Blog

Privé massage weekenden met Chandra – Dianne

Buiten mijn eigen privé massages die te boeken zijn komen zo nu en dan Chandra of Dianne in mijn praktijk om tantrische massages te laten ervaren aan mannen of vrouwen. Chandra en Dianne zijn ervaren masseuses/tantrische body-workers die speciaal naar mijn praktijk komen voor diegene die een diepe tantrische ervaring/healing willen ervaren door en met een vrouw.  Ook zijn in deze weekeinde koppel en 4 handen massages mogelijk met Johan en één van mijn vrouwelijke collega’s. 

Chandra komt weer op 25 en 26 juni 2021,

kijk in de agenda voor de beschikbare tijden en meld je hier aan

Een sessie met Chandra is een lijfelijke beleving die doorwerkt op diepere onbewuste lagen in je Zijn. Oud zeer en stress, die in je lijf ergens zijn opgeslagen als spanning, blokkeren de vrije stroom van levensenergie. Door liefdevolle aanraking en een diep gevoel van ontspanning en welbevinden worden negatieve imprints overschreven met een nieuwe positieve ervaring.

Naast liefdevolle aanraking zijn beweging, geluid, ademhaling en bewuste aanwezigheid de tools waarmee Chandra je lijf laat spreken, om tot nieuwe inzichten en heling te komen. Chandra maakt intuïtief gebruik van diverse Tantrische massage technieken, stress release oefeningen, breathwork en ander bodywork.
Zo is elke sessie steeds een unieke ervaring, een ontdekkingstocht waarin jouw lijf steeds de richting bepaalt, en je behoeftes in het moment met 100% aandacht worden gevolgd. Allemaal in een veilige setting in de praktijkruimte van Johan in Sint Oedenrode. Een sessie van 2 uur bedraagt 180 euro. Je kunt Chandra ook boeken voor de volgende behandelingen: yoni healing, yoni mapping, yoni de-armouring, lingam healing, lingam en prostaat massage. Aan deze massages/behandelingen van Chandra gaat eerst een kennismaking massage aan vooraf.  Vraag daarvoor eerst een persoonlijk intake gesprek aan met Chandra. De kosten van deze sessies zijn 190 euro voor 2 uur in een afspraak van 3 uur. (scrol verder omlaag voor meer info. over Chandra)

 

Afspraak inplannen: Vrije plaatsen om een afspraak in te plannen voor deze massage met Chandra vind je op deze LINK en inschrijven kan dan via dit FORMULIER Adres: Praktijk Tantra-Atma Johan Frisostraat 31 st-Oedenrode. Voor vragen bel Johan 0629064111 of mail http://johan@tantra-atma.nl

Dianne komt weer op 26-27-28 maart VOL

kijk in de agenda voor de beschikbare tijden en meld je hier aan

Meer over Dianne:

Dianne ofwel Maha Mudra dat wat staat voor het zien van de dingen zoals ze werkelijk zijn.

“Word wakker in je ware wilde natuur, want in het onverwachte ontstaat het eigene”

Mijn tantrische roots liggen in India, waarin ik voornamelijk geschoold ben in het gedachtegoed van Saraha, het directe ervaren van de waarheid door meditatie en bewust aanwezig zijn. De aansluiting met mijn tantrische visie van verruiming van bewustzijn vond ik terug bij de Tantra Tempel in Varik bij Nirav Beej. Hier heb ik in twee mooie jaren vele persoonlijke tantrische sessies, koppelsessies en workshops mogen begeleiden. In tantrische sessies, massages en workshops ben ik in contact met mijn Daikini Godin, Zij weet meer dan ik. Mijn lichaam volgt haar en ik volg mijn lichaam, Hierdoor word ik verwonderd, verrast en geraakt. Doordat ik geraakt word kan ik overstromen naar de ander, waardoor we samen in een tijdloze aanwezige zone terechtkomen. Hier wordt je allesomvattend, hier kom je thuis.

