Blog

Blind-Date Valentijn 2020

Valentijn staat elk jaar weer in het teken van liefde, romantiek samen smelten en cadeaus. Wat is er mooier dan dit allemaal samen te vatten met je in één workshopweekend.

In het weekend van 14-15-16 februari 2020 organiseer Tantra-Atma weer drie speciale dagen M/V M/M V/V waar de gedachten van Valentijn en tantra samen vallen. Het weekend valt binnen het concept Blind-Date wat wil zeggen dat je welkom bent als koppel of gelegenheid koppel of als single. Je kan met een eigen (gelegenheid) partner deelnemen of als single. We streven steeds naar een gelijk aantal mannen en vrouwen die begaan zijn met de visie van tantra en tantra massage. “Blind-Date Valentijn is bedoeld als ontspanning en als samenkomst van gelijkgestemde. Het is geen les of workshop maar er is natuurlijk wel uitleg en begeleiding op deze avonden en dagen. Masseer jij graag met iemand van je eigen sekse ben je meer dan welkom, belangrijk dan is met een eigen (gelegenheid) partner te komen.

Inhoudelijk

“Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel. Het leven kent geen onmogelijkheden en er is altijd hulp uit de andere wereld waar je op kunt rekenen, mits je motieven maar zuiver en oprecht zijn”

Iedereen die mij kent weet ook dat veiligheid bij mij op de eerste plaats komt. Samen met jou tantrische ervaring en zuivere intentie vormen we een vertrouwensbasis voor een gelijkwaardige en doelloze ervaring. Contact en aanraking zijn altijd een middel om tot eigen inzichten te komen en te groeien in bewustzijn. De Tibetaans boeddhistische tantra zoekt daarin de middenweg en zegt: “laat alle energieën, inclusief de seksuele energie, voortkomen uit liefde voor jezelf en voor de ander, onderdruk ze niet en gebruik ze niet als macht.

Het programma

 • 14 februari Alphen a/d Rijn: Valentijn diner en 5 elementen massage avond

Een speciale avond met diner en opvolgend de 5 elementen massage. Een avond waar de gedachten van Valentijn en de visie van tantra samen zullen vallen. Vanaf 18 uur worden jullie verwelkomt met een speciaal welkomstdrankje waarna rond 18.30 een drie gangen vegetarisch Valentijns diner word opgediend. Rond 20.00 uur of wat later begeven we ons naar de massage ruimte waar we verder kunnen genieten van fysiek contact in de vorm van de 5 elementen massage. Iedereen is welkom singles of (gelegenheid) koppels en je mag zelf bepalen als koppel of je de avond splitst of samen blijft in de massage. Laat je verassen deze avond met wat komt en neem de onvoorwaardelijke liefde mee naar huis. De kosten voor deze avond incl. diner en massage avond bedraagt 100 euro per koppel, 50 euro als single inloop 18 uur einde +-23 uur aanmelden klik hier

 • 15 februari Alphen a/d Rijn: Blind-Date Valentijn massage dag met speciale lunch (1 single vrouw of een koppel nog welkom)

  Deze dag word verzorgt door Johan in samenwerking met Monique Schepers van Zijns Centrum. Samen zijn, samen contact maken met mooie oefeningen en natuurlijk massage.Tibetaanse tantra gaat over prana en balans, verbinding met jezelf en met de ander, liefdevolle aanwezigheid, compassie en onvoorwaardelijkheid. Mooier dan dit kan het niet meer worden…… het volgen van jou liefde voor de ander,  en een heldere samenwerking met je Blind-Date om zodoende samen te smelten met het leven en het goddelijke in ons. Ondersteund door de schoonheid en kracht van prana opzoek naar de essentie van onvoorwaardelijke liefde (Metta-Ji). Geschikt voor singles of voor (gelegenheid)koppels, bij de laatst genoemde mag je vooraf kenbaar maken als je als koppel deelneemt of dat je splitst. De kosten voor deze dag incl. Valentijns lunch bedraagt 160 euro per koppel, 85 euro als single inloop 10 uur einde 17 uur aanmelden klik hier

 • 16 februari Alphen a/d Rijn: Valentijn Tantra & Shibari dag met speciale lunch (VOL)

  Deze dag word verzorgt door Johan in samenwerking met Silvia van Natural Bliss.Shibari is een prachtig erotisch spel van verbinding. Naast de kunstzinnige schoonheid van het knopen gaat het spel van sexy en fun, naar emotioneel bevrijdend en diep, naar totale overgave en aanwezig zijn. Hoe ervaar je het om jezelf volledig over te geven en de controle los te laten? Kun je er zijn, daar waar de ander zich volledig aan je overgeeft? Er zijn geen ingewikkelde knopen nodig om een diepe verbinding aan te gaan, toch zal de ontvanger dieper kunnen zakken als ze voelen dat je weet wat je doet. De dag word extra leuk en bijzonder met de speciale Valentijns lunch tussen de middag. Toegang/aanmelden is alleen mogelijk als koppel of gelegenheid koppel. Je kan je aanmelden als single en wij zetten ons dan in om je te koppelen met een andere aangemelde single, let wel een single aanmelding bied geen garantie op deelname en de betaling is er pas bij een goede match vooraf. De kosten voor deze dag incl. Valentijns lunch bedraagt 170 euro per koppel, 90 euro als single inloop 10 uur einde 17 uur aanmelden klik hier

   

 • Locatie van dit weekend Centrum van Alphen Princes Marijkestraat 20 Alphen a/d Rijn https://www.centrumvanalphen.nl/
 • Zou je een nachtje willen slapen in de omgeving zie hier een link voor de mogelijkheden

Tot ziens op de Valentijn Blind-Date,

 

Johan

Monique

Silvia

About Johan Raaimakers