Tantra massage & relatietherapie Rotterdam

Weer in balans in Rotterdam door tantra

Wist je dat tantra massage of relatietherapie jou of jullie in Rotterdam (weer) helemaal in balans kan brengen? Kies daarom voor een veilige en betrouwbare aanbieder van deze massage therapie: Tantra-Atma. Ik, Johan Raaimakers, werk al vele jaren voor deze prettige massagestudio. Al sinds 2010 heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Tibetaanse Boeddhistische tantra. Alle massages die ik uitvoer zijn dus ook gebaseerd op energetische therapie. Want dat is wat tantra doet. Balans aanbrengen in de lijfelijke energiestromen. Heb jij zelf in Rotterdam behoefte aan deze balans? Of wil jij je relatie weer in betere harmonie brengen met behulp van relatietherapie? Neem dan nu contact met mij op vanuit Rotterdam voor relatietherapie.

Die eerste kriebels…

Heb jij nog nooit een tantra massage ervaren? Dan zal er een wereld voor je opengaan. Dit kan soms wat onwennig aanvoelen. Ik raad je aan vooral van die spanning te genieten. Die eerste kriebels vooraf.. Graag vertel ik je ook dat ik nooit aan een massage therapie begin eer wij beiden, als gever en ontvanger, op ons gemak bij elkaar zijn. Energetische therapie is een erg intieme vorm van behandeling. Een gevoel van vertrouwen en veiligheid moet dus aan beide kanten aanwezig zijn. Dat is één van de belangrijkste punten in de Tibetaanse Boeddhistische tantra. Daarom is deze vorm van tantra ook uitermate geschikt voor relatietherapie. Hebben jij en je partner in Rotterdam behoefte aan wat begeleiding? Dan kunnen mijn massages jullie wellicht dichter bij elkaar brengen. Ik ontmoet jullie graag vanuit Rotterdam.

Rotterdam

Kom gerust voor relatietherapie vanuit Rotterdam naar mij toe

Vind jij het hele concept van tantra massage nog een beetje spannend? Weet dan dat je bij mij in goede handen bent. Ik bespreek alles eerst rustig met je door. Geef je grenzen bij me aan. Dan kunnen we altijd na verloop van tijd nog ontdekken of die eventueel overschreden kunnen worden. Maak een afspraak met mij vanuit Rotterdam. Dan bespreken we uitvoerig onder andere de volgende punten:

  • Informatie over tantra
  • Verschillende massagevormen
  • Mogelijke effecten en resultaten

U heeft interesse voor relatietherapie vanuit Rotterdam?

Wil jij ook kennismaken met deze bijzondere vorm van ontspanning? Waar je jezelf beter door leert kennen? En eventueel je partner? Waarbij je makkelijker afstand kunt nemen van verdriet, pijn en blokkades? Op een liefdevolle, intieme en veilige manier? Een tantra massage of relatietherapie kan jou als persoon of jullie relatie een boost geven. Benader snel Tantra-Atma. Bel mij via telefoonnummer 06-29064111. Of mail je vragen of wensen naar johan@tantra-atma.nl. Dan zie ik jou of jullie straks graag vanuit Rotterdam naar me toekomen voor een tantra massage!