Blog

Van 14 tot 21 juni 2020 “The Shift” in Nederland

tantra massage

De Shift is een intense 7 daagse workshop voor mannen/vrouwen of koppels die met betrekking tot seksualiteit, spiritualiteit hun eigen leven willen helen! Of Je wil in je relatie iets in beweging brengen, of dat het in je werk meer stroomt, je wil in je kracht komen, je bestemming vinden, je wil helderheid, aandacht, aanwezigheid en overgave integreren in heel je zijn.

Op zondag avond 14 juni 2020 gaan we van start met de shift, een week later op zondag middag 21 juni sluiten we de shift af.

De training is geschikt voor individuen, koppels of gelegenheid koppels die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. En in het bijzonder voor al diegene die met mensen en cliënten werken zoals (lichaam gerichte) therapeuten, natuur geneeskundige en masseurs en trauma werkers. Belichaamde Spiritualiteit en helende seksualiteit op de prachtige locatie De Horst in Gelderland. Deze 7-daagse training die je leven en je werk verandert wordt begeleidt door Christina Pelzer “Soul and Life” geassisteerd door Johan Raaimakers “Tantra-Atma”.
 
Voor wie is THE SHIFT?

Hoor jij de roep van je hart en heb jij een indringende verandering nodig in jou leven?

· Ben jij moe, uitgeput, geblokkeerd, vastgelopen of voel jij dat iets in je lichaam je nog weerhoud om in verbinding te gaan met het leven en relaties?

· Ik vermijd iets in mijn leven?

· Ik weet dat iets mij terughoud om het leven toe te laten en de roep vanuit het diepst van mijn hart te volgen om die te leven.

Jouw seksuele kracht terug winnen betekent je levenskracht en levensenergie op eisen!

Balans en scherpte

Balans en scherpte

De Shift is een intense 7 daagse workshop voor allen die met betrekking tot seksualiteit, spiritualiteit hun eigen leven willen helen! Je wil in je partner zijn iets in beweging brengen. Je wil in je werk het gevoel krijgen dat het stroomt. Je wil in je kracht komen, je bestemming vinden, zowel persoonlijk als beroepsmatig. Je wil helderheid, aandachtige aanwezigheid en overgave integreren. De training is geschikt voor individuen, koppels of gelegenheid koppels die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling . En in het bijzonder voor al diegene die met mensen en cliënten werken zoals (lichaam gerichte) therapeuten, natuur geneeskundige en masseurs en trauma werkers.

Wat is THE SHIFT?

The shift faciliteert een veilige, liefdevolle en ondersteunende ruimte en gelegenheid tot diepgaand zelfonderzoek, blokkades en weerstanden te onderzoeken, aan te pakken, te transformeren en op te lossen. Deze workshop biedt de mogelijkheid, jezelf dynamisch te ontplooien samen met wat andere deelnemers in de “Sacred Space” inbrengen. Als deelnemer heb je niet alleen de mogelijkheid, je eigen verzoek te onderzoeken, maar ook een actief onderdeel uit te maken in de heling van de anderen. Doordat je bent wie je bent. De verhouding tot onszelf, tot onze partner, de maatschappij en groepen waarbinnen we functioneren zijn meestal de beste plek om de oorzaken van je thema’s en issues te vinden en te transformeren. In The Shift gebruiken we bewust aannames, reflecties en projecties over anderen om met onze diepgewortelde normen en waarden, begrensde geloofssystemen en onderdrukte emoties in contact te komen. Als wij deze in een “sacred space” (heilige ruimte) volledig aannemen en uitdrukken, zullen we een- psychisch, emotioneel en spiritueel- onontkoombare Shift in het leven kunnen waarnemen. Je kan en mag je volledige potentieel ontcijferen vanuit een plek van liefde en vrijheid waarbij er overeenstemming bereikt zal worden tussen spirit (geest), ziel en  het leven.

Onderdelen van THE SHIFTTibetaanse tantra

· systemische therapie

· lichaamsoefeningen zoals dans, yoga

· SOMAYA Bodywork

· meditatie

· bewuste relaties & Sacred Sexual Healing

· rituelen  “sacred space” afspraken met jezelf, met partners en de groep –

· inleving voor het werk met cliënten

· Forum: authentiek zijn gezien en gelieft worden

· delen en zich laten zien

· bewust er zijn/ zelfbewustzijn

· een veilig en emotioneel ondersteunend kader creëren

·  grenzen identificeren en helenDen Bosch

· verantwoordelijkheid

· vorming/geaardheid en conditioneringen begrijpen

· ego herkennen en observeren

· de wijsheid van het lichaam lezen en opsporen

· gevoelens en blokkades volgen (Tracking)

· emotionele blokkades opheffen en integreren

· bio-energetica

· ademwerk

· waarnemingsbewustzijn

· verankeren en aarden

· empathisch luisteren

· zintuig helende aanraking

·  zweethut / sauna.

· mannelijke sacred spot massage

· vrouwelijke sacred spot massage.

