Blog

Tantra prana flow massage avond

Op deze avond is prana de leidraad voor een tantrische flow massage. Hoe we deze prana kunnen aanmaken en laten stromen leg ik uit en begeleid jullie op deze avond.

Helmond

Prana flow massage

We ervaren om de mannelijke energie (Shiva) en de vrouwelijke energie (Parvati) zodanig op te wekken en te polariseren (te mengen) waardoor prana energie ontstaat.
Voelen, aanraken, overgave, vertrouwen, transformatie, sensualiteit, emoties, begeerte, aversie, seksualiteit. Allemaal thema´s die voorbij kunnen komen zowel voor de gever als voor de ontvanger. In deze vorm van massage worden deze thema’s en grenzen opgezocht, aangeraakt en verlegd waarbij balans, non-dualiteit en compassie een groot goed is. Binnen de stroming van het Tibetaans tantrisch boeddhisme brengt de prana ons naar de kern van ons geluk, de polariteit van Shiva en Parvati en de onvoorwaardelijke liefde en compassie voor alle levende wezens.
Deze vorm van massage is een zeer waardevolle basis voor tantrisch contact en is geschikt voor ieder die al wat stapjes heeft gemaakt of wil maken in de Tibetaanse tantra. Je figuurlijk bloot durven geven is geen vereiste maar aversie of begeerte voor bloot moeten wel overwonnen zijn.
Het meest ideale is om samen met een (gelegenheid) partner te komen, lukt dit niet dan kunnen we je altijd ondersteunen bij het vinden van een geschikte gelegenheidspartner.
Graag wil ik voor iedereen een veilige avond creëren binnen bewuste verbinding met je partner en omgeving, daarom is jou intentie voor de middag van belang. Klopt deze voor jou gevoel met bovenstaande omschrijving dan ben jij of jullie van harte welkom.
De massage duurt ruim een uur waarna we omdraaien van gever naar ontvanger. De benodigdheden voor deze avond zijn een fleece deken en/of grote handdoek plus een kleine handdoek, badjas of omslagdoek en massage olie. Matrasjes met overtrek zijn aanwezig en zijn gratis te gebruiken.
Tot ziens op één van onze “Ecstatic Touch” avonden…

‘Ecstatic Touch”

About Johan Raaimakers