuur en het vermogen om vuur te beheersen, om een continue circulatie van energie in onszelf te hebben. Dit zijn essentiële middelen en vaardigheden om je eigen leven te creëren en te manifesteren. Daarom zijn mensen die al wat langer met het lichaam hebben gewerkt en hun seksuele energie hebben ontwikkeld, en te kanaliseren, in staat om de effecten van de massage veel meer te voelen en ermee te werken. Het feit dat de fire-snake een vurige massage is kan de energie ervan zich sneller manifesteren als we meer gevorderd zijn om te werken met deze energie.

Je hoeft geen speciale of specifieke massagevoorbereiding te hebben maar een fysiek gezond soepel lichaam en een gezonde emotionele balans is wel raadzaam voor het effect. Aan de andere kant zie ik vaak mensen die nog nooit geïnteresseerd zijn geweest in tantra en al heel open energiekanalen hebben. Een effect hangt dus ook af van de hoeveelheid blokkades, overtuigingen, stress of opgehoopte karma (als je gelooft in karma).

Hoe ziet de Fire-Snake tantra-massage er uit

De fire-snak is een intense massage en bevat een volledige lichaamsmassage inclusief yoni en lingam. We gebruiken neutrale olie en de massage vindt plaats op de vloer op een matras. In andere massagestijlen gebruiken we vaak de Shiva/mannelijke energie maar in de fire-snake werken we voornamelijk met Shakti kundalini of orgasmic energie. In een fire-snake massage kunnen we blokkades in het lichaam verbranden die ons niet dienen, maar ook onze energiegolven te verhogen om door te gaan naar zogenaamde hoge vibraties. In deze staat van hoge vibraties voelen we ons meestal vol levensenergie en word alles lichter. We willen deze levensenergie behouden en integreren in ons dagelijks leven als effect van de tantrische Fire Snake-massage.

Yoni en Lingam

In de Fire-Snake massage kan ook de yoni en lingam worden betrokken. Er is hier geen sprake van stimulatie maar speciale Tao-technieken om de seksuele energie te deblokkeren. Yoni en lingam krijgen aandacht zodat ze spanningen kunnen loslaten. Bij de lingam massage is er geen ejaculatie omdat het niet gaat om ontladen maar om het verzamelen van energie in het lichaam. Deze vitale energie is een belangrijke hulpbron om in het dagelijks leven te functioneren. Bij vrouwen is de yoni-massage belangrijk om zich te kunnen ontdoen van seksueel blokkades of het gevoel van gevangen zitten in hun eigen lichaam. Snake yoni massage gaat niet over stimulatie en we streven ook hier niet naar een orgasme. Het gaat meer om het loslaten van emoties, wonden en trauma’s die door de jaren heen zijn verzameld. Dankzij het deblokkeren van de yoni voelen we ons lichter en openen we ons voor meer plezier in seks en grotere extase en kracht. Kortom, een zuivere tantrische yoni en lingam massage beïnvloedt hoe we ons voelen in het dagelijks leven.

Komende data voor Fire-Snake evenementen

* 1 september Fire Snake Massage in Nijnsel

In verre tijden waren er tempels die door vrouwen werden gerund waarin tempelpriesteressen in massages seksuele energie gebruikte om te genezen, los te laten en te reinigen. Het unieke van deze massage is dat ongeacht het geslacht, zowel de gever als de ontvanger tijdens het hele ritueel in hun vrouwelijke essentie zijn. Bij deze massage wordt ons hele lichaam betrokken. We drukken het slangenaspect uit door middel van slangachtige massagebewegingen en vuur massage. Aanraking is bewust, diep, langzaam en verstrengeld. Seksuele energie wordt geactiveerd en getransformeerd. Het hele proces lanceert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Maar ook opent zich een extatische ervaring en ontvouwt nieuwe poorten van waarneming.

De fire-snake massage begint met hoofdmassage en het aarden van het lichaam. Hierdoor kan de ontvanger ontspannen en in de overgave om zichzelf toe te staan ​​op te lossen in de ruimte en het hart bloot te leggen. In de staat van diepe ontspanning en loslaten kan men oude wonden en verdriet loslaten. Shakti-energie wordt geactiveerd. Levenskrachtenergie begint te stromen en trilt met elke cel van ons lichaam en verspreidt zich in alle richtingen. Deze fire-snake massage is veel meer dan alleen een methode. Het is een spirituele oefening die een diepe intieme verbinding viert door aanraking. We hebben de volledige aanwezigheid nodig in jouw lichaam en voor een andere persoon. Daarom ervaren we daarnaast ook een meditatie die de mogelijkheid geven om deze tantrische massage op een juiste manier te ontvangen en te geven om te openen naar de gelukzaligheid en vreugde. Het is een geweldige manier om een fysiek en energetisch lichaam los te laten en te activeren. In deze dag workshop word niet de yoni of lingam gemasseerd. We beginnen om 10 uur en eindigen om 17 uur en tussen de middag is er een vegetarische lunch, thee en fruit.

Prijs 300 euro per koppel all in vegetarische lunch en incl. 100% neutrale massageolie. We starten om 10 uur en jullie zijn welkom vanaf 09.30 uur, einde om 17 uur.

Locatie: Op’t Hof in st-Oedenrode/Nijnsel. Aanmelden: klik hier Je ontvangt daarna een mail voor een aanbetaling en informatie.