Blog

Zaterdag 9 juni “Tantrische speeltuin”

Tantrisch masseren & contact

“De speeltuin van prana”

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseren Johan en Dianne weer een nieuwe tantrische speeltuin die speciaal gericht is op koppels en geliefde. Op deze dag vieren we het goddelijke en het speelse in ons, in de ander en in elkaar. Doormiddel van tantrische oefeningen, massages, meditatie gaan we een mooie speelse dag ervaring die jullie liefdevolle en speelse eigenheid kan verdiepen.

De speeltuin

Geef je over aan de ander of eer de ander en laat je meevoeren door de mystiek van de “speeltuin van tantra”……. Achter de speeltuin zit geen doel, liefdevol contact en aanwezigheid zijn de ingrediënten. Het cadeau en de beleving zit in het onbevangen en zorgeloos zijn de accepteren en de mate van jou overgave. Openheid en liefdevolle vriendelijkheid (metta) van jou en jou partner geven deze tantrische speeltuin een mooie vrije speelse ervaring en een blij hart.

De flow massage

De massage is een liefdevolle maar speelse tantrische flow massage waarbij we de neutrale energie van de prana zullen volgen. Er zijn geen doelen, alleen maar gevolgen die voortvloeien uit vertrouwen, overgave en gelijkwaardigheid tot de gever en ontvanger. Prana is een neutrale levensenergie die in ons lichaam aanwezig is. Als volwassen zijn we de speelsheid binnen deze energie wel eens kwijt maar gaan daar weer naar opzoek. We prikkelen de zintuigen op allerlei manieren en laten ons meevoeren in de stroom.

De voorbereiding

Om de tantrische speeltuin en ceremonie nog mooier en dieper te laten verlopen kan je je voorbereiden op deze dag die ook in het teken staat van schoonheid, zuivere aanraking, intimiteit, verering aan de Shiva/Shakti en het speelse Goddelijke.
De voorbereiding adviseren we als volgt:
– Voor de Shakti het verzoek om zich vrouwelijk te kleden en voor beiden geld extra aandacht te geven aan lichamelijk verzorging. Het  verzoek om GEEN synthetische parfum te gebruiken maar natuurlijke oliën om het lichaam te verzorgen.
– Massage olie op natuurlijke basis meenemen.
– Voor zowel de Shiva als de Shakti een mooie omslagdoek om te dragen tijdens de ceremonie.
– Daarnaast een mooie doek of fleece deken meenemen om jullie eigen plek mee in te richten.
– We vragen jullie voorwerpen mee te nemen waarmee je kan masseren, aanraken, verrassen en spelen… wees creatief ?

 

De kosten voor deze dag zijn 160 euro per koppel incl. de lunch en snacks

Locatie is praktijk de Roos Gnephoek 2 Alphen aan de Rijn

Je bent welkom vanaf 10.00 uur en we beginnen om 10.30 uur tot 17.00 uur met tussen de middag een lunch

Aanmelden door te mailen naar johan@tantra-atma.nl of via deze link

 

“Shiva & Shakti tantrische speeltuin”

Als liefdevol cadeau voor jezelf of een geschenk voor een ander.

About Johan Raaimakers