Blog

Privé massage weekenden met Saarein of Chandra

Regelmatig komen Saarein & Chandra in mijn praktijk om tantrische massages te laten ervaren aan mannen of vrouwen. Saarein & Chandra zijn twee ervaren masseuses/tantrische body-workers die speciaal naar mijn praktijk komen voor diegene die een diepe tantrische ervaring willen ervaren door en met een vrouw.  Ook zijn in deze weekeinde koppel en 4 handen massages mogelijk met mij (Johan) en één van mijn vrouwelijke collega’s.  

17-18-19 januari (VOL) en 20-21-22 maart 2020: Dan geven Johan en/of Saarein  de privé winter flow massage. De winter is een tijd van rust, om contract te maken met jezelf en om naar binnen keren, daarom dit thema in het midden van onze winter. Rustige aardende en verwarmende aanrakingen en massage bewegingen. Geen tot weinig vuur elementen bevat deze winter massage maar is een moment van voelen en bezinnen van binnen uit. Heel het lichaam is in rust en vrede en een moment om contact te maken met jezelf. Die behoefte is er in de winter waarschijnlijk ook en daar mag je je aan overgeven. Als extra dit weekend zullen wij zorgen voor chocolade en warme chocolade melk, zo komen we de winter wel door. De massage is extra lang en duurt 2 uur in een afspraak van 2.5 uur en de kosten zijn 150 euro voor een single massage met Johan of Saarein. Een 4 handen massage met Johan en Saarein duurt 1.5 uur in een afspraak van 2 uur en kost 220 euro. Ook is de massage mogelijk als koppel massage, zij word gemasseerd door Johan en hij word gemasseerd door Saarein de kosten voor 1.5 uur massage is 120 euro per persoon en 2 uur massage 150 euro per persoon.

7 en 14 december en 4 en 5  januari Tantra  privé sessies met Chandra in Sint-Oedenrode.

Een sessie met Chandra is een lijfelijke beleving die doorwerkt op diepere onbewuste lagen in je Zijn. Oud zeer en stress, die in je lijf ergens zijn opgeslagen als spanning, blokkeren de vrije stroom van levensenergie. Door liefdevolle aanraking en een diep gevoel van ontspanning en welbevinden worden negatieve imprints overschreven met een nieuwe positieve ervaring.

Naast liefdevolle aanraking zijn beweging, geluid, ademhaling en bewuste aanwezigheid de tools waarmee Chandra je lijf laat spreken, om tot nieuwe inzichten en heling te komen. Chandra maakt intuïtief gebruik van diverse Tantrische massage technieken, stress release oefeningen, breathwork en ander bodywork.
Zo is elke sessie steeds een unieke ervaring, een ontdekkingstocht waarin jouw lijf steeds de richting bepaalt, en je behoeftes in het moment met 100% aandacht worden gevolgd. Allemaal in een veilige setting in de praktijkruimte van Johan in Sint Oedenrode. Een sessie van 2 uur bedraagt 150 €.

Je kunt Chandra ook boeken voor de volgende behandelingen: joni healing, joni mapping, joni de-armouring, lingam healing, lingam massage, anale de-armouring. Aan deze massages/behandelingen van Chandra gaat eerst een kennismaking massage aan vooraf.  Vraag daarvoor eerst een persoonlijk intake gesprek aan met Chandra. De kosten van deze sessies zijn 180 euro voor 2 uur.

Data alle massage weekenden

7 en 14 december privé massage met Chandra (ook koppel of 4 handen massage  mogelijk met Johan en Chandra)

4 en 5 januari privé massage met Chandra (ook koppel of 4 handen massage mogelijk met Johan en Chandra)

17 – 18 en 19 januari Privé winter flow massage met Johan en/of Saarein (VOL)

20-21-22 maart 2020: Privé winter flow massage weekend met Saarein

Afspraak inplannen

Vrije plaatsen om een afspraak in te plannen voor deze massage vind je op deze LINK en inschrijven kan dan via dit FORMULIER

Adres: Praktijk Tantra-Atma Johan Frisostraat 31 st-Oedenrode

Meer over Saarein:

