Blog

Prive “Tantra Prana-Flow Massage Weekend”

Vrijdag 11 en zaterdag 12  januari (nog 1 plek vrij) is er weer een speciaal “prana flow massage weekend” met Johan en/of Saarein. Tegen een speciale prijs bieden we deze massage aan in diverse vormen.

  • Als single solo massage met Johan of Saarein als masseur
  • Als 4 handen massage met Johan en Saarein
  • Als koppel massage waar je als koppel word gemasseerd in dezelfde ruimte zij door Johan en hij door Saarein (mag ook omgekeerd zijn)

De massage

De massage is een “Tantrische Prana-Flow” massage, dit is een energetische massage gericht op de prana (levensenergie) met heel veel aandacht en contact waarbij een zeer diepe ontspanning gevoeld kan worden tot versmelting in de energie van onvoorwaardelijke liefde en compassie. Herfst en winter zijn de tijden om even weer naar binnen te keren om een diep contact te ervaren met jezelf en los te laten wat je niet meer dient. In de massage wordt jouw energie opgewekt en verdeeld waardoor de energie samenvalt met de stilte en de ruimte van ons universum en het zijn.

Dit weekend  is speciaal voor ieder die dit wel eens zou willen ervaren als koppel, solo of met 4 handen.

De prijzen zijn als volgt:

  • – Solo Single massage met Johan of Saarein, afspraak van 2 uur waarvan 75 minuten massage voor 75 euro
  • – 4 handen massage met Johan en Saarein, afspraak van 2 uur waarvan 75 minuten massage voor 140 euro
  • – Koppelmassage met Johan en Saarein 2 uur afspraak waarvan 75 minuten massage 75 euro per persoon

Wil je de massagetijd verlengen kan dat bij een afspraak als koppel of 4 handen massage (prijs en tijden in overleg)

Na de massage krijgt je ook nog mijn boek “Wat tantra voor jou zou kunnen betekenen” gratis mee als cadeau voor jou vertrouwen.

Voor een afspraak klik op deze Link voor de beschikbare tijden en schrijf je hier in voor de afspraak. De massages worden gegeven in de praktijk op de Johan Frisostraat 31 in st-Oedenrode.

Na je aanmeldingen ontvangt je altijd een mail als bevestiging. Voor vragen kan je mailen naar johan@tantra-atma.nl

Wie zijn wij

Johan Raaimakers

Tantristisch masseur en coach in de Tibetaanse Boeddhistische stroming Kum Nye.

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (vipassana en tenang). Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Ik heb ervaringen opgedaan bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam. Ik volgde daar diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa. Ik werk regelmatig als gast body-worker op diverse evenementen en ik werk nauw samen met een collega uit München bij diverse cursussen en opleidingen waarbij “De Shift” een jaarlijks hoogtepunt is. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. De Tibetaanse tantra massage trilogie “Prana & Verbinding” en “De speeltuin van prana” en de “Tantra & Shibari” workshops zijn daar mooie voorbeelden van. Ook organiseer ik samen met collega’s diverse weekeinde met diverse thema’s weekenden in het voor- en najaar.

Johan Raaimakers

Saarein Bodewes

In 2005 ben ik begonnen met Hatha en Astanga yoga. Op dat moment vond ik het fijn om te doen, ik kon me alleen niet in de Yoga filosofie vinden omdat ik daar teveel dogma’s in tegenkom. Een paar jaar later ontdek ik Tantra en kom ik thuis. Tantra is voor mij een stroming vanuit het hart. Het ondersteunt je om het fysieke en het spirituele in het dagelijks leven te integreren. De uitdaging bij Tantra is dat alles wat je overkomt er volledig mag zijn. Tantra gaat niets uit de weg en daarom kan het best een uitdaging zijn om dit eerlijke pad te volgen.
In 2009 ga ik voor het eerst naar India, daar begint mijn grote liefde voor het land. Ik haat het ook, de viezigheid, de armoede en alle me-too ervaringen die je daar opdoet, toch besluit ik in 2011 voor langere tijd daar te blijven. Ik dompel me onder in de Yoga, Tantra en Ayurveda. Ik bezoek meerdere swami’s en goeroes en doe mijn eerste Yoga teacher training in Indore bij Paramanand Yoga; therapeutische yoga. In India krijg ik de indruk dat Yoga voor en door mannen is gemaakt en dat die strakke bewegingen mijn lichaam eerder vastzetten dan openen. Op het gebied van zelfzorg, daarmee bedoel ik dat je lief bent voor jezelf, dient zachtere yoga mij beter. Daarnaast dans ik graag en wil ook op alle mogelijke manieren expressie en ruimte geven aan wat er van binnen gebeurt.
In 2014 start ik met de Dru Yoga opleiding in Arnhem nadat ik een filmpje zie van een Energie blockage release. Dit zijn bewegingsreeksen die het lichaam op allerlei niveaus zuiveren van blokkades, ik ben direct verkocht! Ik geloof dat je met een gereinigd lichaam een instrument bent van het Goddelijke waardoor je je liefde kunt verspreiden. Deze vloeiende bewegingen brengen mij de souplesse en gronding die ik zoek; zacht én stevig.
Tegelijkertijd begin ik aan Wielwerk, een studie die vanuit een sjamanistische basis opleidt tot alternatief psychotherapeut. Nu vallen alle puzzelstukjes ineen, alles wat ik ooit geleerd heb komt samen in het wiel, het levenswiel dat uit veel oude culturen word doorgegeven. Naast dat het me helpt oude ballast op te ruimen, geeft het me ook praktische tools over hoe je je ontwikkeld in overeenstemming met de natuur.
Het Sjamanisme brengt me naar andere bewustzijnstoestanden, onder andere door meditatie. Het maakt me bewust van de ruimte die we in mogen nemen om uit onze kleine beperkte zelf te komen. Tantra helpt mij om die weg te bewandelen naar volledige puurheid, authenticiteit en ook naar balans tussen werk, spirituele beoefening, ontspanning en plezier. Sjamanisme en Tantra zijn mijn grootste inspiratiebron en de verbindende factor in Serene Praktijken.
Mijn eindscriptie voor Wielwerk schrijf ik dan ook over Tantra, met als onderzoeksvraag: Hoe kun je als therapeut vanuit een tantrische benadering werken? Dat pas ik met alle liefde toe in mijn praktijk en het leven.
Ik draag graag mijn steentje bij aan een mooiere wereld en heb zeker 15 jaar bewuste ervaring met ontwikkelingsprocessen. Ik ben er helemaal klaar voor om ook jou te begeleiden in deze boeiende reis. Ik ben me bewust van mijn eigen beperkingen en processen. Dit zorgt ervoor dat ik er open en liefdevol voor je kan zijn.
Saarein Bodewes

Kom en ervaar…

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl

Saarein Bodewes www.serenepraktijken.nl

 

 

About Johan Raaimakers