Tibetaanse boeddhistische tantra

Ontspanning via goed gebalanceerde energiebanen

Wist je dat je bij Tantra-Atma weer helemaal in balans kunt raken via Tibetaanse Boeddhistische tantra? Ik bied je graag precies die massages die bij jou passen. Al mijn behandelingen zijn gebaseerd op tantra. Graag leg ik je wat meer uit over de Tibetaanse Boeddhistische achtergrond van deze liefdevolle leer. Dankzij mijn massages kun je perfect in balans raken. En blijven. Let wel, dit blijven lukt pas echt goed als je ook begrijpt wat deze Boeddhistische aanpak zo bijzonder maakt. Weet je dit niet, dan ontspan je wel heerlijk, maar blijft dat geluksgevoel wellicht niet goed hangen. Laat mij je uitleggen wat deze eeuwenoude Tibetaanse therapie voor jou kan betekenen.

Tibetaanse Boeddhistische tantra

Als je bij Tantra-Atma een afspraak maakt, maak je eerst rustig kennis met mij, jouw masseur. Mijn naam is Johan Raaimakers. Ik heb reeds jaren ervaren in het masseren. En ik volg al sinds 2010 diverse opleidingen op het gebied van Tibetaanse Boeddhistische massages. Allen gebaseerd op tantra. Het is belangrijk eerst de basisprincipes van deze Boeddhistische behandelingen meester te worden. Het gaat om het in balans raken en in balans blijven. Een mensenlichaam en -geest kan namelijk al snel in disbalans worden gebracht. Door bijvoorbeeld verdriet, afkeer, pijn, schaamte of verlangens. Dit noemen we blokkades. Deze blokkades zijn weg te halen door de juiste massages. Deze geef ik je graag. Mijn massages stimuleren en ontspannen de energiestromen in je lichaam. Daardoor raak je weer in balans. Als individu of als koppel. En dat allemaal dankzij de juiste liefdevolle en veilige benadering van Tibetaanse aard.

Tibetaanse boeddhistische tantra

Mooie resultaten

Het in balans komen klinkt misschien nogal wat breed. Graag leg ik je uit welke resultaten je kunt verwachten tijdens en na het ondergaan van een massage. Let wel, deze intieme therapie kan je aanvankelijk wat uit je comfortzone brengen. Maar zodra je dit toelaat kun je er juist volop van genieten. Bij mij ben je in goede handen. Laat die twijfels of die lichte angst dus lekker varen. Dan geniet je van onder andere de volgende gevoelens:

  • Genot
  • Veiligheid
  • Harmonie
  • Verbinding
  • Compassie

Onze kennismaking

Wil jij kennismaken met mij? En daarmee met deze zachte en mooie wereld vol heerlijke massages? Bel dan naar 06-29064111. Of maak een afspraak via johan@tantra-atma.nl. Ik neem je graag stap voor stap mee in de tibetaanse boeddhistische tantra.