Tantra

Voor iedereen een passende therapie

Graag neem ik je mee in de wereld van tantra. Wie ik ben, vraag je je af? Johan Raaimakers is de naam. Ik ben tantristisch masseur bij massagestudio Tantra-Atma. Sinds 2010 volg ik diverse opleidingen op het gebied van masseren en de Tibetaanse Boeddhistische tantra. Bij tantra staat het volgende centraal: het in balans komen en blijven. Elk mens heeft namelijk wel eens last van disbalans. Blokkades. Door middel van tantristische massages zijn deze eenvoudig weg te halen. Maar ook als niets jou tegenhoudt is het een heerlijke manier om te ontspannen. Graag laat ik ook jou kennismaken met tantra.

Tantra

De wereld van tantra

Tantra is al eeuwenoud. Het is niet zozeer een behandeling tussen een masseur en iemand die op een matje ligt. Nee, het is een toegewijd en liefdevol spel tussen een gever (de ‘tantrik’) en ontvanger. Het is een handreiking, om jou (weer) in balans te krijgen. En te houden. Mijn doel is jou weer te vervullen met innerlijke vrede, genot en geluk. Tantristische massages vallen onder de energetische therapie. Dit betekent dat het jouw fysieke en mentale energiestromen weer laat bewegen op een manier die prettig, ongedwongen en vrij is. Geen zweverige praktijken, maar enkel een liefdevolle en veilige behandeling. Gebaseerd op de kracht van levensenergie (de ‘prana’).

Tantra kan uw disbalans wegnemen

Elk mens kan soms symptomen ervaren van disbalans. Dit kan gevoeld worden als trauma’s, blokkades, onzekerheid, spijt, schaamte of verdriet. Dit kan op zowel emotioneel als fysiek gebied grote nadelige gevolgen hebben. In het Boeddhisme spreekt men van drie vergiften: onwetendheid, aversie en begeerte. De Tibetaanse tantra massage verdrijft deze negatieve emoties en brengt balans. Het grote doel is dat je vrijkomt. Vrij van denkconstructies die jou belemmeren. Zoals verlangens, afkeer en ignorantie. Je transformeert van iemand die overleeft tot iemand die echt leeft. In een paar woorden zijn mijn massages:

  • Veilig
  • Liefdevol
  • Verbindend
  • Gebalanceerd
  • Grensverleggend

Kies ook voor Tantra-Atma

Wil jij je ook onder laten dompelen in de wereld van tantra? Laat mij dan kennis met je maken. Ik begeleid je graag in dit proces. Op jouw tempo. Precies zoals jij het wilt. Je bereikt mij op 06-29064111. Of geef je wensen aan me door via johan@tantra-atma.nl. Kies ook voor de harmonie, de compassie en de balans van tantra.