Blog

“Prana & Cacao” flow massage

 

Het gezegde “Liefde voor een ander begint altijd met liefde voor jezelf” kennen we allemaal maar voor velen geld “geven is makkelijker dan ontvangen”. Liefdevol zijn naar jezelf overgave, ontspanning en vertrouwen zijn niet vanzelfsprekend voor iedereen. Toch zijn deze kenmerken van belang voor een evenwichtige balans en dieper contact met jezelf. Daarom geld “Een liefdevol cadeau voor jezelf is een geschenk voor een ander”

 

Het cadeau

Achter de “Prana & Cacao” massage zit geen doel, liefdevol contact en aanwezigheid zijn de ingrediënten die versterkt worden door de rauwe cacao. Het cadeau en de beleving zit in het ontvangen, accepteren en de mate van overgave. De werking van de rauwe cacao en de liefdevolle vriendelijkheid (metta) van de gever geven de massage een diepere ontspanning en contact met jou hart en ziel.

De prana

Prana is een neutrale levensenergie die in ons lichaam aanwezig is. De hoogste energie aanwezig in ons lichaam is altijd leidend. Dus door massage de prana als hoogste energie aanwezig te laten zijn zal je gevoel en lichaam ook neutraal (non-dualistisch) zijn is de visie.

De cacao

Voor de rauwe ceremoniële cacao worden speciale bonen natuurlijk gedroogd en in kleine stukjes gebroken of gemalen. De natuurlijke stoffen zoals flavonoide (antioxidant) blijven hierdoor in hoge concentraties bewaard. Daarbuiten bevat deze rauwe cacao ook stoffen die je een boost geven om gelukkiger, liefdevoller, minder gestrest en relaxter te worden. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cacao.

De flow massage

De massage is een liefdevolle tantrische flow massage waarbij we de neutrale energie van de prana zullen volgen. Er zijn geen doelen, alleen maar gevolgen die voortvloeien uit vertrouwen, overgave en gelijkwaardigheid tot de gever en ontvanger. Na kennismaking, uitleg en het bespreken van wensen en grenzen gaan we de tempel in om cacao te drinken, een intentie uit te spreken en kort te mediteren (nadi sodhana). Daarna mag je een massage ontvangen van 1.5 of 2 uur.

De kosten

Afspraak van 2 tot 2.5 uur waarvan 1.5 uur massage 130 euro

Afspraak van 2.5 tot 3 uur waarvan 2 uur massage 160 euro


Nog specialer word het als je de “Prana & Cacao” massage combineert met de Rata Mandira een nacht in de tempel. Dat wil zeggen een lange uitgebreide massage voorafgaande met de cacao ceremonie en daarna blijven slapen in de tempel. De volgende dag een douche en ontbijt waarna je jou dag weer ingaat met een fijne energieke boost. Meer informatie over de Rata Mandira klik hier

De kosten van de “Prana & Cacao” flow massage Rata Mandira zijn 210 euro

Mail voor een afspraak naar johan@tantra-atma.nl

 

“Prana & Cacao Tantra Massage”

als liefdevol cadeau voor jezelf of een geschenk voor een ander.

About Johan Raaimakers