Blog

Massage weekend met Saarein of Dianne

Er staan weer vier nieuwe weekenden ingepland om een tantrische massage te ervaren met Saarein of Dianne. Saarein en Dianne zijn twee ervaren masseuses/tantrische boddy-workers. Die speciaal naar mijn praktijk komen voor diegene M/V die een diepere tantrische ervaring willen beleven door en met een vrouw.

Kom je voor een eerste keer dan is er de kennismaking prana flow massage en met die ervaring is er de mogelijkheid om later de diepte in te gaan opzoek naar een helende ervaring of de ervaring met het goddelijke (shiva-Shakti). Saarein en Dianne masseren solo en geven sessie van 1.5 uur in een afspraak van 2 uur voor 120 euro (langere afspraken in overleg). Vooraf is er thee en een gesprek over intentie en behoeften. Daarna is er de massage die dan de energie meekrijgt die op dat moment nodig is. Ook is er de mogelijkheid om een 4 handen of koppelmassage te ervaren met Johan en Saarein of Dianne. De kosten van de 4 handen massage zijn 200 euro voor 1.5 uur massage en een koppel massage 220 euro per koppel.

Energetisch therapie

Data massage weekenden

10-11-12 mei massage weekend met Saarein (VOL)

24-25-26 mei massage weekend met Dianne

28-29-30 juni massage weekend met Saarein

in optie 30-31 aug.-1 sept. massage weekend met Dianne

Afspraak inplannen

Vrije plaatsen om een afspraak in te plannen voor deze massage vind je op deze LINK en inschrijven kan dan door dit FORMULIER in te vullen.

Meer over Saarein:

Saarein Bodewes www.serenepraktijken.nl/

In 2005 ben ik begonnen met Hatha en Astanga yoga. Op dat moment vond ik het fijn om te doen, ik kon me alleen niet in de Yoga filosofie vinden omdat ik daar teveel dogma’s in tegenkom. Een paar jaar later ontdek ik Tantra en kom ik thuis. Tantra is voor mij een stroming vanuit het hart. Het ondersteunt je om het fysieke en het spirituele in het dagelijks leven te integreren. De uitdaging bij Tantra is dat alles wat je overkomt er volledig mag zijn. Tantra gaat niets uit de weg en daarom kan het best een uitdaging zijn om dit eerlijke pad te volgen.
In 2009 ga ik voor het eerst naar India, daar begint mijn grote liefde voor het land. Ik haat het ook, de viezigheid, de armoede en alle me-too ervaringen die je daar opdoet, toch besluit ik in 2011 voor langere tijd daar te blijven. Ik dompel me onder in de Yoga, Tantra en Ayurveda. Ik bezoek meerdere swami’s en goeroes en doe mijn eerste Yoga teacher training in Indore bij Paramanand Yoga; therapeutische yoga. In India krijg ik de indruk dat Yoga voor en door mannen is gemaakt en dat die strakke bewegingen mijn lichaam eerder vastzetten dan openen. Op het gebied van zelfzorg, daarmee bedoel ik dat je lief bent voor jezelf, dient zachtere yoga mij beter. Daarnaast dans ik graag en wil ook op alle mogelijke manieren expressie en ruimte geven aan wat er van binnen gebeurt.
In 2014 start ik met de Dru Yoga opleiding in Arnhem nadat ik een filmpje zie van een Energie blockage release. Dit zijn bewegingsreeksen die het lichaam op allerlei niveaus zuiveren van blokkades, ik ben direct verkocht! Ik geloof dat je met een gereinigd lichaam een instrument bent van het Goddelijke waardoor je je liefde kunt verspreiden. Deze vloeiende bewegingen brengen mij de souplesse en gronding die ik zoek; zacht én stevig. Tegelijkertijd begin ik aan Wielwerk, een studie die vanuit een sjamanistische basis opleidt tot alternatief psychotherapeut. Nu vallen alle puzzelstukjes ineen, alles wat ik ooit geleerd heb komt samen in het wiel, het levenswiel dat uit veel oude culturen word doorgegeven. Naast dat het me helpt oude ballast op te ruimen, geeft het me ook praktische tools over hoe je je ontwikkeld in overeenstemming met de natuur.
Het Sjamanisme brengt me naar andere bewustzijnstoestanden, onder andere door meditatie. Het maakt me bewust van de ruimte die we in mogen nemen om uit onze kleine beperkte zelf te komen. Tantra helpt mij om die weg te bewandelen naar volledige puurheid, authenticiteit en ook naar balans tussen werk, spirituele beoefening, ontspanning en plezier. Sjamanisme en Tantra zijn mijn grootste inspiratiebron en de verbindende factor in Serene Praktijken.
Mijn eindscriptie voor Wielwerk schrijf ik dan ook over Tantra, met als onderzoeksvraag: Hoe kun je als therapeut vanuit een tantrische benadering werken? Dat pas ik met alle liefde toe in mijn praktijk en het leven. Ik draag graag mijn steentje bij aan een mooiere wereld en heb zeker 15 jaar bewuste ervaring met ontwikkelingsprocessen. Ik ben er helemaal klaar voor om ook jou te begeleiden in deze boeiende reis. Ik ben me bewust van mijn eigen beperkingen en processen. Dit zorgt ervoor dat ik er open en liefdevol voor je kan zijn.
Meer over Dianne:

Dianne staat voor het zien van de dingen zoals ze werkelijk zijn.

Word wakker in je ware wilde natuur, want in het onverwachte ontstaat het eigene.

Mijn tantrische roods liggen in India, waarin ik voornamelijk geschoold ben in het gedachtengoed van Saraha, het directe ervaren van de waarheid door meditatie en bewust aanwezig zijn.

De aansluiting met mijn tantrische visie van verruiming van bewustzijn vond ik terug bij de Tantra Tempel in Varik bij Nirav Beej. Hier heb ik in twee mooie jaren vele persoonlijke tantrische sessies, koppelsessies en workshops mogen begeleiden.

In tantrische sessies, massages en workshops ben ik in contact met mijn Daikini Godin, Zij weet meer dan ik. Mijn lichaam volgt haar en ik volg mijn lichaam. Hierdoor word ik verwonderd, verrast en geraakt. Doordat ik geraakt word kan ik overstromen naar de ander, waardoor we samen in een tijdloze aanwezige zone terechtkomen. Hier wordt je allesomvattend, hier kom je thuis.

 

Tot ziens voor een sessie,
Johan
Saarein
Dianne
www.tantra-atma.nl
About Johan Raaimakers