Blog

“Ecstatic Touch” tantra prana flow massage avond

Data volgt…..

Op deze open Ecstatic-Touch massage avond is prana de leidraad voor een tantrische flow massage. Hoe we deze prana kunnen laten stromen leg ik uit en begeleid jullie op deze avond.

We ervaren om de mannelijke energie (Shiva) en de vrouwelijke energie (Parvati) zodanig op te wekken en te polariseren (te mengen) waardoor prana energie ontstaat.
Voelen, aanraken, overgave, vertrouwen, transformatie, sensualiteit, emoties, begeerte, aversie, seksualiteit. Allemaal thema´s die voorbij kunnen komen zowel voor de gever als voor de ontvanger. In deze vorm van massage worden deze thema’s en grenzen opgezocht, aangeraakt en verlegd waarbij balans, non-dualiteit en compassie een groot goed is. Binnen de stroming van het Tibetaans tantrisch boeddhisme brengt de prana ons naar de kern van ons geluk, de polariteit van Shiva en Parvati en de onvoorwaardelijke liefde en compassie voor alle levende wezens.
Deze vorm van massage is een zeer waardevolle basis voor tantrisch contact en is geschikt voor ieder die al wat stapjes heeft gemaakt of wil maken in de Tibetaanse tantra. Je figuurlijk bloot durven geven is geen vereiste maar aversie of begeerte voor bloot moeten wel overwonnen zijn.
Graag wil ik voor iedereen een veilige avond creëren binnen bewuste verbinding met je partner en omgeving, daarom is jou intentie voor deze avond van belang. Klopt deze voor jou gevoel met bovenstaande omschrijving dan ben jij of jullie van harte welkom. De massage duurt ruim een uur waarna we omdraaien van gever naar ontvanger. De benodigdheden voor deze avond zijn een fleece deken en/of grote handdoek plus een kleine handdoek, badjas of omslagdoek en massage olie. Matrasjes met overtrek zijn aanwezig en zijn gratis te gebruiken.
De avond is op datum volgt van 20.00 uur tot 23.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.Locatie “De Heremiet” Begoniastraat 15 Eindhoven (schoolgebouw) Kosten voor deze avonden zijn 25 euro per persoon. Inschrijven als (gelegenheid) stel/koppel M/V M/M V/V kan door een mail te sturen naar johan@tantra-atma.nl of te klikken op de button direct inschrijven. Je ontvangt daarna een mail terug voor een aanbetaling of het hele bedrag te voldoen. Als de (aan)betaling is voldaan is de inschrijving definitief. De avonden gaan door met minimaal 8 personen en zitten vol met maximaal 18 personen.

Tot ziens op één van onze “Ecstatic Touch” avonden…

‘Ecstatic Touch”

About Johan Raaimakers