Kosten voor een tantra massage met Dianne 2 uur massage in een afspraak van 2.5 tot 3 uur voor 180 euro.

Afspraak inplannen: Vrije plaatsen om een afspraak in te plannen voor deze massage met Dianne vind je op deze LINK en inschrijven kan dan via dit FORMULIER Adres: Praktijk Tantra-Atma Johan Frisostraat 31 st-Oedenrode. Voor vragen bel Johan 0629064111 of mail http://johan@tantra-atma.nl

Meer over Johan:

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Ik heb ervaringen opgedaan bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam. Ik volgde daar diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa. Ik werk regelmatig als gast body-worker op diverse evenementen en ik werk nauw samen met een collega uit München bij diverse cursussen en opleidingen waarbij “De Shift” een jaarlijks hoogtepunt is. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. De Tibetaanse tantra massage trilogie “Prana & Verbinding” en “De speeltuin van prana” en de “Tantra & Shibari” workshops zijn daar mooie voorbeelden van.

  • Een massage/sessie afspraak M/V maken met Johan kan via dit formulier
  • Voor een beschikbare plek kan je in mijn agenda kijken
Meer over Chandra:

Chandra/Patricia Benjamins www.sadhaka.nl

Chandra Nanda Dasi is een toegewijde tantrika die haar leven in het teken stelt van haar persoonlijke awakening. Elke ziel zoekt zijn weg terug naar de bron. Elk mens heeft daarbij zijn eigen weg te gaan, is uniek, maakt keuzes, ervaart, valt en staat weer op. Alleen door zelfonderzoek en introspectie kunnen we groeien naar een leven in vrijheid. Deel te maken van een klein stukje van jou weg naar een verruimder bewustzijn betekent daarbij voor haar een voorrecht en godsgeschenk.

In haar sessies gebruikt zij lichaamscontact om de hormoonspiegels in evenwicht te brengen en de natuurlijke genezende krachten van het lichaam te ondersteunen. Dit doet zij door samen met jou te ademen, bewegen, en gebruikt zij geluid en aanraking om spanningen die in het lichaam zijn opgeslagen los te laten. “Eigenlijk doe ik niets, behalve volledig, bewust, liefdevol en oordeelloos aanwezig zijn bij jou en meebewegen met wat er is in het moment. Er is geen doel of plan. Het lichaam weet zelf heel goed wat het aankan en wil loslaten. Ik fungeer als spiegel, klankbord en katalysator om dit proces van loslaten en vertrouwen met je in te gaan. Een heilige ruimte waar we intunen op de goddelijke bron die ons verbindt. Om dat wat onbewust in jou aanwezig is naar het bewustzijn te halen. Heling via het lichaam in plaats van via het hoofd. Elke sessie is daarbij weer anders en uniek. Samen kunnen we ons verwonderen over de taal van het lijf, van wat we zolang vastgehouden hebben en ons niet meer dient, en de eenvoud van het loslaten als het eenmaal helemaal gezien en gevoeld is. De intelligentie die in onze cellen ligt opgeslagen en de wijze kennis die in ons allen aanwezig is, als we maar durven te vertrouwen en over te geven. Resoneert dit met jou, dan nodig ik je graag uit in de tempel”.

Na jarenlang het Tantra pad met haar voormalige partner en Tantra docent Wim Molinello samen bewandeld en onderzocht te hebben, waarbij de shakti en sensuele vrouw langzaam ontwaakte in haar, besluit zij in 2018 dat het tijd is haar passie en persoonlijke pad krachtig neer te zetten, te gaan delen en actief uit te dragen. Chandra is opgeleid door de Zweedse Tantra therapeut en Tantra facilitator Lin Holmquist tot Tantra therapeut en als dakini ingewijd in de heilige tempelkunsten. Zij volgde een Tantra massage master opleiding bij House of Tantra in Warschau. Chandra geeft nu individuele Tantra sessies in Nederland en Frankrijk. Zij biedt oa Tantra massages als middel voor persoonlijke en spirituele groei en heling, Joni mapping, (dearmouring) massage en healing; Lingam healing en massage voor seksuele heling.