Saarein Bodewes www.serenepraktijken.nl/

In 2005 ben ik begonnen met Hatha en Astanga yoga. Op dat moment vond ik het fijn om te doen, ik kon me alleen niet in de Yoga filosofie vinden omdat ik daar teveel dogma’s in tegenkom. Een paar jaar later ontdek ik Tantra en kom ik thuis. Tantra is voor mij een stroming vanuit het hart. Het ondersteunt je om het fysieke en het spirituele in het dagelijks leven te integreren. De uitdaging bij Tantra is dat alles wat je overkomt er volledig mag zijn. Tantra gaat niets uit de weg en daarom kan het best een uitdaging zijn om dit eerlijke pad te volgen.
In 2009 ga ik voor het eerst naar India, daar begint mijn grote liefde voor het land. Ik haat het ook, de viezigheid, de armoede en alle me-too ervaringen die je daar opdoet, toch besluit ik in 2011 voor langere tijd daar te blijven. Ik dompel me onder in de Yoga, Tantra en Ayurveda. Ik bezoek meerdere swami’s en goeroes en doe mijn eerste Yoga teacher training in Indore bij Paramanand Yoga; therapeutische yoga. In India krijg ik de indruk dat Yoga voor en door mannen is gemaakt en dat die strakke bewegingen mijn lichaam eerder vastzetten dan openen. Op het gebied van zelfzorg, daarmee bedoel ik dat je lief bent voor jezelf, dient zachtere yoga mij beter. Daarnaast dans ik graag en wil ook op alle mogelijke manieren expressie en ruimte geven aan wat er van binnen gebeurt.
In 2014 start ik met de Dru Yoga opleiding in Arnhem nadat ik een filmpje zie van een Energie blockage release. Dit zijn bewegingsreeksen die het lichaam op allerlei niveaus zuiveren van blokkades, ik ben direct verkocht! Ik geloof dat je met een gereinigd lichaam een instrument bent van het Goddelijke waardoor je je liefde kunt verspreiden. Deze vloeiende bewegingen brengen mij de souplesse en gronding die ik zoek; zacht én stevig. Tegelijkertijd begin ik aan Wielwerk, een studie die vanuit een sjamanistische basis opleidt tot alternatief psychotherapeut. Nu vallen alle puzzelstukjes ineen, alles wat ik ooit geleerd heb komt samen in het wiel, het levenswiel dat uit veel oude culturen word doorgegeven. Naast dat het me helpt oude ballast op te ruimen, geeft het me ook praktische tools over hoe je je ontwikkeld in overeenstemming met de natuur.
Het Sjamanisme brengt me naar andere bewustzijnstoestanden, onder andere door meditatie. Het maakt me bewust van de ruimte die we in mogen nemen om uit onze kleine beperkte zelf te komen. Tantra helpt mij om die weg te bewandelen naar volledige puurheid, authenticiteit en ook naar balans tussen werk, spirituele beoefening, ontspanning en plezier. Sjamanisme en Tantra zijn mijn grootste inspiratiebron en de verbindende factor in Serene Praktijken.
Mijn eindscriptie voor Wielwerk schrijf ik dan ook over Tantra, met als onderzoeksvraag: Hoe kun je als therapeut vanuit een tantrische benadering werken? Dat pas ik met alle liefde toe in mijn praktijk en het leven. Ik draag graag mijn steentje bij aan een mooiere wereld en heb zeker 15 jaar bewuste ervaring met ontwikkelingsprocessen. Ik ben er helemaal klaar voor om ook jou te begeleiden in deze boeiende reis. Ik ben me bewust van mijn eigen beperkingen en processen. Dit zorgt ervoor dat ik er open en liefdevol voor je kan zijn.
Meer over Chandra:

Chandra/Patricia Benjamins www.sadhaka.nl

Na jaren van samenwerking tussen Johan (Tantra-Atma) en Chandra bij o.a. cursus centrum Sadhaka in Frankrijk, komt Chandra nu ook voor periodes naar Nederland om  Tantra sessies aan te bieden.

Chandra is initiator van het cursuscentrum Sadhaka in Frankrijk, en een enthousiast beeldend docent en kunstenaar. Sinds 2005 verzorg ik elke zomer op vakantiecentrum en mijn thuishaven ‘Le Moulin’ in hartje Frankrijk met veel plezier en overgave Kunstweken in verschillende kunstdisciplines (schilderen, beeldhouwen, boetseren, mozaïek, linodruk, glas-in-lood en sieraden maken). Met mijn ex partner volg ik 15 jaar yogatrainingen op diverse plekken in de wereld. Tantra heeft daarin ons leven en relatie verdiept. Yoga, Tantra en Biodanza hebben mijn innerlijke ruimte vergroot om mij vrij in het leven en in mijn werk te kunnen bewegen en uitten. Sinds enkele jaren geef ik met regelmaat shakti-lessen rond vrouwelijk energiewerk binnen Tantra.

Je kunt Chandra ook boeken voor de volgende behandelingen: joni healing, joni mapping, joni de-armouring, lingam healing, lingam massage, anale de-armouring. Aan deze massages/behandelingen van Chandra gaat eerst een kennismaking massage aan vooraf.  Vraag daarvoor eerst een persoonlijk intake gesprek aan met Chandra.

Meer over Johan:

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Ik heb ervaringen opgedaan bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam. Ik volgde daar diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa. Ik werk regelmatig als gast body-worker op diverse evenementen en ik werk nauw samen met een collega uit München bij diverse cursussen en opleidingen waarbij “De Shift” een jaarlijks hoogtepunt is. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. De Tibetaanse tantra massage trilogie “Prana & Verbinding” en “De speeltuin van prana” en de “Tantra & Shibari” workshops zijn daar mooie voorbeelden van.

Tot ziens voor een sessie,
Johan
Saarein
www.tantra-atma.nl
20-21-22 maart 2020: Privé prana flow massage, kom je voor een eerste keer dan is er de kennismaking prana flow massage en met die ervaring is er de mogelijkheid om later de diepte in te gaan opzoek naar een helende ervaring of de ervaring met het goddelijke (shiva-Shakti). Saarein masseert solo en geeft sessies van 1.5 a 120 euro of 2 uur a 150 euro. Vooraf is er thee en een gesprek over intentie en behoeften. Daarna is er de massage die dan de energie meekrijgt die op dat moment nodig is.
About Johan Raaimakers