Blog

Vrouwen Retreat

Kom thuis bij jezelf en ontdek de magie van jouw vrouw zijn. Alle magie zit al in jouzelf. Je mag haar ontdekken zonder onderweg te verdwalen. Tijdens dit transformerende en lichaamsgerichte groepsretreat kom je via diepe healing bij jouw innerlijke kracht en unieke essentie. Je mag loslaten wat niet meer dient en thuiskomen in je lijf. Locatie Meeuwenveen in Havelte in het Pinksterweekend van vrijdag 26 t/m maandag 29 mei 2023, prijs vanaf 595 euro all in p.p. 

Door opnieuw in verbinding te gaan met jouw vrouwelijke energie, je lichaam en je sensualiteit ontdek je jouw vrouw-zijn in al haar facetten. Dit doe je in een groep gelijkgestemde vrouwen. Van oudsher kwamen vrouwen al samen voor magisch krachtwerk en ook nu blijkt nog steeds dat de energie van het collectief de sterkste werking heeft.

Je creëert ruimte om jouw plek hier op aarde in te nemen

Dat doen we door te werken met sjamanistische, tantrische en goddelijke energieën, rituelen en heilige puja’s. Ook start je met schaduwwerk en traumarelease. Zodra jij de ruimte hebt kun je je verbinden met moeder aarde en kosmische energieën. We ontwaken het heilige, innerlijk vuur en activeren jouw bekkenkracht.

Kom in verbinding met je vrouwelijke energie 

Intimiteit is teder, ongrijpbaar en mag een ervaring zijn waarin je helemaal kwetsbaar durft te zijn. Samen een liefdevol intiem moment delen, betekent je hart openstellen en jezelf durven over te geven aan elkaar. In dit retreat nodig ik je uit om mee te bewegen met je eigen flow met jezelf én die van de ander, zodat jullie liefdevol energie met elkaar delen. Je ervaart hoe je daardoor een diepe connectie maakt die voor allen diep healend is.

Over heilige seksualiteit 

Al bij de oervolken werd seksuele energie gezien als een directe expressie van levenskracht. Seksualiteit werd gevierd, want het is vreugde, het is liefde en het is zó krachtig dat het alles om ons heen in beweging brengt. Helaas zijn veel vrouwen juist op deze lagen geblokkeerd. In onze samenleving heerst een taboe op lichamelijkheid, sensualiteit en seksualiteit en wordt vooral de vrouwelijke seksualiteit onderdrukt. De intentie van dit retreat is om jouw vrouwelijke seksualiteit in ere te herstellen: grenzeloos, zonder angst, taboe of schaamte.

Omdat ieders relatie met seksualiteit hoogstpersoonlijk, complex, intiem, gevoelig en gekleurd door tal van factoren is, heb ik dit retreat met veel zorg en aandacht en zuivere afstemming samengesteld. Het doel is om je een veilige omgeving te bieden waarin je op je eigen tempo alle aangereikte kennis tot je kunt nemen, nieuwe dingen kunt ontdekken en je je vrij voelt om mee te doen met de oefeningen. Niets hoeft en alles mag. Wees zacht, geduldig en liefdevol met jezelf.

A healer does not heal you, a healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer. Your goddess, so that you heal yourself and your whole family line”

Methodieken die worden ingezet 

 • Voice healing
 • Energiewerk
 • Familieopstellin en
  Innerlijk kind healing
 • Full body De-Amoring
 • Tantra Shakti Yoga
 • Baarmoederwerk (o.a. rite of the womb)

Naast al deze mooie methodieken is er genoeg ruimte voor wat wil ontstaan. Wat mag er ontdekt, beleefd, gevoeld en ervaren worden?

Dit mag je verwachten 

 • Liefdevolle begeleiding
 • Heilige ceremonies en rituelen
 • Veilige bedding waar alles mag ontstaan
 • Krachtige geleide meditatie en visualisaties
 • Connecten met de natuur en buiten zijn
 • Ontspanning en rust momenten

Investering: € 595 all inclusive op basis van een 2 persoons kamer. 1 persoons kamer 625 euro.

Datum: In het Pinksterweekend van vrijdag 26 mei 18 uur t/m maandag 29 mei 16 uur 2023

Waar: Midden in het bosrijke gebied van Havelte ligt Meeuwenveen, een prachtig complex met veel buitenruimte, echt een heerlijke plek om te zijn Meeuwenveen.

Voel jij een JA: Je bent meer dan welkom! Opgeven kan via info@susannequartel.nl

Over Susanne

Ik werk dagelijks als therapeut, healer en als medium en laat vrouwen weer écht in contact komen met zichzelf. Ik laat je terugzakken in je hart- en bekkengebied. Stap voor stap pellen we de lagen van jouw huidige zijn af, zodat je als vrouw weer oprecht kunt voelen wie je bent en ook mag zijn.

Het is mijn zielendoel om vrouwen te helpen zich te openen, het oude los te laten en te transformeren. Ik geef ze hun energetische thuisbasis, hun vuur, kracht en vertrouwen terug. Dat doe ik door hen te inspireren, af te stemmen op hun ziel. Mijn wens is om zoveel mogelijk harten te raken, zodat ik mijn eigen hart en dat van anderen verlicht en de wereld een stukje mooier maak.

Met expertise in bewustwording, zelfverwerkelijking, sjamanisme en tantra/heilige seksualiteit werk ik in mijn praktijk in Arnhem. Ik werk therapeutisch, energetisch, intuïtief en vooral in het moment. Ik geloof heilig in de kracht van eenvoud en mijn werkwijze is altijd afgestemd, doelgericht en no-nonsense.

Sjamanistische tantra is voor mij streven naar perfecte balans, het ontwaken van het individuele bewustzijn. In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantra in een sjamanistische intense reis. Ik was meteen positief getriggerd en ben begonnen aan mijn innerlijke tantrische reis. Inmiddels 11 jaar later ben ik geïnspireerd en opgeleid door verschillende teachers in het buitenland. En ik denk dat ik er prima in ben geslaagd om deze zeer oude sjamanistische- tantrische teachings om te zetten naar meer westerse teachings zoals tantrische leefwijze, tantra yoga, heilige seksualiteit, astrale healing en genezing.

Aanmelden en meer over Susanne: susannequartel.nl 

About Johan Raaimakers