Doelen van THE SHIFT

 •  heling van seksueel misbruik en daaruit ontstane wonden, heling van ongezonde concepten van het mannelijke en vrouwelijke,heling van onzekerheden, afwijzing, angst, jaloezie en concurrentie.
 •  belichaming van de goddelijke mannelijkheid en vrouwelijkheid , integratie van de innerlijke volwassen man en de innerlijke genezen vrouw, mens en levendig zijn.
 •  zin hebben in het vermogen en bekwaamheid te manifesteren –
 •  heling van spiritualiteit
 • genezing van sociale dogma’s genezing van seksualiteit wereldwijd
 •  genezing van culturele controle –
 •  vrijheid van beoordeling, schuld en angst –

De essentie

Ontvouw je volledige potentie, LIEFDE leven en het LEVEN liefhebben- belichaamt liefhebben en leven genot en plezier, vreugde, luchtigheid  volledig integreren. Gecentreerd en in balans terug naar AL-EEN ZIJN- THE ONE – terug naar ware liefde.

De (bege)leiding van THE SHIFT

Christina Pelzer Soul and Life

Christina Pelzer Soul and Life

Christina Pelzer is gediplomeerd sociologe, systemisch familie-, koppel- en seksueel therapeute en coach met een eigen praktijk in München. Met Soul & Life steun ik u met onderwerpen als relaties, partnerschap, liefde, seksualiteit, bewustzijn en onderwijs. Door mijn eigen reis weet ik dat we willen begrijpen waarom iets gebeurt in ons leven. Ik help u te herkennen te voelen en accepteren wat dat is. Dit stelt u in staat om nieuwe dingen uit te nodigen in uw leven. Het leven heeft me vaak gebonden door o.a. scheiding en wonen in andere landen. De golven van mijn leven zijn dikwijls intens geweest en hebben me in contact gebracht met het hele spectrum van gevoelens, grenzen en geloof. Wie of wat zijn we? wat moet ik doen? Wat wil ik echt? Ik wil u graag op uw weg begeleiden.

Mijn VITA

· Diploma in de sociologie • Systemisch koppel- en familiereceptor • seksualiteit begeleiding • Systemische kinesiologische counseling • mediation • Ecstatic dance • Moeder van drie leraren • 7 jaar zelfstandige met “Musikgarten” in Starnberg • 3 jaar als therapeut bij “Family Life” in Melbourne • Sinds 2008 in zelfstandige praktijk in Melbourne en Starnberg • Sinds 2008 workshops in München en omgeving • Ervaring & Onderwijs in het buitenland, Australië en Zuid-Afrika

Mijn achtergrond

Ik ben een socioloog. Ik werk als systemisch koppel, familie en geslachtstherapeut. Mijn persoonlijke passie ligt al jarenlang op het gebied van relaties, partnerschap, seksualiteit, spiritualiteit, liefde en waarheid. Dit is mijn innerlijke aandrijving om volledig authentiek en in echt contact met mijn lichaam, geest en ziel te zijn. Naast de internationale workshops, seminars en informatieavonden werk ik met klanten in individuele en paren sessies in Starnberg en München. Met hart-gerelateerde discussies, klassieke therapeutische hulpmiddelen, meditatie en persoonlijke ervaring ontmoet ik klanten en ondersteunt hun leven te veranderen en hun potentieel te ontwikkelen op alle niveaus.

Christina http://www.soulandlife.com/ of kijk hier haar trailer.

Johan Raaimakers Tantra-Atma

De assistent en mede organisator Johan Raaimakers: Tantristisch masseur en coach in de Tibetaanse Boeddhistische stroming Kum Nye.

Ik ken Christina al vele jaren zowel vriendschappelijk als collega. Samen hebben we persoonlijke verdieping gevonden met elkaar en in onze werkwijze. Ons zijn heeft ons geleid naar deze mooie samenwerking waar vooral vertrouwen en overgave aan het hogere ons versterkt.

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Ik heb ervaringen opgedaan bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam. Ik volgde daar diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa. Ik werk regelmatig als gast body-worker op diverse evenementen en ik werk nauw samen met Christina bij diverse cursussen en opleidingen waarbij “De Shift” een jaarlijks hoogtepunt is. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. De Tibetaanse tantra massage trilogie “Prana & Verbinding”,  “De speeltuin van prana” en “Tantra & Shibari”zijn daar voorbeelden van.

Johan www.tantra-atma.nl

De locatie van THE SHIFT

Zeven dagen lang hebben we de beschikking over de prachtige locatie De Horst in Gelderland. In de Achterhoek tussen Meddo en Winterswijk ligt De Horst waar de natuur veel ontspanning geeft voor een ultieme rust die nodig is voor focus op de doelen van de training. De gastheer en gastvrouw van De Horst zijn Jan en Anke. Zij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van groepen die trainingen komen houden. Jan en Anke zijn zeer betrokken en zorgen er persoonlijk voor dat uw verblijf vlekkeloos verloopt.