Samen met Wim Molinello en Tantra masseur Johan Raaijmakers verzorgt zij sinds jaren de Tantra Kennismakingsweekenden en Verdiepingsweekenden Prana en verbinding in Nederland en nieuw: het Shiva-shakti weekend Secret sexuality. Zij is gastvrouw en faciliteert met Wim het Sadhaka Tantra Festival in haar cursuscentrum Frankrijk.

Saarein zit voorlopig vol
Saarein geeft met veel liefdevolle aandacht Tantra massages die een sterk helende uitwerking hebben op zowel het fysieke lichaam als het emotionele en energetisch lichaam. Het ruimt oud zeer op, heft energie blokkades op en laad je op. Saarein heeft een sterk spirituele practice en tilt je graag op uit de beperkte dualiteit naar de eenheid waar je thuis kunt komen in jezelf. Hier kun je het gevoel van onvoorwaardelijke liefde, bliss en een diepe rust ervaren. In de winter geeft ze de Winterflow massage. Een diep aardende en koesterende ervaring waarin je je lichaam en geest weer afstemt op het ritme van de aarde. Als je ergens anders behoefte aan hebt vraag haar gerust, als therapeut en yogadocent is ze gespecialiseerd in het werken met de elementen, chakra’s, kosha’s en op andere vlakken. Wat ze van jou nodig heeft is overgave en een verlangen naar groei, eenheid, bevrijding of wat jou het diepste raakt. Ze werkt vanuit haar hart en stemt zich op een diep niveau af op wie jij werkelijk bent.
De Winter flow massage is een van haar specialiteiten die ze zelf ontwikkeld heeft waarmee ze je kan helpen aarden. Met langzame bewegingen en stevig afgewisseld met zacht helpt ze je om weer af te stemmen op de frequentie van moeder aarde. Deze massage is geschikt voor HSP, burn-out, vrouwen rond hun (pre) menstruele periode en verder voor iedereen die meer in zijn of haar basis wilt zakken.
Wil je nog meer de verdieping in dan is er de mogelijkheid voor een Kashmiri massage. Dit is een zeer gevorderde massage waarbij er van de ontvanger een bepaalde mate van gezondheid en lichamelijke flexibiliteit gevraagd word. Ervaring in lichaamswerk is vereist. Dit omdat je in verschillende houdingen ligt en het anders niet zo’n plezierige ervaring zal worden. Ik heb hem geleerd uit de traditie van Daniel Odier en daar zit behoorlijk veel pit en vuur in dus als je op zoek bent naar een zachte massage, raad ik deze niet aan. De Kashmiri massage is behoorlijk intiem, sensueel en dynamisch zonder dat daar seksuele handelingen aan te pas komen. Er is veel lichaamscontact. Transformatie op diep niveau waarin ook op seksueel niveau heling plaats vind. Deze massage is gericht op het volledig ontwaken van je energie/levenskracht. Als je een diepe ja in jezelf voelt en er is een wederzijdse klik van beide kanten, dan neemt Saarein je graag mee op dit transformerende avontuur. Deze massage word nooit bij de eerste keer uitgevoerd, het is belangrijk dat je energie vrijelijk kan stromen. Als dat nog niet het geval is, is het aan te raden eerst een aantal Tantra flow massages te ontvangen waarbij Saarein zich zal richten op de-armouring en drukpunten. Dit is nodig om oude ballast op te ruimen zodat je energie flow op gang kan komen (scrol verder omlaag voor meer info. over Saarein)
Prijzen Saarein: 
Tantra flow massage of Winter flow € 170 voor 2 uur in een afspraak van 3 uur, Kashmiri massage € 300 voor 3 uur in een afspraak van 4 uur  (inclusief voorgesprek, oefeningen en massage)

