Blog

The Beauty of Age

De de eisprong was er en de bevruchting volgde, het idee is levensvatbaar dus alleen nog een kwestie van broeden… Van 13 tot 15 maart 2020 workshop weekend ‘The Beauty of Age” met Johan Raaimakers (Tantra-Atma) en Monique Schepers (Zijns-Centrum) Tantrische ervaring voor koppels of gelegenheid koppels van 50+ The beauty off age.

Waarom hebben we onze kwaliteiten samengebracht om een tantrisch weekend te verzorgen voor ‘jonge -ouderen’.

Allereerst behoren we zelf tot deze categorie en de nodige zelfreflectie leert dat een transitie is op vele terreinen van ons leven wat om aandacht vraagt. In een prestatie gedreven maatschappij is er niet altijd tijd, ruimte en wijsheid om de veranderingen in een mensenleven de juiste aandacht te geven.

Leeftijd, rijpheid, levenservaring heeft een bijzondere schoonheid, niet beter dan de jeugdigheid maar anders. Ouder worden gaat gepaard met veranderingen, fysiek, emotioneel, mentaal en toenemende verlieservaringen. Verlies van dierbaren, ouders, relaties die stranden, 1 op de drie scheidingen vind plaats in een leeftijd tussen 45 en 55. Kinderen die de deur uit gaan. De wereld draait door in haar eigen tempo en je ziet je vermogen alles bij te benen vervagen, je lichaam verandert, je energie, aandacht en behoeftes.

Voor vrouwen weer een ander proces dan voor mannen. We hebben niet geleerd liefdevol begrip te hebben voor die processen van verandering bij onszelf en elkaar. Onze ziel blijft immers eeuwig jong en onze cultuur zegt dat we niet moeten zeuren maar doorgaan.

Of je nu een lange relatie hebt en deze wil herontdekken, of een prille relatie hebt die je wil laten ontvlammen of dat je wil komen met een gelegenheidspartner, dit weekend bied je en gelegenheid om allereerst liefdevol je eigen-waardigheid te ervaren, je eigen-wijsheid, schoonheid, maar ook je grenzen en je authentieke JA ook een behoefte aan meer diepgang, kwaliteit, verstilling, vuur, authentiek ZIJN. Je ben de illusie van het leven voorbij. Nu is de vraag….. wat wil mijn hart ECHT!

In dit weekend willen Johan Raaimakers en Monique Schepers ieder vanuit hun eigen kwaliteiten en achtergrond  en ervaring je meenemen in een reis die leid naar verbinding, vertrouwen, geven en ontvangen en bovenal de schoonheid ervaren van wat en wie je bent.

Het weekend is een speels cadeau aan jezelf en elkaar waarin contact, nieuwsgierigheid, ontdekken, herbronnen en aanraking vanuit de Tibetaanse tantra centraal staan. Daarin ontmoet je de ander, je maatje, je lover en vooral jezelf. Ouder worden gaat niet alleen gepaard met enorme veranderingsprocessen, bij  zowel beide seksen ontstaat bewust of onbewust. Alles in een veilige en verzorgde setting die we met elkaar creëren.

De accommodatie zal Meeuwenveen in Havelte zijn. Meer info en prijzen volgen….

Johan en Monique

About Johan Raaimakers