Blog

Tibetaanse Tantra Massage Cursus Frankrijk 2018

Tibetaanse tantra massage cursus “Prana & Verbinding” van zondag 12 augustus tot zondag 19 augustus bij Sadhaka vakanties Frankrijk

Johan Raaimakers (Tantra-Atma) verzorgt in de zomer van 2018 weer een tantrische massage weekcursus in Frankrijk op de schitterende locatie van Sadhaka. In die week leren we je de tantra prana flow massage en laten we je ervaren wat de kracht van prana is en hoe prana je in verbinding kan brengen met jezelf en anderen, Samen met Saarein Bodewes als model, Dru-yoga docente en begeleidster gaan we samen met jullie een verdiepende week tegemoet waar we onze grenzen gaan verkennen in een veilige setting gesteund met en door elkaar.

De Tibetaanse massage cursus is bedoeld voor iedereen, man of vrouw van elke seksuele voorkeur, paren of gelegenheidskoppels, jong of oud, getrouwd of verliefd. De ervaring heeft geleerd dat de lessen een duurzame uitwerking hebben en als zeer waardevol worden ervaren door iedereen. Tantra is een individueel pad wat in contact met een ander extra wordt gespiegeld of versterkt. 1+1=3. De Tibetaanse tantra leert je daarin de gelijkwaardigheid tot de ander met de vraag hoe kan jij ontvangen en of geven, ben jij een volger of juist een initiatiefnemer, neem je de verantwoordelijkheid in een aanraking of laat jij een ander al snel over je grenzen gaan waardoor je de energie vastzet. Allemaal vragen en onderwerpen die in een veilige setting aan bod kunnen komen tijdens een tantrische massage of massage les.

Alle dagen beginnen we om 10.00 uur tot pl. min. 12.30 uur, namiddag beginnen we weer om 15.00 uur en stoppen om 18.00 uur. Elke ochtend is er de zonnegroet voor het ontbijt waar je optioneel aan deel kan nemen. Elke avond is er een divers avond programma verzorgt door Sadhaka met o.a. sauna. Woensdag middag is een vrije middag. Voorafgaand van elke les zal er in de meeste gevallen een actieve of passieve meditatie, dans of yoga oefening zijn.

Door de internationale belangstelling kan de voertaal in de cursusweek Engels en Nederlands zijn.

Prijzen

6 persoons kamer ( gemengd gezelschap): € 605,-

4 persoons kamer (familiekamer): € 705,-

3 persoons kamer (familiekamer): € 745.-

2 persoons kamer (stellen): € 810,-

1 persoons kamer: € 910,-

Eigen tent: € 705,-

Eigen caravan / camper: € 730,-

1 of 2 persoons ingerichte tent: € 750,-

1 of 2 persoons ingerichte caravan: € 810,-

*de 2e persoon in een tent/caravan ontvangt € 50,- kampeerplekkorting

Prijzen zijn p.p. all in, dus inclusief cursus, 7 overnachting, maaltijden, drankjes bij de maaltijden, fruit, koffie en thee, en de avondactiviteiten. Alcoholische dranken tegen kleine vergoeding.

Voor de uitgebreide informatie en visie over de cursusweek klik hier


Naast de cursusweek Tibetaanse tantra massage zal er dit jaar ook een cursusweek tantra & shibari worden gegeven. Johan Raaimakers Tantra-Atma en Silvia Elisa Natural-Bliss verzorgen van 28 juli tot 4 aug. 2018 deze unieke combinatie van tantra & Shibari. In dag workshops in Nederland hebben vele al de mooie uitwerking gezien van de combinatie tantra & shibari. Binden en gebonden worden vanuit een tantrische visie geleid door de prana energie is een unieke zoektocht naar overgave en vertrouwen. Voor meer informatie achter de visie van tantra & shibari en de cursusweek klik hier.

De sauna bij Sadhaka

De locatie

Informatie Sadhaka

Inschrijvingen/deelname hier

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers Tantra-Atma

Tessa Schiebroek Madebytes

johan@tantra-atma.nl

About Johan Raaimakers