Meer over Saarein:

Saarein Bodewes www.serenepraktijken.nl/

In 2005 ben ik begonnen met Hatha en Astanga yoga. Op dat moment vond ik het fijn om te doen, ik kon me alleen niet in de Yoga filosofie vinden omdat ik daar teveel dogma’s in tegenkom. Een paar jaar later ontdek ik Tantra en kom ik thuis. Tantra is voor mij een stroming vanuit het hart. Het ondersteunt je om het fysieke en het spirituele in het dagelijks leven te integreren. De uitdaging bij Tantra is dat alles wat je overkomt er volledig mag zijn. Tantra gaat niets uit de weg en daarom kan het best een uitdaging zijn om dit eerlijke pad te volgen.
In 2009 ga ik voor het eerst naar India, daar begint mijn grote liefde voor het land. Ik haat het ook, de viezigheid, de armoede en alle me-too ervaringen die je daar opdoet, toch besluit ik in 2011 voor langere tijd daar te blijven. Ik dompel me onder in de Yoga, Tantra en Ayurveda. Ik bezoek meerdere swami’s en goeroes en doe mijn eerste Yoga teacher training in Indore bij Paramanand Yoga; therapeutische yoga. In India krijg ik de indruk dat Yoga voor en door mannen is gemaakt en dat die strakke bewegingen mijn lichaam eerder vastzetten dan openen. Op het gebied van zelfzorg, daarmee bedoel ik dat je lief bent voor jezelf, dient zachtere yoga mij beter. Daarnaast dans ik graag en wil ook op alle mogelijke manieren expressie en ruimte geven aan wat er van binnen gebeurt.
In 2014 start ik met de Dru Yoga opleiding in Arnhem nadat ik een filmpje zie van een Energie blockage release. Dit zijn bewegingsreeksen die het lichaam op allerlei niveaus zuiveren van blokkades, ik ben direct verkocht! Ik geloof dat je met een gereinigd lichaam een instrument bent van het Goddelijke waardoor je je liefde kunt verspreiden. Deze vloeiende bewegingen brengen mij de souplesse en gronding die ik zoek; zacht én stevig. Tegelijkertijd begin ik aan Wielwerk, een studie die vanuit een sjamanistische basis opleidt tot alternatief psychotherapeut. Nu vallen alle puzzelstukjes ineen, alles wat ik ooit geleerd heb komt samen in het wiel, het levenswiel dat uit veel oude culturen word doorgegeven. Naast dat het me helpt oude ballast op te ruimen, geeft het me ook praktische tools over hoe je je ontwikkeld in overeenstemming met de natuur.
Het Sjamanisme brengt me naar andere bewustzijnstoestanden, onder andere door meditatie. Het maakt me bewust van de ruimte die we in mogen nemen om uit onze kleine beperkte zelf te komen. Tantra helpt mij om die weg te bewandelen naar volledige puurheid, authenticiteit en ook naar balans tussen werk, spirituele beoefening, ontspanning en plezier. Sjamanisme en Tantra zijn mijn grootste inspiratiebron en de verbindende factor in Serene Praktijken.
Mijn eindscriptie voor Wielwerk schrijf ik dan ook over Tantra, met als onderzoeksvraag: Hoe kun je als therapeut vanuit een tantrische benadering werken? Dat pas ik met alle liefde toe in mijn praktijk en het leven. Ik draag graag mijn steentje bij aan een mooiere wereld en heb zeker 15 jaar bewuste ervaring met ontwikkelingsprocessen. Ik ben er helemaal klaar voor om ook jou te begeleiden in deze boeiende reis. Ik ben me bewust van mijn eigen beperkingen en processen. Dit zorgt ervoor dat ik er open en liefdevol voor je kan zijn.
About Johan Raaimakers