Blog

“Ecstatic Touch” massage avond voor singles

Data voor 2018 volgen……

Alleen zijn en liefhebben

Black-and-white

Single massage avond

Liefde is essentieel en één van onze eerste levensbehoefte. Liefde, intimiteit en aanraking geven een positieve levens stroom die zich vanuit het bekkengebied door het gehele lichaam verspreid. Je bent alleen, en misschien wel met het gevoel al jaren in een vrieskist te hebben gezeten. Ook al heb je voldoende fijne familie of vrienden kan dat fysiek en emotioneel pijnlijk zijn. Het gemis van aanraking of genegenheid ontvangen of geven kan je vervreemde of het doen afnemen van je levensenergie.

Het is van levensbelang om deze levensenergie niet op te laten drogen, wat tevens de basis vormt van deze massage avond. Alleen kan ook al-één worden waarbij massage een mooi middel is om het al-één gevoel te versterken. In een veilige omgeving gaan we ervaren om een ander weer aan te raken en aangeraakt te worden. Ik hanteer hierbij de 5 elementen massage waarbij geen ingewikkelde technieken nodig zijn. Aanwezig ZIJN is voldoende, met een aanraking vanuit je handen en hart en minder vanuit je hoofd of het DOEN. Als je ervaart hoe voedend dat kan zijn kan je weer iets van de vrieskou los gaan laten en geleidelijk ontdooien.

Het gevolg hiervan is dat je de liefde en genegenheid in jezelf weer leert herkennen en opslaat in je lichaam en ziel en deze niet meer blokkeert of juist wanhopig uitreikt naar een ander. Noem het “weer gaan leven van binnen uit” een basis van ons authentieke zijn. Die basis leert je om ook alleen gelukkig te zijn en legt een bodem om in contact te komen met anderen zonder voorwaardelijke behoeftes.

Voor wie is deze avond ?

Deze avond is alleen voor singles M/V dus niet als je in een relatie bent en opzoek bent naar een ander contact (hiervoor zijn andere mooie avonden). De reden van je alleen zijn is niet van belang. Een stimulans dat je mee zou willen doen is een zoektocht naar balans in je leven. Mannen of vrouwen die zoekende zijn naar seksualiteit of een relatie is deze avond niet geschikt. Een open en verwachting loze houding is het beste uitgangspunt om deel te nemen. Het gaat immers niet om een doel maar om het ervaren van de gevolgen en helende werking van een open en heldere doelloze aanraking.

En meer duidelijkheid

We streven altijd naar een gelijke m/v verhouding ongeacht leeftijd. Binnen mijn visie van tantra is naakt masseren vrij normaal. Je bent daarin zelf verantwoordelijk voor jou grenzen en je respecteert de grenzen van de ander. Naakt zijn of gedeeltelijk naakt zijn mag en kan maar het is geen voorwaarde. In aanrakingen contact met een ander kunnen ook seksuele gevoelens ontstaan, dit is heel normaal en oké we volgen echter deze gevoelens niet maar we onderdrukken deze ook niet. Veiligheid is een van mijn belangrijkste pijlers in mijn workshops omdat veiligheid leid tot vertrouwen en vertrouwen leid naar overgave en inzichten. Voor de veiligheid van een ander en die van jezelf is het belangrijk dat er een gezonde mate van emotioneel bewustzijn aanwezig moet zijn. Je kan en mag ook komen met een vertrouwde vriend of vriendin en er voor kiezen om met deze persoon de avond te masseren. In het maken van keuzes en aangeven van grenzen is steeds in duidelijk overleg en met respect naar de ander en ook hier neem je je eigen verantwoording.

De avonden zijn van 20.00 uur tot 23.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Locatie “De Heremiet” Begoniastraat 15 Eindhoven (schoolgebouw)

Kosten voor deze avonden zijn 25 euro per persoon. De Puja avonden en tantra & shibari avond zijn 30 euro per persoon. Bij bemiddeling van een single inschrijving bereken ik 5 euro per persoon bij een geslaagde match.

Inschrijven kan steeds door een mail te sturen naar johan@tantra-atma.nl je ontvangt daarna een mail terug om een aanbetaling of het hele bedrag te voldoen. Als de (aan)betaling is voldaan is de inschrijving definitief. De avonden gaan door met minimaal 8 personen en zitten vol met maximaal 18 personen.

Tot ziens op één van onze “Ecstatic Touch” avonden…

‘Ecstatic Touch”

About Johan Raaimakers