Blog

Blind-Date XXL massage workshops en evenementen

De verdiepende evenementen en XXL zondagen M/V M/M V/V van Tantra-Atma zijn een succes gebleken door de zeer tevreden bezoekers. Tantra massage beoefenaars ontmoeten hier elkaar in een fijne en ongedwongen sfeer om nieuwe technieken te leren, fysiek contact te maken en emotioneel te kunnen ontladen in een mooie en veilige omgeving van gelijk gestemde.

Deze evenementen zijn ontstaan omdat veel mensen die tantra lessen hebben gevolgd (bij mij of elders) dit weer met elkaar willen delen. Er is steeds een thema van de dag of avond en de dagen zijn XXL geworden omdat de lunch word verzorgt en je kan gebruik maken van de sauna en douches na de les. Iedereen is welkom als single of als koppel, er is geen leeftijdgrens en we proberen zoveel mogelijk gelijke aantallen vrouwen en mannen te hebben. Als je komt als koppel mag je ook als koppel deelnemen maar je mag ook uitwisselen met andere koppels of deelnemers. We maken of kiezen vooraf dan ook geen koppels (behalve als je als koppel samen wil) maar laten dat ontstaan op het moment zelf. Masseer jij graag met iemand van je eigen sekse ben je meer dan welkom, belangrijk dan is met een eigen (gelegenheid) partner te komen. Als  deze vorm van massage of tantra je eerste ervaring is vragen we jou om een eigen partner of gelegenheid partner mee te nemen

Thema’s en inhoudelijk

Iedereen die mij kent weet ook dat veiligheid bij mij op de eerste plaats komt. Samen met jou tantrische ervaring en zuivere intentie vormen we een vertrouwensbasis voor een gelijkwaardige en doelloze ervaring. Contact en aanraking zijn op de avonden altijd een middel om tot eigen inzichten te komen en te groeien in bewustzijn. De Tibetaans boeddhistische tantra zoekt daarin de middenweg en zegt: “laat alle energieën, inclusief de seksuele energie, voortkomen uit liefde voor jezelf en voor de ander, onderdruk ze niet en gebruik ze niet als macht”. Het is niet alleen ontspanning maar de XXL dagen zijn vooral ook een verdieping in tantra massage technieken die op een speelse manier worden aangeboden.

Voor wie

Iedereen met massage kennis, een gezonde fysieke en emotionele balans en een tantrische instelling kan deelnemen M/V M/M V/V. Als we je niet kennen ben je natuurlijk ook welkom maar het kan zijn dat we, per mail of telefonisch contact opnemen voor een screening van je ervaring en intentie. Masseer jij graag met iemand van je eigen sekse ben je meer dan welkom, belangrijk dan is met een eigen (gelegenheid) partner te komen.

De aankomende Blind-Date data met het thema

* Nog 1 koppelplaats vrij zondag 27 juni Kashmir XXL tantra massage dag st-Oedenrode 

Deze dag zal in het teken staan van ons innerlijk vuur. Door middel van  technieken uit de Kashmir massage ontbranden we ons innerlijk vuur en passie voor het leven. Chakra’s worden geactiveerd en verbonden voor een innerlijke stroom van warmte en geborgenheid. Er zijn veel verschillende vormen van de Kashmir massage en wij gebruiken vorm ontwikkeld door Daniel Odier. Een Kashmir massage is een innerlijke reis, gedragen door de gemeenschappelijke energie van de ontvanger en de gever. Er word in de massage niets nagestreefd en ook niets vermeden. In deze open ruimte kan alles wat er opkomt omarmd worden. Door je over te geven aan je ervaring valt de tijd even weg en kom je op een diepere laag van “weten”. Je kan van binnenuit gaan ervaren waar en wat er wel of niet stroomt in jezelf. Stap voor stap onder begeleiding en uitleg gaan we opzoek naar ons innerlijk zijn om deze in alle glorie te omarmen. Single inschrijving ga ik vooraf per mail aan elkaar koppelen zodat jullie op voorhand je gelegenheid partner al kennen. Kosten 95 euro als single en 180 euro per koppel incl. lunch en sauna aanmelden klik hier  meer info klik hier

