Massage therapie

Tantra is de oplossing

Heb jij interesse in een ontspannende en prettige massage therapie? Bespreek dan de mogelijkheden in therapie door bij Tantra-Atma. Je vindt mijn studio in Sint Oedenrode. Wie ik ben? Johan Raaimakers, tantristisch masseur met al vele jaren ervaring. Mijn massage is gebaseerd op Tibetaanse Boeddhistische tantra. Deze liefdevolle leer heeft balans centraal staan. Zowel in balans komen als het in balans blijven. Voor je lichaam én je geest. Elk mens ervaart namelijk wel eens blokkades. Narigheid. Twijfels. Onzekerheid. En pijn. Fysiek, maar ook zeker mentaal en emotioneel. Ik haal die blokkades graag bij je weg middels een heerlijke massage therapie.

Hoe ziet mijn massage therapie eruit?

Ieder mens is anders. Dat gegeven versta ik als geen ander als masseur. Elk lichaam is anders. Iedereen heeft andere grenzen. En andere gevoelens. Ik stem samen met jou zorgvuldig af welke therapie het meest geschikt is voor jou. Er zijn namelijk veel verschillende soorten massages. Eerst bepalen we de hoeveelheid ontvangers. Wil je alleen behandeld worden? Of heb je behoefte aan relatietherapie? Bij Tantra-Atma kan het allemaal. Zodra we vast hebben gesteld voor wie de massage bedoeld is, gaan we achterhalen wat de reden is. Voel je blokkades? Op welk gebied? Fysiek of emotioneel? Naar aanleiding van die antwoorden kiezen we een soort massage uit. De energieopwekkende Sveda massage bijvoorbeeld. Deze wordt ook wel gezien als voorbereidende behandeling op de ware tantra therapie. Mag het een stukje diepgaander? Kies dan voor de Kashmir of Deblocking massage. Wat je ook kiest, je geeft altijd zelf je grenzen aan. Welke therapie je ook kiest.

Wat voor soort massage therapie past het best bij u?

In de tantra vind je vele verschillende massages. Hoewel ze qua sterkte, intimiteit en focus kunnen verschillen, zijn alle massages gebaseerd op het vinden en behouden van balans. Merk jij enige disbalans in je leven? Kies dan voor een vorm van massage therapie door mij. Ik verlicht jouw lichaam en geest graag van eventuele blokkades. Als er sprake is van onbalans heeft het Boeddhisme het over drie vergiften, te weten:

  • Aversie
  • Begeerte
  • Onwetendheid

Massage therapie

Neem nu contact op voor massage therapie

Heb jij ook behoefte in een ontspannende, liefdevolle en veilige therapie? Bel mij dan voor een eerste kennismaking. Ik neem je graag mee in de wereld van tantra. Stap voor stap, op jouw tempo. Deel met mij al jouw wensen. En vraag mij al je vragen. Samen kijken we welke massage therapie het meest voor u geschikt is. Je bereikt mij via telefoonnummer 06-29064111. Mailen mag naar johan@tantra-atma.nl . Ik zorg ervoor dat jij precies die massage therapie ontvangt die jij verlangt.