Tantra massage

Voor iedereen een passende therapie

Bij Tantra-Atma kun je een heerlijke tantra massage ondergaan. Weet je nog niet precies wat tantra allemaal inhoudt? Lees dan snel verder. Ik heb als tantristisch masseur al vele jaren ervaring. Bovendien volg ik sinds 2010 diverse intensieve opleidingen in masseren. Hierdoor kan ik nu iedereen precies die massage geven waar het lichaam en/of de geest behoefte aan heeft. Ook jou neem ik graag mee in de wereld van de Tibetaanse Boeddhistische tantra. Mijn naam is Johan Raaimakers. Wil jij met mij kennismaken? Neem dan direct persoonlijk contact met me op. Wil je eerst meer informatie? Lees dan verder over wat tantra massage voor jou kan betekenen.

De achtergrond van tantra massage

Graag vertel ik je wat basisinformatie over de achtergrond van tantristische massages. Deze massage is gericht op het in het balans brengen van energiestromen in jouw lichaam en geest. En het in balans houden. Soms kunnen bepaalde ervaringen een disbalans in deze stromen veroorzaken. Op fysiek, mentaal of emotioneel niveau. Denk aan negatieve energieën. Zoals pijn, verdriet, onzekerheid, jaloezie of een aversie tegenover bepaalde zaken. Tantra maakt het mogelijk te transformeren. Let wel, dit geen zweverige massage. Tantra is een officiële, bewezen vorm van therapie. Wat ook fijn is om te weten, is dat je zelf je grenzen aangeeft. Geen ongewenste verrassingen dus. Je maakt eerst rustig kennis met mij. We bespreken jouw eventuele blokkades door. En ik geef aan welke vormen van massage ik geef. Maak gerust een afspraak om die eerste stap in de wereld van tantra te zetten.

Tantra massage

Welke vorm van massage kies jij?

Omdat ik al diverse opleidingen heb gevolgd, kan ik allerhande massages aanbieden. Samen kiezen we de ideale therapie uit. Welke je ook kiest, het zal de volgende elementen bevatten:

  • Je wordt liefdevol behandeld
  • Je gaat een echte verbinding aan
  • Je bevindt je in een veilige omgeving
  • Je ontdekt je grenzen en verlegt er eventueel
  • Je voelt je achteraf harmonieus, in balans en compleet

Kies ook voor groot genot en geluk

Heb jij na het lezen van bovenstaande voordelen ook behoefte aan zo’n intieme therapie? Dan help ik je graag. Op jouw tempo. En precies zoals jij het wenst. Breng een bezoekje aan Tantra-Atma. Dan leer ik je deze lichte en liefdevolle wereld met plezier kennen. Mijn telefoonnummer is 06-29064111. Je kunt me mailen via johan@tantra-atma.nl . Ik geef jou graag die tantra massage waar jouw lichaam en geest zo naar verlangen.