Blog

30 juni workshop ”Tantra & Shibari” contineus knoop techniek

“You are free to be bound”

De workshops en lessen Tantra & Shibari zijn ondertussen een begrip geworden in Nederland en Belgie. Op zondag 30 juni hebben we weer een verdiepende workshop gericht op de knoop technieken en leading and surrender.

Tantra & Shibari continues….

De mogelijkheden van Shibari zijn eindeloos en is er nog zoveel meer te ontdekken op het gebied van techniek, spelen met polariteiten, in je kracht komen en de ander in overgave leiden.

Er zijn geen ingewikkelde knopen nodig om een diepe verbinding aan te gaan, toch zal de ontvanger dieper kunnen zakken als ze voelen dat je weet wat je doet.

Beheersing van techniek, weten waar je zachter en waar je de touwen harder kan vastmaken of hoe je een lichaam goed kan leiden zorgt ervoor dat de ander dieper kan ontspannen.

In deze worksop gaan we dieper in op de techniek van het knopen. Ook besteden we meer aandacht aan het spel van overgave en leiden en hoe we ons lichaam en al onze zintuigen kunnen gebruiken. Belangrijk is dat je een klein beetje basis kennis hebt van shibari. Ook in deze workshop is tantrische verbinding ons uitgangspunt.

Meer over Tantra & shibari en de visie achter deze workshop klik hier

Wat, waar en wanneer:
Zondag 30 juni 2019 van 10 tot 17 uur in “Het Centrum van Alphen” Prinses Marijkestraat 20 Alphen a/d Rijn (gratis parkeren in de omgeving).
Deelname alleen mogelijk als stel of als gelegenheids koppel a 85 euro per persoon (170 euro per koppel) inclusief verzorgde vegetarische lunch, koffie /thee. Ben je single en wil je graag deelnemen kan je je aanmelden en proberen wij een gelegenheid koppel te vormen voor deelname. Maar zelf opzoek naar iemand die voor jou vertrouwd is altijd  een betere optie en zekerheid voor deelname. Matrasjes en touwen zijn aanwezig. Zelf meenemen: grote en kleine handdoek, fleece of andere lichte deken of doek.

Inschrijven klik HIER ,je ontvangt daarna een mail van me terug met een verzoek van een aanbetaling, is deze aanbetaling voldaan dan ben je officieel ingeschreven voor de workshop.

Over ons

Johan www.tantra-atma.nl

Tantristisch masseur en coach in de Tibetaanse Boeddhistische stroming Kum Nye.

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies.

Silvia Elisa www.naturalbliss.nl

Silvia speelt al vele jaren met Shibari en heeft een grote passie voor deze diepe, kwetsbare en prachtige kunstvorm.

Silvia werkt als coach in zelf liefde, intimiteit en sexualiteit. Ze organiseert graag workshops en plekken waar we vrij kunnen bewegen, uit ons hoofd in ons lichaam, en waar we op een speelse en kwetsbare manier met elkaar kunnen verbinden. Plekken waar we plezier kunnen ervaren zonder conditionering, en waar we kunnen spelen met thema’s rond intimiteit en diepe verbinding.

Mijn vrijheid in seksualiteit en vrijheid in bewegen is een rode draad in mijn leven. Ik heb op veel verschillende manieren de vrijheid in seksualiteit, vrij bewegen en bewustwording onderzocht en het vooral ook beleefd, van tantra tot kinky, vechtsporten en dans, het is een oneindige reis met mooie maar vaak ook confronterende ervaringen. In verbinding met onszelf en anderen ligt intimiteit, grenzen ontdekken, persoonlijke groei, hoe kunnen we geven en ontvangen, vertrouwen, ons zelfbeeld en zelfvertrouwen. Er is zoveel te ontdekken en dat doe ik graag samen.

 

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl
Silvia Elisa www.naturalbliss.nl

About Johan Raaimakers