Blog

Prive “Tantra Prana Flow Massage Weekend”

In het weekend van 5, 6 en 7 oktober en 9, 10 en 11 november kan je weer tegen een speciale prijs een “Tantra Prana Flow Massage” ervaren. Je boekt een afspraak van twee uur waarvan 1.15 uur (75 minuten) Prana Flow Massage voor 75 euro. (vrouw of man)

De massage

De massage is een “Tantrische Prana Flow” massage, het is een ontdekkingstocht in vertrouwen en overgave, en het ervaren van de prana energie. Diepe ontspanning kan gevoeld worden tot versmelting in de energie van onvoorwaardelijke liefde en compassie. Het gevoel is moeilijk te omschrijven is meestal wat ik hoor na een massage daarom is de “Tantra Prana Flow” massage ook om te ervaren.

Dit weekend  speciaal voor ieder die dit wel eens zou willen ervaren voor een speciale prijs van 75 euro………. en je krijgt ook nog mijn boek “Wat tantra voor jou zou kunnen betekenen” gratis mee als cadeau voor jou vertrouwen.

Kijk op deze Link voor de beschikbare tijden en schrijf je hier in voor de afspraak. Je ontvangt daarna een mail als bevestiging. Voor vragen kan je mailen naar johan@tantra-atma.nl

De massages worden gegeven in mijn praktijk op de Johan Frisostraat 31 in st-Oedenrode bij Eindhoven.

Kom en ervaar…

Johan Raaimakers

www.tantra-atma.nl

About Johan Raaimakers