Blog

18 november workshop ”Tantra & Shibari” contineus knoop techniek M/V M/M V/V

De workshops en lessen Tantra & Shibari zijn ondertussen een begrip geworden in Nederland en Belgie. Zondag 18 november hebben we weer onze workshop gericht op de technieken en verdiepende mogelijkheden van Tantra & Shibari.

Tantra & Shibari continues….

De mogelijkheden van Shibari zijn eindeloos en is er nog zoveel meer te ontdekken op het gebied van techniek, spelen met polariteiten, in je kracht komen en de ander in overgave leiden.

Er zijn geen ingewikkelde knopen nodig om een diepe verbinding aan te gaan, toch zal de ontvanger dieper kunnen zakken als ze voelen dat je weet wat je doet.

Beheersing van techniek, weten waar je zachter en waar je de touwen harder kan vastmaken of hoe je een lichaam goed kan leiden zorgt ervoor dat de ander dieper kan ontspannen.

In deze worksop gaan we dieper in op de techniek van het knopen. Ook besteden we meer aandacht aan het spel van overgave en leiden en hoe we ons lichaam en al onze zintuigen kunnen gebruiken. Belangrijk is dat je een klein beetje basis kennis hebt van shibari. Ook in deze workshop is tantrische verbinding ons uitgangspunt.

Meer over Tantra & shibari en de visie achter deze workshop klik hier

Wat, waar en wanneer:
Zondag 18 november 2018 van 10 tot 17 uur in “Het Centrum van Alphen” Prinses Marijkestraat 20 Alphen a/d Rijn (gratis parkeren in de omgeving).
Deelname alleen mogelijk als stel of als gelegenheids koppel a 80 euro per persoon (160 euro per koppel) incl. lunch, koffie /thee. Ben je single en wil je graag deelnemen kan je je aanmelden en proberen wij een gelegenheid koppel te vormen voor deelname. Maar zelf opzoek naar iemand die voor jou vertrouwd is altijd  een betere optie voor deelname.

Matrasjes en touwen zijn aanwezig. Zelf meenemen: grote en kleine handdoek, fleece of andere lichte deken of doek.

Inschrijven klik hier

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl
Silvia Elisa www.naturalbliss.nl

About Johan Raaimakers