Relatietherapie

Relatietherapie brengt u (weer) dichter bij elkaar

Bij Tantra-Atma kan je relatietherapie volgen waar jullie relatie stukken sterker en liever uitkomt. Deze therapie is namelijk gebaseerd op tantra. Deze Tibetaanse Boeddhistische leer heeft het in balans komen en blijven centraal staan. Loopt jullie relatie niet meer zo lekker? Ben je jezelf verloren? Weet je niet hoe je de ander kunt benaderen? Zijn jullie de passie kwijtgeraakt? Relatietherapie in de vorm van tantra kan er voor zorgen dat jullie de balans weer terugvinden. Zowel in elkaar als in jezelf. Als masseur zal ik jullie weer dichter bij elkaar brengen. Mijn naam is Johan Raaimakers. Ik hoor graag wat ik voor jullie betekenen. Dan vorm ik de ideale relatietherapie voor jullie.

Wat is tantristische relatietherapie?

Belangrijk binnen tantra is dat iedereen zich volledig kan overgeven. Ook bij deze relatietherapie is het dus essentieel dat beide partners er vrijwillig en open instaan. Voordat de echte therapie plaatsvindt, hebben we met z’n drieën een vriendelijk, veilig en vertrouwd gesprek. Zo leren we elkaar ten eerste beter kennen. Worden specifieke wensen aangegeven. En kan ik zorgvuldig achterhalen waar eventuele problemen liggen. Ik vertel dan duidelijk wat we gaan doen. Zo kunnen jullie je al een beetje voorbereiden. Het ontvangen of aanschouwen van een tantristische massage kan namelijk behoorlijk wat emoties oproepen. Het kan van genot naar jaloezie schieten. Of van geruststelling tot boosheid. Tijdens deze therapie wordt je getraind neutraal met deze emoties om te gaan. Zonder interpretatie. En zonder verwijten. Je merkt dat jezelf en de ander zienderogen groeien in gelijkmoedigheid, waardering en begrip. Met als grootste doel liefde en compassie.

Relatietherapie

Individuele massages

Als een relatie niet lekker loopt, is het logisch de relatie onder de loep te nemen. Dan kan relatietherapie uitkomst bieden. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jullie relatie lijdt onder persoonlijke blokkades bij jou of je partner. In dit geval is het ondergaan van een individuele massage verstandiger. Ik bied diverse tantristische massages aan. Na een zorgvuldig kennismakingsgesprek kiezen we precies een geschikte vorm van relatietherapie uit die het beste in jou of je partner naar boven haalt. Bijvoorbeeld:

  • Energieopwekkende Sveda massage
  • Stimulerende Vedische massage
  • Ontspannende Kashmir massage
  • Diepgaande Deblocking massage
  • Liefdevolle meditatieve massage

Neem contact op voor relatietherapie

Zijn jullie ook, na het lezen van bovenstaande, benieuwd naar wat tantristische relatietherapie voor jullie kan betekenen? Maak dan snel een afspraak met mij. Bel naar telefoonnummer 06-29064111. Of stuur een e-mail naar johan@tantra-atma.nl. Samen ontwikkelen wij precies die relatietherapie die jullie relatie (weer) op een hoger niveau brengt…