Secret sexuality ”Shiva & Shakti lessen in praktijk en theorie”

“Secret sexuality” een intiem moment met Johan & Chandra

15 tot 18 april (Paasweekend) voor deel 1: twee persoons kamer 850 euro per koppel (3 nachten) locatie volgt

29 april tot 1 mei 2022 voor deel 2 (als extra verdiepende aanvulling op deel 1): twee persoons kamer 650 euro per koppel (2 nachten)  https://www.centrumvoorzingeving.com/

Tantra is erg populair geworden in het Westen en we haasten ons om Tantrische technieken te leren in de hoop ons erotische leven wat meer pit te geven. Maar tantra is geen techniek maar een levensvorm en een kunst. Techniek is niet meer dan dat, techniek is niet de ware kunst. Bij tantra gebruik je je hart en je bewust-zijn, je blijft alert in contact met jezelf en de ander. Wanneer je een formule of techniek probeert te onthouden vergeet je misschien de aandacht van wat hier en nu nodig is. Maar relax…… wat te doen zal worden onthuld op deze workshop van Johan en Chandra.

In een Shiva & Shakti weekend geven wij de geheimen vrij van de seksualiteit van de man en de vrouw. Zie het als een seksuele voorlichting voor volwassenen in theorie en praktijk. Rode oortje van hoe het ook anders kan en van wat je wellicht nog niet wist. Theorie wordt versterkt door praktische oefeningen te denken aan yoni en lingam ceremonie en verdiepende Yoni en lingam massage gericht op healing en vereniging van de Shiva en Shakti energieën. De eerste dag gebruiken we om te landen en te conecten met de groep en partner massage oefeningen. Zaterdag nemen wij je mee in de mannelijke seksualiteit, en de zondag is de shakti dag met theorie en praktische oefeningen over de vrouwelijke seksualiteit. Dit weekend is voor zowel de man als de vrouw een bron van nieuwe en waardevolle informatie, waarvan menig deelnemer in het verleden verbaasd ons als feedback gaf: “Dat we dit nu pas weten, dit moet iedereen ervaren, zo waardevol!” In verband met het Paasweekend hebben we dit keer een extra dag (3 nachten) voor extra oefeningen in het programma in deel 1. Het tweede weekend (deel 2) is een extra verdiepend weekend voor diegene die deel één in voorgaande weekenden hebben deelgenomen

“Ontdek hoe je je intimiteit kunt vergroten en geef je liefdesleven een boost door Tantrische oefeningen. Een spirituele verdieping van je relatie”

Vanwege het intieme karakter van het weekend kan je alleen deelnemen als koppel / gelegenheidskoppel.

Onderwerpen in dit weekend zijn

– Een nieuwe kijk op seksualiteit en beleving
– Verlengen van het liefdesspel
– De verschillende vrouwelijke orgasmen
– De multi orgastische man
– Verbinding tussen seksualiteit en het hart
– De rol van de man en vrouw op weg naar devine liefdesspel
– Ademhalingsoefeningen
– Energie beheersingsoefeningen
– Eenheidservaring

“In Tantra wordt het orgasme erkend als een blik op de goddelijke staat, oneindige verrukking, en een springplank naar andere staten van bewustzijn” 

Het programma (word nog aan gewerkt)

Vrijdag
17-19.00 aankomst en settelen diner met soep brood en salade

20.00 kennismaking ceremonie  en introductie
21.00 Partner massage contact oefeningen

Zaterdag
08.00 yoga les
09.00 ontbijt
10.00 theorieles Shiva – mannelijke seksualiteit
12.30 lunch
14.30 praktijk oefeningen, lingam healing, massage
18.30 warme vegetarische maaltijd
20.30 secret lingam en yoni ceremonie, Tantra tempel

Zondag eerste Paasdag
08.00 practice: from breath to bliss
09.00 ontbijt
10.00 theorieles Shakti – vrouwelijke seksualiteit
12.30 lunch
14.30 praktijk oefeningen, yoni healing, massage

Maandag tweede Paasdag

“Tantra biedt ons de spirituele tools om ons van die blik op de goddelijke staat te brengen naar de tijdloze ervaring van eenheid, ecstasy en total bliss”

Voor wie is deze training?
Dit weekend is geschikt voor stellen of gelegenheidskoppels van alle leeftijden. Je hoeft niet al heel veel ervaring binnen de Tantra te hebben, maar wel een open houding t.a.v. naaktheid, seksualiteit en spiritualiteit. Twijfel je over deelname? Neem dan contact op met Johan via  email: johan@tantra-atma.nl of bel: 0629064111

Belangrijk om te weten
– Er is geen speciale kledingcode. Enkele oefeningen zijn praktisch om naakt uit te voeren. Als naakt zijn voor jou een ‘no go’ is, is het wellicht beter om eerst deze angst te overwinnen.
– Er vindt tijdens de cursus geen gemeenschap plaats. Er is tijdens de massages en healing sessies intiem contact met je eigen (gelegenheids) partner.
– Docenten Johan en Chandra begeleiden je in dit weekend op een stevige basis van ruimte en veiligheid. Zij bieden samen een laagdrempelige omgeving om je spiritueel te ontplooien en te groeien in bewustzijn.

Meenemen
– Loszittende kleding, sarong, massage olie.
– Beddengoed
– Grote handdoek om op te liggen op het matje en badhanddoek

Data en prijzen per koppel

15 tot 18 april (Paasweekend) voor deel 1: twee persoons kamer 850 euro per koppel (3 nachten) Locatie volgt

29 april tot 1 mei 2022 voor deel 2: twee persoons kamer 650 euro per koppel (2 nachten) locatie  https://www.centrumvoorzingeving.com/

Prijzen zijn all in, dus inclusief cursus, 2 of 3 overnachtingen met lunch, ontbijt en diner en op eerste avond soep, salade en brood

Het weekend wordt gegeven door Tantra masseur Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl en Tantra Therapeut Chandra Nanda Dasi www.sadhaka.nl

Aanmelden

klik hier om aan te melden/in te schrijven. Je ontvangt van ons dan een bevestiging en een aanbetaling, na de aanbetaling sta jij/jullie officieel ingeschreven. Een week vooraf krijg je dan nog de laatste informatie.

“Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel. Het leven kent geen onmogelijkheden en er is altijd hulp uit de andere wereld waar je op kunt rekenen, mits je motieven maar zuiver en oprecht zijn”

 

Johan Raaimakers

Chandra Nanda Dasi