Faciliteiten

Jan en Anke centrum De Horst

 • 22 kamers met 32 bedden
 • 14 kamers met eigen sanitair
 • Internet aanwezig
 • Ontspanningsruimte
 • Keuken met huisgemaakte maaltijden
 • Eetruimte
 • Sauna

Voor een compleet overzicht van de locatie bezoekt u de website van De Horst: http://www.centrumdehorst.com/ of kijk hier het filmpje over de locatie

Inschrijving, intake en investering

Inschrijven voor deze duurzame week kan via Johan door een mail te sturen naar  johan@tantra-atma.nl Graag met een toelichting van je intentie om deel te nemen, ook horen we graag wat je al hebt gedaan aan spirituele ontwikkeling zodat we een inschatting kunnen maken om zodoende jou/jullie optimaal van dienst te zijn. Misschien vragen we ook voor een Skype of telefoon gesprek en ook u kunt vooraf Skypen of bellen met Christina als dat wenselijk is. Na inschrijving en zakelijke afwikkelingen zal Christina een maand vooraf nog een vragenlijst toezenden voor belangrijke informatie.

De investering voor de week is 880 euro als je voor 15 januari 2020 boekt. Daarna is de investering 990 euro. Voor lagere inkomens is er een speciale regeling betreft de kosten.

Het verblijf in de Horst is 450 euro per persoon (2 persoon kamers)  incl. btw en toeristenbelasting. Dat is incl. onbeperkt koffie en thee, 6 overnachtingen, 6 ontbijt, 6 lunch en 6 diner (vegetarisch) en incl.. bed en bad linnen. Voor de kamers met eigen sanitair geld een meerprijs van 10 euro per nacht.

Voices of participants about “The Shift”

“Feel the SHIFT- It’s gorgious, nothing will be the way it used to be.
For me, it was so valuable to see what father-mother implants still do to me.
Release pain, let go of grief, transformation. Turn it around.
Feeling, sensing, enjoying, looking forward, fulfilled with joy. Enjoy the experience – come in & try.
It feels wonderful. Being in BEING, happiness, spirit … Feel it. ”

 

“Whoever you are, you should come, because the time has come …
because your LIFE is calling you. No matter what you look like, you’ve lived so far,
how old you are: Let the magic into your life and live your life. ”

 

“You can not put this process into words.
You MUST experience it … indescribable … unimaginable … gigantic … peace …
love … remembering … shaping … thriving … walking … feeling … rising. .. feeling … trust … experiencing … ”

 

“You start the journey to yourself. You will meet the original part of yourself if you give an inner YES.
You will get to know your depth, feel your pain. Your cells will rebel, maybe your head will shatter.
You will feel & meet your fear and then, yes you will live fully !!!
You will slide into your life like through a birth canal supported & guided with love, mindfulness , appreciation,
lovingly wrapped in the group with Christina and especially with yourself.
I went through all this and now I have a real YES to myself. And believe me.
I’ve done quite a bit in that direction, but here I have found ME. ”

“THE SHIFT is a sea of ​​high waves that will not let you drown
but carry you far into the sea of ​​LOVE and
get you to a place, where everything which is poisonous, restricted and
burdened rinsed off by countless tears of happiness. ”

 

“What a miracle …
This life … to feel as part of the whole with all liveliness & energies.
The sense to be here.
Ride on the waves, trust and open yourself. It is a present”

“Are you ready to look at everything?
To meet your greatest pain … to feel it?
To open yourself so completely, to experience your essence your greatest desire of the heart?
Do you want to get completely into your body, in every cell … and make everything in you flow?
Are you ready to live your truth?
The Shift is a wonderful and magical seminar,
that led you in a very loving frame and powerful …
pointing the way to the sky and to bring it to this planet … nothing more, nothing less. ”

 

“THE SHIFT
… lets you meet yourself and others, who are allowed to be mirrors to you, just as you are one of them.
… lets you recognize patterns, live through them and dissolve them – felt and strengthened in the body
… lets you experience love, mindfulness, respect, trust, vulnerability, openness, masculinity,
… Lets you femininity as well as the qualities of touch in you and in a sheltered groupspace

… lets you dance and get moved
… gives you unique cosmic experiences filled with energies
… lets you grow – at your own pace and with support
… lets you experience limits and enrichment as you expand them
… lets you know that you are never alone. ”

“You’re wondering if you really should do this seminar, yes, of course.
Otherwise you would not have encountered it. Let yourself be led and seduced by your body and
meet yourself like never before. You will find a loving spiritual space and
be accompanied and sustained on your path of love, mindfulness and respect.
Get involved with your body and the universe will open all doors and gates for you.
Are you scared? Well, then you are on the right track.
Trust and believe that you will find love for yourself. It’s already here. “

 

 

“Why I came: healing
what I got was the universe, a life, my center, my purpose,
an initiation, women, men, my uterus, being with what is. My birth – aliveness.
I wish you that you get what you want in your life … ”

 

 

In liefde, licht en balans,

 

Christina

Johan

 

 

 

 

 

About Johan Raaimakers