Blog

Een tantrische zomer 2019

“Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel”

laat alle energieën, inclusief de seksuele energie, voortkomen uit liefde voor jezelf en voor anderen, onderdruk ze niet en gebruik ze niet als macht.

inschrijven voor deze workshop(s) kan via dit FORMULIER

Namaste Johan, Saarein, wim, Chandra en team

Zomer:

En de Tantrische zomerweken in hartje Frankrijk

Op zoek naar een inspirerende vakantie dit jaar? Met een gevarieerd programma, lekker en gezond eten, rust, natuur en tijd voor bezinning?
We heten je graag van harte welkom bij Sadhaka, Creatieve en Yoga cursussen.
In de zomer bieden wij 6 weken aaneengesloten een gevarieerd cursusprogramma op onze schitterende plek Le Moulin. De locatie ligt in het groene hart van Frankrijk aan een idyllisch zwemwater.

Wil je als single vrouw of single man of als koppel in contact zijn met relaxt gelijkgestemde zielen is dit de ideale plek voor jou. Op het programma staan: Yoga festival, Tantra festival, anti Burn out vakantie, Kunst weken, Tantra Yoga  cursussen, Yoga en mindfulness trainingen, Meditatie retraites, Glas-in-lood workshops, Shiatsu Massage cursus, model schilderen, Tantrische massage cursus… en uniek: de Combiweken Yoga en Creatief waarin je kunt mozaïeken, schilderen, beeldhouwen, boetseren, linoleum drukken, sieraden maken, yoga beoefenen, mediteren, en meer bij http://www.sadhaka.nl  Centrum voor Persoonlijke groei en Bewust-Zijn Hier volgen enkele uitgelichte tantrische weken Inschrijven voor deze weken kan via het Sadhaka formulier:
https://www.sadhaka.nl/index.php/nl/contact/inschrijven-cursus

* 20 tot 27 juli Woman retreat “Recharge your energy” Met Saarein Bodewes

Heb je last van teveel stress? Ben je een vrouw die niet meer weet hoe alle ballen in de lucht te houden? Ben je (hoog) gevoelig? Heb je zin in vakantie maar ben je bang om nog meer overprikkeld te raken? Heb je een verlangen om vanuit je eigen vrouwelijke kern te leven? Dan is deze vakantie week iets voor jou!

Een vakantie kan soms extra stress opleveren als je niet helemaal lekker in je vel zit terwijl je vakantie nu juist zo hard nodig hebt! Deze week draait om het thema self care om vanuit daar naar zelfliefde te gaan. Hoe kun je weer voor jezelf gaan zorgen? Wat zijn jouw behoeften en hoe is het gesteld met jouw grenzen? Dit ga je in een veilige setting met gelijkgestemden ervaren. Je zult gaan merken dat je niet de enige bent die vaak ja zegt, zich leeg voelt en niet altijd zin heeft om leuk en onderhoudend te zijn. Wat zal er gebeuren als je dat accepteert en geen energie meer verspilt aan jezelf anders voordoen? Er ontstaat dan weer nieuwe ruimte waarin zich nieuwe mogelijkheden kunnen ontvouwen. Iedereen heeft behoefte aan verbinding en aan contact maken op haar eigen manier. Om in een veilige intieme setting te kunnen ontplooien, zal de groep klein blijven. Er is daarom plek voor 10 vrouwen.
Meer informatie over de week, de teacher Saarein en haar werk:
https://www.tantra-atma.nl/recharge/
https://www.serenepraktijken.nl/
Inschrijven: https://www.sadhaka.nl/index.php/nl/contact/inschrijven-cursus

* Van zaterdag 3 augustus tot zaterdag 10 augustus een unieke massage week waar je alle facetten van tantra zal ervaren de Tibetaanse tantra en massage week

Deze week leren we niet alleen de “Tantra Prana Flow Massage” maar diverse soorten massage o.a. de “5 Elementen Massage” en de “Slow-Flow Massage”. Met deze massages laten we je ervaren wat de kracht van prana is en hoe prana je in verbinding kan brengen met jezelf en anderen. Samen met Saarein Bodewes, Dru-yoga docente en tantrisch bodyworker/lichaamswerker, gaan we samen een verdiepende week tegemoet waar we onze grenzen gaan verkennen in een veilige setting gesteund met en door elkaar.
Alle dagen beginnen we om 10.00 uur tot pl. min. 12.30 uur, namiddag beginnen we weer om 15.00 uur en stoppen om 18.00 uur. Elke ochtend is er de zonnegroet voor het ontbijt waar je optioneel aan deel kan nemen. Elke avond is er een divers avond programma verzorgt door Sadhaka met o.a. sauna. Woensdag middag is een vrije middag. Voorafgaand van elke les zal er in de meeste gevallen een actieve of passieve meditatie, dans of yoga oefening zijn.

Info: https://www.tantra-atma.nl/tantra-massage-frankrijk/
Inschrijven: https://www.sadhaka.nl/index.php/nl/contact/inschrijven-cursus

* Van 11 tot 8 augustus Tantra Festival “Dive Deep”

Het Sadhaka Tantra festival is uniek in zijn soort met slechts 50 deelnemers en 6 Tantra
docenten 7 dagen lang bliss. oel de totale vrijheid om helemaal jezelf te zijn, volledige aanwezig in het hier en nu, diepgaande interacties, mooie verbindingen en liefdevolle ervaringen.
In Tantra gaat het niet om ‘bodies touching bodies’, maar om ‘buddhas meeting buddhas’. Verbind je op energie niveau van hart tot hart, met beide benen krachtig op moeder aarde en met je hoofd in de hemel creëren we samen een roze liefdesbubbel waar je nog lang in zult nagenieten.

Info: https://www.tantra-atma.nl/tantra-festival-frankrijk/
Inschrijven: https://www.sadhaka.nl/index.php/nl/contact/inschrijven-cursus

* Van 18 tot 25 augustus de laatste en de meest verbindende week “Tantra & Shibari Experince” weekcursus

Johan Raaimakers en Silvia Elisa verzorgen samen in 2019 weer deze bijzondere weekcursus bij Sadhaka in Frankrijk. Knopen, geknoopt worden, masseren, ervaren, grenzen verkennen, leading and surrender, playfull, dansen en mediteren zijn de ingrediënten wat samen met de mooie locatie, gezelligheid, een goed bed, lekker eten en drinken een onvergetelijk en duurzaam ervaring oplevert.

Tantra & Shibari is een unieke combinatie van speelse intimiteit. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is zoveel te ontdekken. Er zijn geen ingewikkelde knopen nodig om een diepe verbinding aan te gaan, toch zal de ontvanger dieper kunnen zakken als ze voelen dat je weet wat je doet. Beheersing van techniek, weten waar je zachter en waar je de touwen harder kan vastmaken of hoe je een lichaam goed kan leiden zorgt ervoor dat de ander dieper kan ontspannen.  Ook gaan we in op het spel van overgave en leiden en hoe we ons lichaam en al onze zintuigen kunnen gebruiken om iemand volledig in overgave te leiden.
Info: https://www.tantra-atma.nl/tantra-shibari-frankrijk/
Inschrijven: http:// https:/www.sadhaka.nl/index.php/nl/contact/inschrijven-cursus

Tot ziens in het voorjaar en/of zomer 2019

Johan, Saarein, Silvia, Chandra, Wim

About Johan Raaimakers