Blog

Tantrisch Massage & Welness weekend

Het tantra massage en wellness weekend van april is geannuleerd, de nieuwe datum is 13-14 juni.

Nieuw ! In samenwerking met Patrick & Marianne van Vitasana-Wellness in België organiseert Tantra-Atma een heerlijk en relaxt “Tantra & Wellness” weekend. Deze combinatie is een weldaad voor hart, ziel, body en relatie. 13 en 14 juni, twee dagen Tantrische massages geven en ontvangen, heerlijk eten en drinken en alle sauna faciliteiten op zaterdag avond. Tantra is een bewustwording van het mooie leven en nodigt je uit tot genieten. Het leven is op zijn mooist in alle overgave in wat het je bieden kan. Dit kunnen jullie of dit kan jij ervaren in dit geweldig verzorgt weekend.

Patrick Michiels & Marianne Daeleman Vita Sana Wellness

Wat houd het in

Op zaterdag 18 en zondag 19 april geeft Johan van Tantra-Atma massage les van 10 tot 17 uur op de bovenruimte van VitaSana-Wellness in Erembodegem in België (tussen Brussel en Gent). Patrick & Marianne, de gastheer en vrouw van deze mooie privé sauna en wellness, verzorgen voor jullie de lunch en diner op zaterdag en de lunch op zondag. Op zaterdag avond na de lesdag en het diner kunnen jullie gebruik maken van alle sauna en wellness faciliteiten van VitaSana. Dit weekend is all in koffie/thee, drankjes hapjes en een wijntje of biertje bij het diner en sauna bezoek. Ook worden alle handdoeken, badjassen enzv. verzorgt tot en met de massage olie in de massage lessen. Kortom all in voor een aantrekkelijke introductie prijs van 495 euro per (gelegenheid) koppel of 255 euro als single. Het weekend in een kleine en intieme setting van maximaal 6 koppels. Overnachting is mogelijk in het zeer nabij gelegen Ibis hotel in Aalst.

De massages

De massage lessen op zaterdag en zondag worden verzorgt door Johan Raaimaker van Tantra-Atma uit Nederland. Al vanaf 2010 ben ik bezig met tantra en tantra massages, ik heb mijn praktijk in Nederland en geef de laatste 5 jaar ook massage lessen in Nederland en België. Ik heb veel mensen uit België in mijn praktijk en lessen en dit exclusive weekend is daar weer een mooi gevolg van. Tantra en tantra massages zijn om te ervaren om echt te voelen wat het met jou als persoon of in jou relatie met de ander kan doen. Mijn visie op tantra is die van de Tibetaans Boeddhistische Kum-Ney. Een visie die streeft naar balans in lichaam en geest in al zijn facetten. In het weekend leren we diverse massages geven en te ontvangen zoals, prana flow, 5 elementen, moon point. Dit zijn allemaal heel mooie en bruikbare tantra massage technieken die dienen als een hele mooie basis om thuis verder te kunnen gaan. Wil je meer weten over de lessen, de inhoud en de visie lees hier dan verder.

Voor wie is dit weekend geschikt

Voor iedereen m/v m/m v/v van elke leeftijd stellen, gelegenheid koppels of singles. Je hebt geen ervaring nodig maar wel is het fijn als je open staat voor tantra en massages. Ook moet je relaxt zijn met bloot omdat deze massage het meest effectief is zonder hindernissen op het lichaam dus als gever en ontvanger ben je bloot. We masseren op een matras op de grond, ben je al wat ouder en minder flexible of zit je met fysieke beperkingen is deze vorm van massage ook niet echt geschikt voor jou. Maar laat je ook niet afschrikken, je hoeft ook geen volleerd acrobaat, yogi of verlicht persoon te zijn om deel te kunnen nemen. Deze massage is een mooie uitdaging en ervaring voor iedereen die tantrisch wil masseren en energie wil ervaren. Ben je single of kom je graag alleen is dat ook mogelijk, je komt dan op een wachtlijst tot we een andere single hebben. Ik stel jullie dan vooraf aan elkaar voor en bij een geslaagde match kunnen jullie samen deelnemen en officieel inschrijven. Mocht jij graag de workshop ervaren met iemand van je eigen geslacht ben je ook meer dan welkom, belangrijk is dan wel dat je zelf een partner meeneemt om samen de dag te beleven.

Praktische info en inschrijven

Zaterdag en zondag 13 en 14 juni, beide dagen start om 10 uur lunch rond 13 uur en einde rond 17 uur. Op zaterdag diner rond 18 uur en daarna is de wellness en sauna open tot middernacht.

Locatie: Patrick Michiels & Marianne Daeleman, Vita Sana Wellness Plataanlaan 17 9320 EREMBODEGEM. Website: www.vitasana-wellness.be

Prijs: 495 euro per (gelegenheid) koppel of 255 euro als single na een geslaagde match

Inschrijven: dat kan door dit formulier in te vullen en te verzenden. Je ontvangt dan een bevestiging mail en een verzoek van een aanbetaling. Na de aanbetaling staan jullie officieel ingeschreven voor het weekend. Mocht het vol zitten! geen nood er volgen meerdere weekenden als deze, en de data volgen snel.

Overnachten: Hotel IBIS gelegen in het centrum van Aalst. Villalaan, 20 T:+ 32(0)53 71 18 19 zie website  of mail ibisaalst@cgmhotels.com

 

De teacher

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Ik heb ervaringen opgedaan bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam. Ik volgde daar diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa. Ik werk regelmatig als gast body-worker op diverse evenementen en ik werk nauw samen met een collega uit München bij diverse cursussen en opleidingen waarbij “De Shift” een jaarlijks hoogtepunt is. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. De Tibetaanse tantra massage trilogie “Prana & Verbinding” en “De speeltuin van prana” en de “Tantra & Shibari” workshops zijn daar mooie voorbeelden van.

 

Wij heten jullie/jou van harte welkom op het Tantrisch Massage & Welness weekend

Johan Raaimakers

Patrick Michiels & Marianne Daeleman

About Johan Raaimakers