Blog

Tibetaanse tantra massage privé les

Tantra-Atma organiseert diverse workshops, lessen of activiteiten op het gebied van tantra, massage, shibari. De vraag komt steeds meer voor individuele lessen omdat niet iedereen binnen een groep les wil volgen. Daarom is er nu de mogelijkheid om privé tantra massage lessen te nemen.

Prana flow privé lessen

De lessen worden gegeven in mijn praktijk in st-Oedenrode of op locatie en de principes blijven hetzelfde als in mijn trilogie visie. Je komt als koppel of met een gelegenheid partner, ik geef steeds drie uur privé les in een reeks van drie lessen. Tussen de lessen zitten steeds enkele weken om te oefenen wat je hebt geleerd in die les. Voor de Tibetaanse prana flow massage zijn er drie levels te weten: de basis, level één en level twee. We beginnen altijd met de basis en in overleg kunnen we verder met de levels. De lessen bestaan uit praktische handelingen die samen gaan met theoretische kennis

De basis lessen zijn vooral bedoeld om verdieping te zoeken, in een relatie of op individueel niveau. De lessen kunnen ook een mooie opstap of verdieping zijn op je huidige kennis of vaardigheden van massage geven. Let wel de lessen zijn geen complete basis voor een tantrisch masseur daarvoor is veel kennis nodig, ervaring en zelfontwikkeling maar het is wel een degelijke praktische basis.

De kosten van een totale privé trilogie bedraagt 510 euro daarvoor krijg je het begeleidende e-boek en de drie lessen van drie uur met twee personen wat neer komt op 85 euro per persoon per les van drie uur. Ook kan je een losse les boeken van 2.5 uur voor twee personen. De kosten van een losse les voor twee personen is 180 euro voor 2.5 uur les. In deze lessen zijn we met 3 personen en en ik zal de massage steeds voor doen op één van jullie. Mocht jullie voorkeur uitgaan dat ik een model gebruik en jullie mij steeds volgen in de massage komt het totaal bedrag van 3 lessen van 3 uur op 750 euro. Het voordeel om met een model te werken is dat de lessen veel intensiever en effectiever zijn. Jullie kunnen alles wat ik voor doe 1 op 1 volgen dan.

Voor een totaal beeld van de basislessen en de levels één en twee zie de visie van de Prana & Verbinding lessen. Om een beter beeld te hebben en om alvast wat theoretische kennis op te doen van mijn tantrische visie download het gratis e-boek via deze link.

Tantra & Shibari privé lessen

Ook is er de mogelijkheid om als koppel of gelegenheid stel Tantra & Shibari lessen te volgen. De basis van deze combinatie is altijd de leidende prana uit de tantra waarbij het touw van de shibari de bindende factor is. Prana flow massage of tantrische kennis of voorwerk is wel een pre bij deze vorm van bondage.

Shibari is een aloude Japanse bondage techniek en is ontstaan in de tijd dat er meer gevangenen waren dan gevangenissen in Japan. Men bond de gevangenen dusdanig vast dat ontsnappen kansloos was. Deze wijze van bondage is later uitgegroeid tot een kunst waarbij schoonheid van het knopen belangrijk was. Buiten de kunst heeft shibari ook andere kwaliteiten in zich en dat is het verleggen van grenzen op een zachte gecontroleerde manier. Door gebonden te worden maar ook door te binden kom je grenzen tegen op fysieke of emotionele gebieden. Shibari kan gaan van speels naar emotioneel bevrijdend, naar totale overgave en aanwezig zijn. Het is altijd anders en verrassend. Het kan gaan om pure passie, maar ook om emotionele ontlading. Alles mag er zijn, in een veilige en speelse setting.

De kosten een privé les Tantra en Shibari zijn 200 euro voor 3 uur les als koppel, met een model is de prijs 300 euro Meer informatie, achtergrond en visie over Tantra & Shibari kijk hier

Afspraken en planningen zijn te maken door te mailen naar johan@tantra-atma.nl of via dit formulier

 

Wil je graag telefonische informatie of heb je nog vragen bel o6 29064111

 

In liefde, licht en balans

Johan Raaimakers

www.tantra-atma.nl

 

About Johan Raaimakers