Blog

Shakti-Bliss weekend

“De naakte waarheid van jouw Hart”
Een hartverwarmend power weekend met Saarein & Chandra

Only for women shakti weekend….

Shakti Bliss Power weekend deel 1 van 26 tot 29 mei 2023 Havelte 395 euro all in p.p.

Voor alle informatie klik op de link van Sadhaka: https://www.sadhaka.nl/cursus/shakti-bliss-power-weekend/

Dans met de mannelijke en vrouwelijke energie in jou,
Flirt met de yin en de yang, de schaduw en het licht.
Speel met moeder aarde en haar 4 elementen.
Zing met de  oer vrouw in jou.
Wieg met je innerlijke kind
Beweeg met je innerlijke levensstroom
Voed je inspiratie, verbeelding en creatiekracht
Vier je vrouw zijn

Sluit vriendschap met je emoties, seksualiteit, natuurlijke cycli en je sensualiteit
Soms gericht en direct en soms speels en indirect geven we onze vrouwelijkheid de ruimte om te ontspannen en zich te openbaren, steeds meer bewegend naar ons authentieke zelf, steeds meer vrij en onbegrensd.

In onze yoni en baarmoeder slaan wij emoties op, herinneringen, onbewuste conditioneringen en overtuigingen rondom seksualiteit en vrouw zijn van onszelf en anderen of uit de omgeving, die ons belemmeren om ons vol vrouw te voelen.

We creëren een veilige ruimte waarin je mag landen in je bekkengebied en je vrouwelijkheid en waar je meer liefde voor je lichaam mag voelen. Je krijgt inzicht in je overtuigingen die je weerhouden je natuurlijke stroom te volgen en tevreden met jezelf te zijn.

Voel jij dat je meer je hart wil volgen in plaats van je hoofd je leven en keuzes te laten bepalen? Durf jij je hart te openen voor jezelf en naar anderen? Zit er hartzeer wat je tegenhoudt je opnieuw te openen voor je geliefden? Hoe kunnen we onze kwetsbare hart beter blootleggen, onderzoeken, troosten en voeden dan in een liefdevolle omgeving met gelijkgestemde sisters! Samen doen we dit veel beter en sneller. Met overgave en vertrouwen, onze krachten gebundeld, die ons laten uitstijgen tot ver boven onszelf. Wat betekent het om een vrouw te zijn? Dat is een mooi zelfonderzoek om van dichtbij te bekijken, zodat Grootsheid er doorheen kan schijnen. Weet dat deze groei niet alleen voor jezelf is, maar ook voor de generaties voor en na ons, voor alle mannen en vrouwen op deze wereld, voor alle levende wezens, voor de aarde als geheel.

Voor wie is deze retreat?

Voor iedereen die zich als vrouw definieert;-) en de behoefte voelt om gericht aandacht te geven aan haar vrouwzijn. Je bent mentaal in goede gezondheid, je kunt jezelf dragen en hebt ruimte om te delen, helen en plezier te hebben!

Na aanmelding neemt Saarein contact met je op. Met nieuwe deelnemers is dat een videochat en met bekenden een telefoongesprek. Zij zal de volgende vragen met je doornemen, en aan de hand daarvan samen inschatten of deze intensieve training nu bij jouw behoefte aansluit:

  • Wat zijn je verwachtingen? Wat hoop je uit dit weekend te halen?
  • Ben je bekend met lichaamswerk?
  • Heb je ervaring met naakt zijn in een groep?
  • Gebruik je medicijnen die invloed hebben op je mentale en emotionele gesteldheid?
  • Heb je psychische klachten of persoonlijkheidsstoornis?
  • Ben je slachtoffer geweest van seksueel misbruik?
  • Je telefoonnummer:

Prijs en eerstvolgende datum

Van vrijdag 3 juni 18 uur uur tot maandag 6 juni 16.00 uur. Prijs per persoon € 395 euro p.p. all in op basis van een 2 persoons kamers en 495 euro op basis van een 1 persoons kamer. De prijs is all-in, dus voor de 3 overnachtingen, alle vegetarische maaltijden, met zoveel mogelijk verse en biologische producten, thee, koffie en fruit gedurende de dag en snacks, alle lesonderdelen plus benodigde materialen.

Je kan je inschrijven voor dit power weekend door hier te klikken en het formulier in te vullen. Je krijgt dan een bevestiging terug en een verzoek tot een aanbetaling. Is de aanbetaling overgemaakt dan ben jij verzekerd van jouw plek.

 

Saarein Bodewes: Alternatief Psychotherapeut, Yogadocent en (Tantrisch) lichaamswerker.

Tijdens mijn reizen heb ik ontzettend genoten van het diepe contact wat vrouwen bindt in andere culturen. Ik werd gekoesterd zonder achterdocht en opgenomen in de gemeenschap. En dat simpelweg omdat het vrouwzijn ons verbindt en daar speelt naar mijn mening de baarmoeder een grote rol in. Ik vind het contact met vrouwen zo heerlijk als je je vanuit de diepte van de baarmoeder met elkaar verbindt. Zomaar ergens in de trein, op een verjaardag of met je soulsister die je al zolang kent, in diepe verbondenheid met de ander. Ik kan dan geraakt worden door een intens vervuld gevoel. Er is genoeg te doen om onze baarmoeders, yoni’s en harten te openen en tegelijkertijd zijn we ook helemaal goed zoals we zijn. Paradoxaal he? Hier is logica ver te zoeken en dalen we af naar de magische en donkere diepten van het vrouwzijn die ons verbinden met de aarde, elkaar en het universum. Ik kijk ontzettend uit naar deze Shakti week om vol vertrouwen, liefde en overgave te doen wat nodig is, om te mogen schijnen zoals we werkelijk zijn. www.serenepraktijken.nl

 

Chandra Nada Dasi: Tantra therapeut en beeldend docent

Tijdens de Tantra festivals en trainingen die ik heb bijgewoond en georganiseerd, waarin er op 1 dag de mannen een vrouwen gescheiden van elkaar hun eigen workshops volgden, verbaasde en overweldigde het me keer op keer, de kracht van sisterhood. Het vrouwenwerk, het verbinden met onze vrouwelijkheid, lichamelijk en energetisch, met elkaar, in onszelf en met onze voorouders. Ik vroeg mij af, “als het veld in 1 dag al zo sterk neergezet en gevoeld kan worden, hoe zal een hele week met vrouwen dan wel niet zijn??”. Als ik me nu daarop afstem voel ik de energie stromen in m’n lijf, voel ik vreugde, levenskracht en creativiteit, 100.000 cellen in mij die vibreren, opspringen en allemaal in koor roepen JA. Voel jij ‘m ook? Ben jij ook nieuwsgierig? Heb jij ook zo’n zin om samen ons vrouwzijn in al haar volheid te ervaren en vieren? Ben jij klaar om dit avontuur en deze ontdekkingsreis met ons in te gaan? AHE! www.chandranandadasi.nl

 

Verder in het Team Lot Vis, Sabiene Klein en onze kok …….

Meer info: https://www.sadhaka.nl/cursus/shakti-bliss-power-weekend/

About Johan Raaimakers