Johan Raaimakers

Tantra masseur

Mijn naam is Johan Raaimakers, tantra masseur in de Tibetaanse Boeddhistische stroming. Door middel van verschillende massagetechnieken streef ik er naar lichaam en geest in balans te brengen.

Opleiding

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die heeft geleid tot de kennis en ervaring van nu. Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda.
Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk, theorie, yoga en meditatie. Ik heb er geleerd en ervaren over de diepgaande werking die een massage kan hebben op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn.

Ervaring en verdere ontwikkeling

Massagetechnieken als Sveda-, Vedische en prana flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde “het brengen van balans”. Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in de Oosterse en Tibetaanse tradities en visies. Ik assisteerde bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam en volgde daar ook diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en werk ik nauw samen met diverse binnen en buitenlandse collega in diverse tantrische disciplines en visies.

Meer lezen over ‘Tantra Massage in Theorie” klik hier

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht/data workshop

  Uw ervaring in tantra

  privacy verklaring