Locatie: Op’t Hof Hart en Hoofdzaak Villebraken 10 a Nijnsel (st-Oedenrode)

Tantra-Atma “Empowering people to move forward…”

Word verwacht in het najaar:

* 60 plus 8 handen massage middag XXL

Dit vind ik zelf een van de mooiste en vooral intense massage ervarende workshops die ik geef. Begonnen als een massage waarbij je door 4 anderen, dus 8 handen, meegenomen word op een tantrisch massage reis. Later heb ik de invloeden van de elementen aarde, water, eter en lucht toegevoegd en gaan we daardoor het lichaam en levens energie nog dieper ervaren. Hoe meer dat jij als ontvanger van de massage loslaat en in vertrouwen bent hoe dieper jou ervaring kan zijn. We maken groepjes van 5 personen waarvan steeds iemand ontvangt en de ander 4 geven. Het ontvangen duurt steeds plusminus 30 minuten waarna we na een korte pauze weer doorschuiven naar een andere ontvanger uit de groep van 5. Zeer de moeite waard om te geven en te ontvangen waarbij de gever de liefdevolle intentie meegeeft om jou alles te laten ervaren van wat zich aandient op dat moment. De middag is geschikt voor koppels en singles mannen en vrouwen waarbij de balans man vrouw niet van toepassing is. De middag is incl. een hapje eten na de massage en sauna na afloop, inloop vanaf 13.00 uur en we starten om 13.30 uur, einde rond 17.30 uur waarna een hapje eten klaar staat en de sauna warm is voor nog meer ontspanning tot pl.min 19 uur. Kosten 60 euro per persoon en 120 euro per koppel.

Locatie: Op’t Hof Hart en Hoofdzaak Villebraken 10 a Nijnsel (st-Oedenrode)

* prana flow massage dag XXL met sauna

Deze dag is zowel voor beginners goed te volgen als voor diegene die de trilogie hebben gevolgd een mooi oefen moment. Deze dag is een mooie inkijk in de Tibetaans tantrische prana flow massage. We gaan ervaren hoe het is om de mannelijke energie (Shiva) en de vrouwelijke energie (Parvati) zodanig op te wekken om deze energie later te polariseren (te mengen) waardoor prana energie ontstaat. Binnen de stroming van het Tibetaans tantrisch boeddhisme brengt de prana ons naar de kern van ons geluk, de polariteit van Shiva en Parvati en de onvoorwaardelijke liefde en compassie voor alle levende wezens. Deze middag workshop is een zeer waardevolle basis voor tantrisch contact en is geschikt voor ieder die al wat stapjes heeft gemaakt of wil maken in de Tibetaanse tantra. Je figuurlijk bloot durven geven is geen vereiste maar aversie of begeerte voor bloot moeten wel overwonnen zijn. Het meest ideale is om samen met een (gelegenheid) partner te komen m/v  v/v  m/m, lukt dit niet dan kunnen we je altijd helpen bij het vinden van een geschikte gelegenheidspartner. De dag is inclusief lunch en sauna na afloop, inloop vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17.00 uur waarna de sauna warm is voor nog meer ontspanning tot pl.min 19 uur. Kosten 180 euro per koppel. 

* 5 elementen massage dag XXL met sauna

De 5 elementen massage is altijd een intense beleving om te geven en te ontvangen. Al vanaf het begin zit deze vorm van massage altijd in het programma. De 5 elementen XXL is vloeiend en intensief  waardoor een effectieve uitwerking word ervaren. Achtereenvolgend zijn aarde, water, vuur, lucht en ether de ingrediënten van deze massage. Waarbij elk van de elementen een speciale manier van aanraken of masseren heeft. Al deze technieken leren je op een speelse manier een complete massage te geven die dus als gever en als ontvanger als heel aangenaam, speels en effectief word ervaren. De dag is inclusief een heerlijke lunch en sauna na afloop. Inloop vanaf 10.00 uur en we starten om 10.30 uur, einde rond 17.00 uur waarna de sauna warm is voor nog meer ontspanning tot pl.min 19 uur. Kosten 180 euro per koppel.

About Johan Raaimakers