Blog

Tantrisch Massage & Welness weekend

In samenwerking met Patrick & Marianne van Vitasana-Wellness in België organiseert Tantra-Atma een heerlijk en relaxt “Tantra & Wellness” weekend. Deze combinatie is een weldaad voor hart, ziel, body en relatie. 22-23-24 oktober 2021 3 dagen Tantrische massages geven en ontvangen, heerlijk eten en drinken en alle sauna faciliteiten op vrijdag en  zaterdag avond. Tantra is een bewustwording van het mooie leven en nodigt je uit tot genieten. Het leven is op zijn mooist in alle overgave in wat het je bieden kan. Dit kunnen jullie of dit kan jij ervaren in dit geweldig verzorgt weekend.

Patrick Michiels & Marianne Daeleman Vita Sana Wellness

5 elementen massage op vrijdag 22 oktober 280 euro all in per koppel

De vrijdag 22 oktober zal staan in het teken van de 5 elementen massage inclusief de lunch tussen de middag en een diner in de avond. Na het diner zijn alle wellness faciliteiten voor jullie open voor een heerlijk relaxte afloop van de dag inclusief de drankjes. Genieten ten top met jou partner of gelegenheid partner van al het goede van het leven. De 5 elementen massage is altijd een intense beleving om te geven en te ontvangen. Al vanaf het begin dat ik lessen of weekenden geef zit deze vorm van massage altijd in het programma. De 5 elementen leren je op een speelse manier tantrisch masseren wat ook nog eens heel effectief in uitwerking word ervaren. Achtereenvolgend zijn aarde, water, vuur, lucht en ether de ingrediënten van deze massage. Waarbij elk van de elementen een speciale manier van aanraken of masseren heeft. Al deze technieken leren je op een speelse manier een complete massage geven die dus als gever en als ontvanger in het samenspel als heel aangenaam, speels en effectief word ervaren. De all in kosten voor de vrijdag is 280 euro als koppel, maximaal aantal koppels is zes. De start is om 10 uur en na de uitleg en demo geven de vrouwen de massage aan de mannen. Rond 14 uur lunch en om 15 uur geven de mannen de massage aan de vrouwen. Rond 18 uur is er diner waarna jullie de avond kunnen afsluiten met wellness, sauna whirlpool zwembad incl. drankjes tot max 23.00 uur.

Prana Flow massage weekend op zaterdag en zondag 23 en 24 oktober 520 euro all in per koppel

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober geeft Johan 2 dagen tantra prana flow massage les van 10 tot 17 uur op de bovenruimte van VitaSana-Wellness. Patrick & Marianne, de gastheer en vrouw van deze mooie privé sauna en wellness, verzorgen voor jullie de lunch en diner op zaterdag en de lunch op zondag. Op zaterdag avond na de lesdag het diner waarna jullie gebruik kunnen maken van alle sauna en wellness faciliteiten van VitaSana. Dit weekend is all in koffie/thee, drankjes hapjes en een wijntje of biertje bij het diner en sauna bezoek. Ook worden alle handdoeken, badjassen enzv. verzorgt tot en met de massage olie in de massage lessen. Kortom all in voor een aantrekkelijke introductie prijs van 520 euro per (gelegenheid) koppel. Het weekend in een kleine en intieme setting van maximaal 6 koppels. Overnachting is mogelijk in het zeer nabij gelegen Ibis hotel in Aalst.

*Natuurlijk kan je ook kiezen om heel het weekend te komen vrijdag, zaterdag en zondag 770 euro all in per koppel all in. Overnachting is mogelijk in het zeer nabij gelegen Ibis hotel in Aalst.

De massages

De massage lessen op vrijdag, zaterdag en zondag worden verzorgt door Johan Raaimaker van Tantra-Atma uit Nederland. Al vanaf 2010 ben ik bezig met tantra en tantra massages, ik heb mijn praktijk in Nederland en geef de laatste 5 jaar ook massage lessen in Nederland en België. Ik heb veel mensen uit België in mijn praktijk en lessen en dit exclusive weekend is daar weer een mooi gevolg van. Tantra en tantra massages zijn om te ervaren om echt te voelen wat het met jou als persoon of in jou relatie met de ander kan doen. Mijn visie op tantra is die van de Tibetaans Boeddhistische Kum-Ney. Een visie die streeft naar balans in lichaam en geest in al zijn facetten. In het weekend leren we diverse massages geven en te ontvangen zoals, prana flow, 5 elementen, moon point. Dit zijn allemaal heel mooie en bruikbare tantra massage technieken die dienen als een hele mooie basis om thuis verder te kunnen gaan. Wil je meer weten over de lessen, de inhoud en de visie lees hier dan verder.

Voor wie is dit weekend geschikt

Voor iedereen m/v m/m v/v van elke leeftijd stellen of gelegenheid koppels. Je hebt geen ervaring nodig maar wel is het fijn als je open staat voor tantra en massages. Ook moet je relaxt zijn met bloot omdat deze massage het meest effectief is zonder hindernissen op het lichaam dus als gever en ontvanger ben je bloot. We masseren op een matras op de grond, ben je al wat ouder en minder flexible of zit je met fysieke beperkingen is deze vorm van massage ook niet echt geschikt voor jou. Maar laat je ook niet afschrikken, je hoeft ook geen volleerd acrobaat, yogi of verlicht persoon te zijn om deel te kunnen nemen. Deze massage is een mooie uitdaging en ervaring voor iedereen die tantrisch wil masseren en energie wil ervaren. Mocht jij graag de workshop ervaren met iemand van je eigen geslacht ben je ook meer dan welkom, belangrijk is dan wel dat je zelf een partner meeneemt om samen de dag te beleven.

Praktische info en inschrijven

Vrijdag 22 oktober start om 10 uur, lunch rond 14 uur en diner rond 18 uur waarna wellness tot 22.00 uur.

Zaterdag en zondag 23 en 24 oktober beide dagen start om 10 uur lunch rond 13 uur en einde rond 17 uur. Op zaterdag diner rond 18 uur en daarna is de wellness en sauna open tot 22.00 uur.

Locatie: Patrick Michiels & Marianne Daeleman, Vita Sana Wellness Plataanlaan 17 9320 EREMBODEGEM. Website: www.vitasana-wellness.be

Prijs: 520 euro zaterdag en zondag per (gelegenheid) koppel prijs voor de vrijdag is 280 euro als (gelegenheid) koppel. Prijs voor heel het weekend vrijdag, zaterdag en zondag all in 770 euro per koppel.

Inschrijven: dat kan door dit formulier in te vullen en te verzenden. Je ontvangt dan een bevestiging mail en een verzoek van een aanbetaling. Na de aanbetaling staan jullie officieel ingeschreven voor het weekend. Mocht het vol zitten! geen nood er volgen meerdere weekenden als deze na der zomer periode en de data volgen snel.

Overnachten: Hotel IBIS gelegen in het centrum van Aalst. Villalaan, 20 T:+ 32(0)53 71 18 19 zie website  of mail ibisaalst@cgmhotels.com

Wij heten jullie van harte welkom op het Tantrisch Massage & Welness weekend

Johan Raaimakers

Patrick Michiels & Marianne Daeleman

About Johan Raaimakers