Blog

Massage weekend met Saarein of Dianne

Er staat nog 1 weekend ingepland om een tantrische massage te ervaren met Saarein of Dianne. Saarein en Dianne zijn twee ervaren masseuses/tantrische boddy-workers. Die speciaal naar mijn praktijk komen voor diegene M/V die een diepere tantrische ervaring willen beleven door en met een vrouw.

Kom je voor een eerste keer dan is er de kennismaking prana flow massage en met die ervaring is er de mogelijkheid om later de diepte in te gaan opzoek naar een helende ervaring of de ervaring met het goddelijke (shiva-Shakti). Saarein en Dianne masseren solo en geven sessie van 1.5 uur in een afspraak van 2 uur voor 120 euro (langere afspraken in overleg). Vooraf is er thee en een gesprek over intentie en behoeften. Daarna is er de massage die dan de energie meekrijgt die op dat moment nodig is. Ook is er de mogelijkheid om een 4 handen of koppelmassage te ervaren met Johan en Saarein of Dianne. De kosten van de 4 handen massage zijn 200 euro voor 1.5 uur massage en een koppel massage 220 euro per koppel.

Energetisch therapie

Data massage weekenden

28-29-30 juni massage weekend met Saarein

Afspraak inplannen

Vrije plaatsen om een afspraak in te plannen voor deze massage vind je op deze LINK en inschrijven kan dan via dit FORMULIER

 

Meer over Saarein:

Saarein Bodewes www.serenepraktijken.nl/

In 2005 ben ik begonnen met Hatha en Astanga yoga. Op dat moment vond ik het fijn om te doen, ik kon me alleen niet in de Yoga filosofie vinden omdat ik daar teveel dogma’s in tegenkom. Een paar jaar later ontdek ik Tantra en kom ik thuis. Tantra is voor mij een stroming vanuit het hart. Het ondersteunt je om het fysieke en het spirituele in het dagelijks leven te integreren. De uitdaging bij Tantra is dat alles wat je overkomt er volledig mag zijn. Tantra gaat niets uit de weg en daarom kan het best een uitdaging zijn om dit eerlijke pad te volgen.
In 2009 ga ik voor het eerst naar India, daar begint mijn grote liefde voor het land. Ik haat het ook, de viezigheid, de armoede en alle me-too ervaringen die je daar opdoet, toch besluit ik in 2011 voor langere tijd daar te blijven. Ik dompel me onder in de Yoga, Tantra en Ayurveda. Ik bezoek meerdere swami’s en goeroes en doe mijn eerste Yoga teacher training in Indore bij Paramanand Yoga; therapeutische yoga. In India krijg ik de indruk dat Yoga voor en door mannen is gemaakt en dat die strakke bewegingen mijn lichaam eerder vastzetten dan openen. Op het gebied van zelfzorg, daarmee bedoel ik dat je lief bent voor jezelf, dient zachtere yoga mij beter. Daarnaast dans ik graag en wil ook op alle mogelijke manieren expressie en ruimte geven aan wat er van binnen gebeurt.
In 2014 start ik met de Dru Yoga opleiding in Arnhem nadat ik een filmpje zie van een Energie blockage release. Dit zijn bewegingsreeksen die het lichaam op allerlei niveaus zuiveren van blokkades, ik ben direct verkocht! Ik geloof dat je met een gereinigd lichaam een instrument bent van het Goddelijke waardoor je je liefde kunt verspreiden. Deze vloeiende bewegingen brengen mij de souplesse en gronding die ik zoek; zacht én stevig. Tegelijkertijd begin ik aan Wielwerk, een studie die vanuit een sjamanistische basis opleidt tot alternatief psychotherapeut. Nu vallen alle puzzelstukjes ineen, alles wat ik ooit geleerd heb komt samen in het wiel, het levenswiel dat uit veel oude culturen word doorgegeven. Naast dat het me helpt oude ballast op te ruimen, geeft het me ook praktische tools over hoe je je ontwikkeld in overeenstemming met de natuur.
Het Sjamanisme brengt me naar andere bewustzijnstoestanden, onder andere door meditatie. Het maakt me bewust van de ruimte die we in mogen nemen om uit onze kleine beperkte zelf te komen. Tantra helpt mij om die weg te bewandelen naar volledige puurheid, authenticiteit en ook naar balans tussen werk, spirituele beoefening, ontspanning en plezier. Sjamanisme en Tantra zijn mijn grootste inspiratiebron en de verbindende factor in Serene Praktijken.
Mijn eindscriptie voor Wielwerk schrijf ik dan ook over Tantra, met als onderzoeksvraag: Hoe kun je als therapeut vanuit een tantrische benadering werken? Dat pas ik met alle liefde toe in mijn praktijk en het leven. Ik draag graag mijn steentje bij aan een mooiere wereld en heb zeker 15 jaar bewuste ervaring met ontwikkelingsprocessen. Ik ben er helemaal klaar voor om ook jou te begeleiden in deze boeiende reis. Ik ben me bewust van mijn eigen beperkingen en processen. Dit zorgt ervoor dat ik er open en liefdevol voor je kan zijn.
Meer over Dianne:

Exploring the unknown and the mysteries of live

Mijn eerste tantrische ervaring was rond een jaar of acht tijdens de muzieklessen van mijn oma.
Zij had samen met mijn opa een eigen muziekschool en leerde mij op deze jonge leeftijd een voor mij belangrijke les. Deze les was dat je de muziek moet worden voordat je deze gaat spelen. Het gaat om het onderdompelen in de ervaring. Zo zette zij mij de eerste twee jaren onder de piano voordat ik deze mocht bespelen.
Dit warme klankbad, deze overgave aan de muziek staat aan de basis van mijn tantrische pad en neem ik mee in de ‘reizen’ die ik met de mensen maak.
Later rond een jaar of 25 ontmoette ik een dans en performer teacher die mij een eenzelfde ‘tantrische’ les  leerde. Het onderdompelen in de muziek vertaalde zij naar het lichaam. Bij haar ontdekte ik dat de danser actief moet wachten totdat de beweging zich vanbinnen uit roert om vervolgens die te volgen met mijn hele hart en wezen. Haar lessen waren gebaseerd op het duiken in het onbekende.. want in het onverwachte ontstaat het eigene…!
Opnieuw had ik de ervaring van de totale onderdompeling. Haar lessen waren intiem, open, kwetsbaar en er was no escape..
Rond de leeftijd van veertig maakte ik een lange reis naar India. Gedurende een paar maanden werd ik op mijn spirituele zoektocht begeleid door een Indiase tantra meester. Door middel van meditatie, vasten, mantra’s, krya yoga en aanraking maakte ik mijn  reis naar binnen en ging ik open voor zowel ‘hemel als aarde’ . Na vele jaren kwam ik thuis net zoals onder de piano van mijn oma.

Daarna was de tijd  voor mij rijp om te gaan delen. In eerste instantie bij de TantraTempel van Nirav Beej en later in mijn eigen praktijk. Als gids neem ik je mee naar ‘the unknown’. Een duik into the mysteries of life. Hierbinnen maak jij jouw unieke reis en sta  ik aan de zijlijn om je te begeleiden. Mijn ‘aanpak’ is aandachtig en eigen, een mix tussen rauw en liefelijk. Door middel van aanraking, klank, beweging, technieken uit de de-armouring en de trantrische Kum Nye massage nodig ik je uit om jezelf in alle vrijheid, speelsheid en onschuld te openen en te ontmoeten wat klopt voor jou.
Op een eigenzinnige manier en zonder van te voren opgezet plan open ik het veld en weet ik intuïtief waar ik wezen moet. Binnen deze veilige open space kan jij je eigen lichaam achterna gaan en volgen wat klopt voor jou..!

Tot ziens voor een sessie,
Johan
Saarein
Dianne
www.tantra-atma.nl
About Johan Raaimakers