Nacht v/d Phoenix Tempel

“De nacht van de Phoenix-tempel”

Datum nog niet bekend

In de heilige seksualiteitstradities wordt orgastische kracht erkend als de energie van de bron die zich manifesteert door ons individuele bestaan. Zijn essentie is het oervuur ​​van het universum, de kosmische scheppingskracht die creëert sterren en sterrenstelsels. Vuur dat leven geeft en ons doet ontwaken bewustzijn. Het vuur, dat alles verbrandt en zuivert wat oud en oud is stijf.

Deze vurige kracht brengt passie, vreugde en overvloed in ons leven. Het geeft de kracht om onze verlangens te vervullen en onze realiteit te manifesteren. Eenmaal geactiveerd en ontwaakt in ons lichaam, wordt het de universele brandstof voor onze persoonlijke groei, expansie en zelfrealisatie.

Nacht v/d Phoenix Tempel

“House of Tantra” heeft al vele jaren een mogelijkheid gecreëerd om ons te verkennen seksuele energie op een veilige en bewuste manier. Het openen van de tempelruimte van hoog vibrerende verbindingen met de bedoeling om het hart te versmelten, bewustzijn en energie in één. Waar we diep contact mee kunnen maken onszelf en met anderen binnen de heilige mandala.

Alle aspecten van de mandala worden meestal eerst aangeroepen vanuit de subtiele, hoog vibrerende energieën die verbonden zijn met het hart en bewustzijn. Dan gaan we geleidelijk afdalen naar de diepere niveaus van het lichaam, om samen te smelten met het oer kracht in de lagere chakra’s. Dan weer het verhogen van deze kracht naar integreren met hogere niveaus.

Deze tempelavond begint met een kring en dans die het heilige openen ruimte. Tijdens de viering kunnen we ontmoetingen beleven met mensen die met ons resoneren op een dieper niveau dan in het alledaagse omstandigheden. We zullen de stem van het hart en intuïtie volgen, in overeenstemming met vooraf vastgestelde grenzen en behoeften. Verkenning van verbindingen in de hoogvibrerende tempel schept de mogelijkheid van het manifesteren van onze intenties en verlangens.

Het evenement is een uitnodiging om onze levenskracht dieper te verbinden met ons hart en zielsdoel. Om vrijheid en expansie te ervaren. We nodigen mensen uit die geïnteresseerd zijn in het universele – spirituele aspect van onze seksualiteit.