Blog

Valentijn tantrische koppel massage 12- 14 februari

Valentijn staat elk jaar weer in het teken van liefde, romantiek samen smelten en cadeaus. Wat is er mooier dan dit samen te beleven met je geliefde in een koppelmassage…….Dat kan op 12, 13 en 14 februari op de speciale Valentijn koppel massage dagen. Samen een afspraak van 2 a 2.5 uur waarvan ieder 1.5 uur tantrische prana flow massage voor 225 euro.

De duur van deze afspraak is ongeveer 2 tot 2,5 uur waarvan 1.5 uur massage.
De Valentijn koppelmassage is een tantrische prana flow massage en is een ontdekkingstocht in vertrouwen en overgave. Het ondergaan van de massage en het ervaren van de prana energie in het bijzijn van je partner die op dat moment hetzelfde ondergaat. Diepe ontspanning kan gevoeld worden tot versmelting in de energie van onvoorwaardelijke liefde. Na de massage laten we jullie nog een moment alleen om samen na te genieten van deze weldaad.

De Valentijn koppel massage is te boeken op maandag 12, dinsdag 13, en woensdag 14 februari om 10 uur 14 uur en 19 uur.

 

Bel of mail voor een afspraak of gebruik dit formulier om je dag en tijd te bespreken. Is de tijd en datum al reeds bezet kunnen we in overleg een ander moment bespreken. De aanbieding geld echter in deze drie dagen daarna is de koppel massage te boeken voor 250 euro onder dezelfde voorwaarden.

Johan

Kavita

 

About Johan Raaimakers