Intake formulier workshop

Intake

Wij gaan ter allertijden discreet om met de door jou ingevulde intake lijst.

Contact en aanraking zijn in de cursus altijd een middel om tot eigen inzichten te komen en te groeien in bewustzijn, en nooit een doel op zich , niet de eigen bevrediging maar ten dienste van de ander. De Tibetaans Boeddhistische tantra zoekt daarin de tussen weg en zegt: “laat alle energieën, inclusief de seksuele energie, voortkomen uit liefde voor jezelf en voor anderen, onderdruk ze niet en gebruik ze niet als macht.

“Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel”.De antwoorden op uw vragen zijn vertrouwelijk en zullen alleen worden ingezien door Johan of het intake team. Wellicht neemt Johan nog contact met je op om je te verwelkomen of voor een vraag.

Intake workshop

Bij aanmelding vragen wij je om een formulier in te vullen zodat wij voorbereid zijn op jou kennis en ervaring en je kunnen ondersteunen daar waar nodig is.

Laat je niet afschrikken door dit formulier want met de juiste gegevens kunnen we voor iedereen de juiste ondersteuning bieden.

Bij vragen of onduidelijkheden over deelname bel Johan 0629064111

De evenementen voor dit formulier van 2020 zijn:

29 mei tot 1 juni “In passion With Your Heart” Havelte NL

Van 11 tot 18 juli “The Art of Tantric Touch” Frankrijk

van 25 juli tot 1 augustus ‘Tantra & Shibari Experience” Frankrijk

Van 2 tot 9 augustus “The Art of Tantric Touch” Frankrijk

Van 9 tot 16 augustus “Tibetaanse Tantra & Massage” Frankrijk